- Πόντοι
- 36
Βρε πείτε ότι επικό ύφος από jazz δεν βγαίνει να τελειώνουμε. Αφού δεν του το βγάζετε απ' το μυαλό. Το είπε ο άνθρωπος "δεν ξέρω από jazz" τι δεν καταλαβαίνετε; ![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Ε ναι το αλλαξα μια και ....ΕΠΙΚΟ και προστυχο δεν πανε μαζι.....φανταζεσαι ο ΟΜΗΡΟΣ να εγραφεεδιτ: το άλλαξες βλέπω.
Για τελευταία φορά σου λέω ότι δεν με αφορά η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ερμηνεία στο πομπώδες - επικό κτλ., όχι φυσικά το ίδιο το ύφος, διότι είναι θέμα γούστου. Για πολλοστή φορά σου λέω ότι το δεύτερο κλιπάκι είναι η προσωπική μου ερμηνεία του πομπώδους, μέσα στα πλαίσια ενός πιάνο τρίο πάντοτε, χωρίς 150 άτομα ορχήστρα - χορωδία, άρα ούτε ισχύει ότι ποστάρω άσχετα. Για ΣΕΝΑ είναι άσχετα, διότι έχεις παγιωμένη άποψη του τι είναι τι, π.χ. το επικό είναι συμφωνικό soundtrack ή τα κλιπάκια που ποστάρεις, και δεν δέχεσαι άλλη άποψη. Δεν δέχεσαι π.χ. ότι μπορεί να υπάρχει πομπώδες ύφος σε γράψιμο big band, που είναι ορχήστρα πνευστών, διότι δεν χρησιμοποιείται για soundtrack, και μόνο ότι χρησιμοποιείται για soundtrack είναι πομπώδες και επικό, εκτός και αν είναι metal. Έχεις συνδέσει το πομπώδες και επικό με τελείως συγκεκριμένη ενορχήστρωση, και δεν δέχεσαι κάτι άλλο. Δεν μπορεί κανείς να σου αλλάξει άποψη, και ούτε χρειάζεται. Σαφώς δικαίωμά σου. Αλλά όταν δεν δέχεσαι την πιθανότητα να είναι κάτι αλλιώς από ότι εσύ νομίζεις, δεν γίνεται ούτε συζήτηση να γίνει, ούτε εσύ να μορφωθείς μουσικά. Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ το λές, έτσι είναι. Οι προτάσεις σου δηλώνουν απόλυτη άποψη, και ειλικρινά δεν νομίζω η άγνοιά σου να σου επιτρέπει να έχεις άποψη. Δυστυχώς όμως έτσι γενικώς πάει το πράγμα.Dreamdancer είπε:Tριαδική αρμονια μπορει να υπαρχει πομπωδες επικο υφος (ξερεις αυτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ :) δεν υπαρχει.Φαινεται αλλωστε και απο τα παραδειγματα σου...ζητησα να μου φερεις παραδειγματα απο το επικο που λες οτι δεν σε αφορα ουτε σου αρεσει.....μπορει να μη σε αφορα αλλα αν υπηρχε στην tzaz θα μου ελεγες οριστε...μπορει να μη μου αρεσει αλλα εχουμε αυτα τα παραδειγματα στην tzaz παρομοια με αυτο που λες....αλλα τιποτα..παλι ποσταρεις ασχετα πραγματα.....
Nα ξεκαθαρίσω ότι η ενασχόλησή μου με την μουσική,μου έχει μάθει μεταξύ άλλων,να μην κρίνω την ποιότητα του χαρακτήρα και να μην βγάζω συμπεράσματα για ανθρώπους,με γνώμονα τη μουσική που ακούνε.degdekis είπε:3ον Εντάξει εγώ υποστήριξα αρχικά την άποψη ότι η κλασική του μέλλοντος είναι η μέταλ. Μπορεί κ να είμαι σωστός μπορεί και λάθος. Δεν θα κάτσω να σκάσω κιολας για αυτό. Ειπαμε θα το δούμε σε...500 χρόνια.... ;D
χαααααχαααααααΚανιμώθριος είπε:Ακόμη και στα 20 μου, πίστευα αν γίνω κάποτε 50 χρονών, αποκλείεται να δω τους Manowar επί σκηνής και να μην λυθώ στα γέλια.
Όπως ποτέ δεν πίστευα ότι στα 50 μου θα παίζω με μια b.c.rich ξίφος,αλλά μάλλον κάτι σε τελε ή 335..
Ούτε ότι θα εχω τα παιδιά μου στο αμάξι,θα έχω ανοιχτά παράθυρα και θα ταξιδεύουμε υπό τα άσματα των Mayhem.
Αυτά,με απόλυτο σεβασμό σε ότι τρέφει την ψυχή του καθενός.
εγώ πάντως ανάποδα το πήρα.degdekis είπε:συνήθως μεγαλώνουμε και το γυρναμε σε πιο χαλαρο.
Εξαιρετικη μουσικη, εξαιρετικο παιξιμο κι απ'τους τρεις (οπως παντα)...Sami Amiris είπε:
Superfunk είπε:Ενταξει στη τζαζ δεν υπαρχει και το μαλλι προφυλακτηρας ,οι αιματοβαμενες νυχτεριδες και τα spandex με ενισχυση στην ψολη... ;D.....δεν σημαινει και τιποτα αυτο.... ;D
αν την εγραφα με ωμεγα φιλως.. ;D...θα την ετρωγε το αντιβριστιρι του ΝΟΙΖ... ;Dkosgeorgiad είπε:Φιλε γραφεται με ωμεγα, και δεν εννοω τη λεξη ´τιποτα´
Superfunk είπε:Αντιθετως ο ΟΜΗΡΟΣ εβαλε στο...cd player του JUDAS PRIEST & εγραψε την Ιλιαδα ομορφα και ΕΠΙΚΑ....
Superfunk είπε:αν την εγραφα με ωμεγα φιλως.. ;D...θα την ετρωγε το αντιβριστιρι του ΝΟΙΖ... ;D