Οι περισσοτεροι του "καλλιτεχνικου" ειναι bi?

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
Q

Q.O.T.S.A.

Guest
Πολυ συχνα αναφερουμε για πλακα οτι οι αντρες που ασχολουνται με οτιδηποτε καλλιτεχνικο ειναι ειτε ομοφυλοφιλοι ειτε αμφιφυλοφιλοι....

Εχετε συναντησει κατι τετοιο???

Επισης θα ηθελα να μαθω, αν καποιος απο σας ηταν gay η bi θα το ελεγε στους γονεις του? και με τι τροπο? Θα εριχναν οι γονεις το φταιξιμο στη μουσικη/τραγουδι/χορο που μπορει να σπουδασατε???

Ακουγεται γελοιο το θεμα αλλα ειναι σοβαρο...

Nα προσθεσω οτι δεν ειναι κατακριταιο το να εισαι ομοφυλοφιλος ουτε το να μην εχεις ανακαλυψει την σεξουαλικη σου ταυτοτητα...

Επισης δε θα θεωρη8ει κανεις ομοφυλοφιλος η οτιδηποτε αλλο, οτι απαντηση και να δωσει...

Συζητηση κανουμε!

Ειδικά του θεάτρου/τηλεόρασης είναι τρελόπ....ες.

Ρε μη μιλας ετσι.... !!!

Μπορει και να ειναι οι περισσοτεροι...

Αλλα πιστευεις οτι φταιει ο χορος στον οποιο εργαζονται?

Ανάποδα το βλέπεις. Για τους οποιουσδήποτε ομο ή αμφί το καλλιτεχνικό στερέωμα (ειδικά στο παρελθόν) αποτελεί διέξοδο για μια όσο το δυνατόν λιγότερο κοινωνικά στιγματισμένη ζωή και εργασία. Νομίζω είναι αυτονόητο.

Jasemeister είπε:
Για τους οποιουσδήποτε ομο ή αμφί το καλλιτεχνικό στερέωμα (ειδικά στο παρελθόν) αποτελεί διέξοδο για μια όσο το δυνατόν λιγότερο κοινωνικά στιγματισμένη ζωή και εργασία.
Mα εκει ηθελα να καταληξω μεσω της συζητησης αυτης... Οτι οι γονεις και το περιβαλον τους το ριχνουν εκει το "φταιξιμο". Στο οτι μπορει ενα αγορι να ασχολειται με τον χορο πχ! και δεν ισχυει αυτο... Οπως εχουν καθιερωσει για δεδομενο πλεον το "κομμωτης=gay"!!! πραγμα που δεν ισχυει αφου εχω θειο που ειναι κομμωτης και ειναι straight οπως και οι συνεργατες του...

Μάλλον δεν είχα και μεγάλη επαφή με τέτοιες προκαταλήψεις, το 90% των ανθρώπων που με έχουν κουρέψει ήταν άντρες (straight).

Δεν έχω πάντως καμια εμπειρία για το θέμα των γονιών που λες οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Εχω ακουσει τα απιστευτα πανω στη συμπεριφορα των γονεων ως προς το παιδι τους και τις επιλογες του και εχω σοκαριστει...

Σκεφτομουν πως αν το παιδι μου ηταν ομοφυλοφιλο θα συνεχιζα να το αγαπαω, ενω βλεπω πως αλλοι γονεις δειχνουν (τουλαχιστον) να μισουν τα παιδια τους, να ριχνουν την "ευθυνη" ο ενας στον αλλο γονεα, να διωχνουν το παιδι απο το σπιτι (ακομα και σε τρυφερη ηλικια) και να κατηγορουν τη μουσικη η το επαγγελμα που το παιδι τους επελεξε!!!

Jasemeister είπε:
Μάλλον δεν είχα και μεγάλη επαφή με τέτοιες προκαταλήψεις, το 90% των ανθρώπων που με έχουν κουρέψει ήταν άντρες (straight).
Eγώ πάλι προτιμώ τις κομμώτριες!

starscream είπε:
κομμωτές=gay, οι άντρες λέγονται μπαρμπέρηδες :P  ;D  ;D
Οποτε τι μου λες τωρα? οτι ο θειος μου ειναι gay? δε νομιζω...

Απλα ο ανθρωπος ηταν εξυπνος και επελεξε να ασχοληθει με τη γυναικεια κομμη μιας και η γυναικα κομμωτηριο θα παει ο κοσμος να χαλασει!!! ενω ο αντρας... δεν! Ο συντροφος μου προτιμαει να μην πηγαινει κομμωτηριο και τον κουρευω εγω! Εγω ομως δε θα καθομουν με τιποτα να με κουρεψει καποιος μη επαγγελματιας!

Jasemeister είπε:
Q.O.T.S.A. τα παδιά κάνουν πνεύμα...
Nαι ρε συ οκεικ!!! δεν τα πηρα... απλα παντα μιλαω (και γραφω) εντονα!

Σορρυ αν φανηκε αλλιως παντως...

Πολύ σοβαρό θέμα για τέτοια συζήτηση διότι βγαίνουν όλες οι προκαταλήψεις και των μεν και των δε για τους bi.

Όχι, δεν είναι οι περισσότεροι του καλλιτεχνικού bi. ούτε καν gay. αυτά είναι στερεότυπα.

Q.O.T.S.A. είπε:
Επισης θα ηθελα να μαθω, αν καποιος απο σας ηταν gay η bi θα το ελεγε στους γονεις του? και με τι τροπο? Θα εριχναν οι γονεις το φταιξιμο στη μουσικη/τραγουδι/χορο που μπορει να σπουδασατε???
Εξαρτάται από τους γονείς και τα παιδιά. Επιστημονικά μιλώντας καμμία θεωρία σεξουαλικότητας δεν υποστηρίζει ότι κάποιος μπορεί να "γίνει" ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος απο κάποια εξωσχολική δραστηριότητα. Αλίμονο σε όποιον υποστηρίξει σοβαρά αυτό το επιχείρημα.

Εγώ κουρεύομαι μόνος μου. Δεν είμαι κομμωτής. Δεν είμαι gay. Αυτοκουρεύομαι μέτρια.

Κότσα...το όνομα σου βγαίνει από το κωνσταντίνα?

Ωραίο θέμα Q.O.T.S.A ::)

Άντε και σ' ανώτερα. Ξέρεις... της μορφής: "Είναι οι υδροχόοι καλλιτεχνικές φλέβες?"

harilatron είπε:
Άντε και σ' ανώτερα. Ξέρεις... της μορφής: "Είναι οι υδροχόοι καλλιτεχνικές φλέβες?"
αυτό δεν τίθεται προς συζήτηση....είναι εξακριβωμένο.

PaulVon είπε:
αυτό δεν τίθεται προς συζήτηση....είναι εξακριβωμένο.
Ναι το διάβασα στην Expresso τις προάλλες, στη στήλη "Έρευνα και Τεχνολογία".

Trending...

Νέα θέματα

Back