Οι Νικητές του Noiz Lockdown

εγώ ας μην πω καλύτερα τι είχα προβλέψει.

όχι τζόκερ....

για γαλαξιακό τζόκερ και βάλε.

Δεν πειραζει...για την συμμετοχη πιστευω οτι εγινε ο διαγωνιΖμος οχι για τα ..δωρα και την...δοξα ... και σταθηκε και ευκαιρια να  ...γνωρισουμε ,εμεις οι παλΑιοι και ΝΕΟ  κοΖμο....μακαρι αΦτοι που μπηκαν στο ΝΟΙΖ για πρωτη φορα να συνεχισουν να μπαινουν και στο ..... μελλον ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η υποκειμενική άποψη πάντως έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, αφού οι κριτές είναι τεχνοκράτες.

Θα εκπλαγείς όπως κι εγω, αν δεις απο πότε είναι μέλη οι περισσότεροι απο τους συμμετέχοντες. Σίγουρα διαβάζουν περισσότερο απο όσο γράφουν.

Η "υποκειμενική" άποψη έχει περιοριστεί το ελάχιστο, αφού οι κριτές είναι τεχνοκράτες.

Και εγώ τεχνοκράτης είμαι, αλλά έχω άλλη άποψη ?

Εννοούσα φυσικά το προσωπικό γούστο του καθενός.

Για εμένα, ενεργό, μέλος σε ένα φόρουμ είναι κάποιος που συχνά πυκνά ΠΟΣΤΑΡΕΙ btw ?

Εγώ πάντως το ότι δεν νίκησα το πήρα ψύχραιμα.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
editable-vector-silhouette-man-hanged-260nw-39801637.jpg

Αυτά παθαίνεις όταν δεν διαβάζεις πολύ στο Νόιζ και συνεχώς γράφεις..γράφεις..γράφεις..(νο πέρσοναλ...τζαστ τζένεραλ)

Κάντο πενηνταράκια βρε Κώστα, δεν το κατάλαβα, αλήθεια.

Γράψε για την HBO.

χαχαχχααχ......να βγάλεις το άχτι σου.

Εδώ ασούμε δεν κερδάμε εντός έδρας, που να πάμε και εκτός ....

Άσσος ξερό το βλέπω.

Εξαιρετα και τα τρια με προεξεχον,για τα γουστα μου παντα,το πρωτο(ισως λογω του οτι ειναι ουσιαστικα μπλουζ).

Εχω ακουσει πολυ λιγα απο τα υπολοιπα,οντως πολυ υψηλο το επιπεδο.

Μπραβο στους νικητες και "καλοφαγωτα" τα δωρα,μπραβο σε ολους τους υπολοιπους και στο ιδιο το νοιζ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back