Η σπουδαιότητα του Μετρονόμου για το σύγχρονο drummer

Status
Not open for further replies.
Superfunk είπε:
Βαρβαρε.  
Λες τελικά να είμαι Πασμηέλλην;  :o

asprados είπε:
@superfunk

To δεύτερο κομμάτι απο Κenny που παρέθεσες, είναι αυτουνού του παλικαριού

και όχι του Kravitz...  Ψάξε τον λίγο... Είναι ωραίος!

δεν ειπα οτι ειναι του Kravitz αλλα οτι μου..ΘΥΜΙΖΕΙ το  "Always On The Run" (το οποιο φυσικα μου θυμιζει το Play that funky music,το οποιο μου θυμιζει το Superstition.... ;D)

Superfunk είπε:
δεν ειπα οτι ειναι του Kravitz αλλα οτι μου..ΘΥΜΙΖΕΙ το  "Always On The Run" (το οποιο φυσικα μου θυμιζει το Play that funky music,το οποιο μου θυμιζει το Superstition....
που μου θυμίζει τον SRV, που μου θυμίζει τη μάνα μου.

Παντως το εψαξα και ο Κεννυ οντως παιζει μαζι του

;D

στο παραπανω αποκομμα τοσο ο τυμπανιστης,οσο και ο κιθαρωδος αυλακωνουν εξαιρετικα!

Χαχαχαχαχ! ;D

Ναί όντως... Όλα τα του τα κομμάτια θυμίζουν κάτι, αλλά τουλάχιστον τα παίζει καλά.

Αν το σκεφτούμε λίγο όμως "convenience is key", με ένα άλμπουμ του, έχεις επιρροές απο Zeppelin, Hendrix, Kravitz, SRV klp.. Βολικό!

Είναι βέβαια λίγο βάρβαρος γιατί έχει γράψει με μετρονόμο αλλά ντάξει..

Kάνω προσπάθειες να εξεληχθώ απο πρόβατο σε άνθρωπο, ακούγωντας τέτοια το βράδυ σπίτι μου, με ένα ποτάκι... Φωνάζω και φίλους καμια φορά και του δίνουμε και καταλαβαίνει!!

Penderecki: "String Quartet No.1"

Α, ναι, περάσαμε στο κεφάλαιο με τις παραθέσεις.

Φαίνεται όπου να ναι κλείνουμε.

Μπαα, θα ακολουθήσουν αστεία για μετρονόμους αλλού, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει. 8)

Τον Μετρονομο μην τον κατηγορας,αυτος σου δινει για να φας.

Ελα ντε...

Αυτοι οι ντραμμερ..μονο με βλακειες και μετρονομους ασχολουνται..Αμα το θεμα δεν ειναι τι μαγνητες να βαλω στη κιθαρα μου και ποια ζωνη να αγορασω...ειναι ηλιθιο και αξιο κοροιδιας.

Σκεφτομαι και εγω λοιπον να αρχισω να ανεβαζω θεματακια  του τυπου...

με τι μπακετες να παιξω...με 5α η 5β?

ποιο ειναι το καλυτερο σκαμνακι για τυμπανα..

Τι δερματα να βαλω στο ταμπουρο?Κατσικας η γιδας?

Ευχαριστω ολους για το κοπο και το χρονο σας.

Παρτε και ενα τυπο που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ανοιξει μετρονομο στη ζωη του. ;D

Steve vai - For The Love Of God!

Κουνιεταιααααααααααααααααααααααααα

Superfunk είπε:
Τον Μετρονομο μην τον κατηγορας,αυτος σου δινει για να φας.
εμάς που δεν μας δίνει να φάμε...μπορούμε να ασχοληθούμε και με τι μαγνήτες θα βάλουμε στη κιθάρα μας? ;)

Ελα ντε...

Αυτοι οι ντραμμερ..μονο με βλακειες και μετρονομους ασχολουνται..Αμα το θεμα δεν ειναι τι μαγνητες να βαλω στη κιθαρα μου και ποια ζωνη να αγορασω...ειναι ηλιθιο και αξιο κοροιδιας.
Εγώ παρακολουθώ το θέμα όλες αυτές τις σελίδες (και δεν συμμετέχω) με ενδιαφέρον, δεν είδα κανένα να το θεωρεί ηλιθιο και αξιο κοροιδιας...απλά είδα διαφορετικές-καμμιά φορά- έντονες απόψεις.

marathon είπε:
εμάς που δεν μας δίνει να φάμε...μπορούμε να ασχοληθούμε και με τι μαγνήτες θα βάλουμε στη κιθάρα μας? ;)

Εγώ παρακολουθώ το θέμα όλες αυτές τις σελίδες (και δεν συμμετέχω) με ενδιαφέρον, δεν είδα κανένα να το θεωρεί ηλιθιο και αξιο κοροιδιας...απλά είδα διαφορετικές-καμμιά φορά- έντονες απόψεις.
Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".Οτιδήποτε κάτω από 20 σελίδες, θα μου φανεί πανωλεθρία στην έδρα τους.

vagelism είπε:
Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".

Οτιδήποτε κάτω από 20 σελίδες, θα μου φανεί πανωλεθρία στην έδρα τους.
Μπαααα...ο σύγχρονος κιθαρωδός, έχει πιά τόσα εργαλεία ώστε να μην τον απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάνω από μισή γραμμή είναι φλυαρία ;)

haryy είπε:
Μπαα, θα ακολουθήσουν αστεία για μετρονόμους αλλού, αν δεν έχουν ήδη αρχίσει. 8)
I'm way ahead of you... αλλά πως λέμε πανκ στα Ελληνικά;

marathon είπε:
Μπαααα...ο σύγχρονος κιθαρωδός, έχει πιά τόσα εργαλεία ώστε να μην τον απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα. Πάνω από μισή γραμμή είναι φλυαρία ;)
αχαχχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχχαχαχααα

Καλά εν προκειμένω, τι vst να βάλω στο Mac μου αλλά δε γ@μ..ται  ;)

Βαγγέλη χαλάρωσε βρε συ. Τα παμε. Ο καθείς στέκεται (καλώς ή κακώς) εκεί που στέκεται. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε όλοι, ούτε και να αρπαζόμαστε.

Καλό το θέμα και ορθώς ανοίχτηκε και αναλύθηκε και συζητήθηκε αλλά υπάρχει κάτι άλλο να πούμε ή απλώς το χεις τάμα να τους πείσεις όλους;

audiokostas είπε:
Καλά εν προκειμένω, τι vst να βάλω στο Mac μου αλλά δε γ@μ..ται  ;)
vst μετρονόμο...έχω πάντως :)...αλλά τον χρησιμοποιώ όσο και εσύ ;D ;D

vagelism είπε:
Ειλικρινά περιμένω με αγωνία το thread "Η σπουδαιότητα του Χορδιστηρίου για τον σύγχρονο κιθαρωδό".

Ο γνησιος κιθαρωδος δεν χρειαζεται χορδιστηρι... Χορδιζει με το αυτι....  ;D Δεν χρειαζεται μπρατσακια.... Το χρησιμοποιει μεχρι να μαθει κ μετα το αφηνει...

marathon είπε:
Εδώ κάνεις λάθος. Όοοοοταν και άαααααμα βρω χρόνο σπίτι και πιάσω το μπάσο, με το πεταλάκι (Zoom Β2.1u) βάζω τα drum patterns του πεταλακίου (sic) και χαζεύω.

Αλλιώς δεν με αντέχω μόνο μου.  ;D

η δε ρήση...

....ανήκει σε μένα. Απλώς ο Βαγγέλης δεν ήξερε να βάλει την παράθεση.

marathon είπε:
το εχουμε καταλαβει απο τα...πονηματα σου κυναιγειρε δεν χρειαζεται να μας το πεις.... ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα