- Πόντοι
- 38
????
(Εγώ προτιμώ το πρώτο ξεκάθαρα αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα...)
O Γκερσουην δηλ...δεν είναι επικός...μάλισταschreivox είπε:Προφανώς, δεν θα βρει κανείς το πομπώδες και το επικό στην τζαζ
Όλα γίνονται...schreivox είπε:δεν θα μπορούσα να το δεχτώ σε ένα λορντ οφ δε ρινγκς (μιας κι αναφέρθηκε σε προηγούμενα ποστ)
Ο Γκέρσουιν είναι αμερικάνος συνθέτης με πλούσιες επιρροές από τζαζ. Σαν τάση δεν είναι ακρίβώς μέσα στην παραδοσιακή τζαζ, όπως κι ο Χατζηδάκις δεν είναι λαϊκός συνθέτης αλλά έχει πάρει στοιχεία.marathon είπε:O Γκερσουην δηλ...δεν είναι επικός...μάλιστα
Δεν το ήξερα ότι ο debussy είχε επηρεάσει επίσημα την jazz (αν και θα έπρεπε να το φανταστώ εδώ που τα λέμε)...schreivox είπε:@funky bassman, η πλάκα είναι ότι ο Ντεμπυσσύ έχει επηρεάσει σημαντικούς τζαζ συνθέτες απ' τον Έλινγκτον μέχρι τον Γκυλ Έβανς
funky_bassman είπε:Όλα γίνονται...
εάν δεν κάνω λάθος ήταν ο πρώτος (ή από τους πρώτους της) δίσκος...και όλα αυτά τα μεγαθήρια έδωσαν το παρόν!!!Waterfall-K είπε:Η Aziza στο πιανο και στα (απιστευτα) φωνητικα σε μια δικη της συνθεση του 1995. Μαζι της οι Al Di Meola, Stanley Clarke κ.α...
Λοιπόν καταρχήν να σου πω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπερασπίζομαι το μέταλ ή οποιαδήποτε άλλη μουσική, αλλά το δικαίωμά μου να ακούω ότι θέλω. Ξαναλέω ότι μέταλ εγώ θεωρώ πολλά πράγματα και δεν είναι και η νούμερο ένα προτίμησή μου στο να ακούω τον ελεύθερό μου χρόνο. Εγώ ας πούμε θεωρώ μέταλ και τον Ψαραντώνη, και τον Βιβάλντι και τους therion...kosgeorgiad είπε:Όχι βέβαια, στο στρατό δεν πας πριν τα 18 κατ' ελάχιστον, ακούνε λοιπόν και τα 18 χρονα
Αντι να βαριέσαι να διαβάζεις, όπως προανέφερες στην αρχή του thread, πρόσεχε τι γράφεται στα μυνύματα.
Δεν σου υποδεικνύω τι πρέπει να ακούς. Θα μεγαλώσεις και θα το ανακαλύψεις μόνος σου!
...............άντε να μονάσεις σε καμιά σκήτη γέροντα Μαραθώνιε και άσε εμάς τους νεανίες να κάμνωμεν χεαντμπάνγκινγκ ρε που θα μας πεις και για Ζαζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ ;Dmarathon είπε:εάν δεν κάνω λάθος ήταν ο πρώτος (ή από τους πρώτους της) δίσκος...και όλα αυτά τα μεγαθήρια έδωσαν το παρόν!!!
Μια και μιλάμε για jazz ............
degdekis είπε:Εγώ ας πούμε θεωρώ μέταλ και τον Ψαραντώνη, και τον Βιβάλντι και τους therion...
Καλά...degdekis είπε:Λοιπόν καταρχήν να σου πω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπερασπίζομαι το μέταλ ή οποιαδήποτε άλλη μουσική, αλλά το δικαίωμά μου να ακούω ότι θέλω. Ξαναλέω ότι μέταλ εγώ θεωρώ πολλά πράγματα και δεν είναι και η νούμερο ένα προτίμησή μου στο να ακούω τον ελεύθερό μου χρόνο. Εγώ ας πούμε θεωρώ μέταλ και τον Ψαραντώνη, και τον Βιβάλντι και τους therion...
Κατα δεύτερον να σου πω ότι είπα ότι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ να το διαβάσω γιατί δουλεύω, όχι γιατί βαριέμαι
Τρίτον και μακρύτερον, δεν ξέρω αν με θεωρείς πιτσιρικά και πόσο χρονών είσαι εσύ και σου εύχομαι να τα χιλλιάσεις, αλλά είμαι 32 χρονών και παίζω μουσική απο τα 12 μου, δηλαδή 20 χρόνια, αρκετά όργανα και σε αρκετά ήδη μουσικής.
Ο καθείς κρίνεται απο τα έργα του και όχι απο τους αφορισμούς που αυθαίρετα κάνει σε ένα νόιζ...