- Πόντοι
- 38
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
asprados είπε:@superfunk
To δεύτερο κομμάτι απο Κenny που παρέθεσες, είναι αυτουνού του παλικαριού
και όχι του Kravitz... Ψάξε τον λίγο... Είναι ωραίος!
που μου θυμίζει τον SRV, που μου θυμίζει τη μάνα μου.Superfunk είπε:δεν ειπα οτι ειναι του Kravitz αλλα οτι μου..ΘΥΜΙΖΕΙ το "Always On The Run" (το οποιο φυσικα μου θυμιζει το Play that funky music,το οποιο μου θυμιζει το Superstition....
εμάς που δεν μας δίνει να φάμε...μπορούμε να ασχοληθούμε και με τι μαγνήτες θα βάλουμε στη κιθάρα μας?Superfunk είπε:Τον Μετρονομο μην τον κατηγορας,αυτος σου δινει για να φας.
Εγώ παρακολουθώ το θέμα όλες αυτές τις σελίδες (και δεν συμμετέχω) με ενδιαφέρον, δεν είδα κανένα να το θεωρεί ηλιθιο και αξιο κοροιδιας...απλά είδα διαφορετικές-καμμιά φορά- έντονες απόψεις.Ελα ντε...
Αυτοι οι ντραμμερ..μονο με βλακειες και μετρονομους ασχολουνται..Αμα το θεμα δεν ειναι τι μαγνητες να βαλω στη κιθαρα μου και ποια ζωνη να αγορασω...ειναι ηλιθιο και αξιο κοροιδιας.
Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".Οτιδήποτε κάτω από 20 σελίδες, θα μου φανεί πανωλεθρία στην έδρα τους.marathon είπε:εμάς που δεν μας δίνει να φάμε...μπορούμε να ασχοληθούμε και με τι μαγνήτες θα βάλουμε στη κιθάρα μας?
Εγώ παρακολουθώ το θέμα όλες αυτές τις σελίδες (και δεν συμμετέχω) με ενδιαφέρον, δεν είδα κανένα να το θεωρεί ηλιθιο και αξιο κοροιδιας...απλά είδα διαφορετικές-καμμιά φορά- έντονες απόψεις.
Μπαααα...ο σύγχρονος κιθαρωδός, έχει πιά τόσα εργαλεία ώστε να μην τον απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάνω από μισή γραμμή είναι φλυαρίαvagelism είπε:Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".
Οτιδήποτε κάτω από 20 σελίδες, θα μου φανεί πανωλεθρία στην έδρα τους.
I'm way ahead of you... αλλά πως λέμε πανκ στα Ελληνικά;haryy είπε:Μπαα, θα ακολουθήσουν αστεία για μετρονόμους αλλού, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει. 8)
αχαχχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχχαχαχαααmarathon είπε:Μπαααα...ο σύγχρονος κιθαρωδός, έχει πιά τόσα εργαλεία ώστε να μην τον απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάνω από μισή γραμμή είναι φλυαρία
Καλά εν προκειμένω, τι vst να βάλω στο Mac μου αλλά δε γ@μ..ταιεμάς που δεν μας δίνει να φάμε...μπορούμε να ασχοληθούμε και με τι μαγνήτες θα βάλουμε στη κιθάρα μας?
vst μετρονόμο...έχω πάντως ...αλλά τον χρησιμοποιώ όσο και εσύ ;D ;Daudiokostas είπε:Καλά εν προκειμένω, τι vst να βάλω στο Mac μου αλλά δε γ@μ..ται
Ο γνησιος κιθαρωδος δεν χρειαζεται χορδιστηρι... Χορδιζει με το αυτι.... ;D Δεν χρειαζεται μπρατσακια.... Το χρησιμοποιει μεχρι να μαθει κ μετα το αφηνει...vagelism είπε:Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".
Εδώ κάνεις λάθος. Όοοοοταν και άαααααμα βρω χρόνο σπίτι και πιάσω το μπάσο, με το πεταλάκι (Zoom Β2.1u) βάζω τα drum patterns του πεταλακίου (sic) και χαζεύω.marathon είπε:vst μετρονόμο...έχω πάντως ...αλλά τον χρησιμοποιώ όσο και εσύ ;D ;D
....ανήκει σε μένα. Απλώς ο Βαγγέλης δεν ήξερε να βάλει την παράθεση.Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".
το εχουμε καταλαβει απο τα...πονηματα σου κυναιγειρε δεν χρειαζεται να μας το πεις.... ;D ;Dmarathon είπε:vst μετρονόμο...έχω πάντως ...αλλά τον χρησιμοποιώ όσο και εσύ ;D ;D