- Πόντοι
- 18
Ρε παιδιά λάθος κάνω ή τα fender όργανα έχουν πάρει 200-300 ευρώ πάνω απο πέρσι; Και μου φάνηκε πως είδα και μια 2πλάσια+ τιμή στις fender classic player.... Πως την είδαν έτσι ξαφνικα;
Χμμμ σωστά, δεν το σκέφτηκα...cigaret13 είπε:19/5/2014 Euro-US dollar=1,37341 19/5/2015 Euro-US dollar=1,11557....... :![]()
Με την δραχμή να δεις πόσο θα πάνε.....Ότι πήραμε, πήραμε..... :-[juan_de_viann είπε:Χμμμ σωστά, δεν το σκέφτηκα...
ώρα να αρχίσουμε να παίζουμεcigaret13 είπε:Με την δραχμή να δεις πόσο θα πάνε.....Ότι πήραμε, πήραμε..... :-[
Ακριβώς! The end of gas χαχαχαχαχmediumswing είπε:ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε
Αλεξάνδρεια 17-11-2014, μόνος στην σκηνή για 3 ώρες, ερμηνεύοντας δικά μου τραγούδια και τα πλήθη κάτω να αλλαλούν..... 8)AuditoryDriving είπε:Φωτης ποτε αλλαξες avatar; Ποια συναυλια ειναι αυτή;
Αυτό ειναι που λενε "απάντηση-παγίδα"... ;D ;Dcigaret13 είπε:Αλεξάνδρεια 17-11-2014, μόνος στην σκηνή για 3 ώρες, ερμηνεύοντας δικά μου τραγούδια και τα πλήθη κάτω να αλλαλούν..... 8)
Καλημέρα Τάκη......AuditoryDriving είπε:Αυτό ειναι που λενε "απάντηση-παγίδα"... ;D ;D
Ημουν ετοιμος να παραγγειλω μια mexicana τελε και ξαφνικα από 525 πήγε 599. Ακυρη η αγορά.juan_de_viann είπε:Ρε παιδιά λάθος κάνω ή τα fender όργανα έχουν πάρει 200-300 ευρώ πάνω απο πέρσι; Και μου φάνηκε πως είδα και μια 2πλάσια+ τιμή στις fender classic player.... Πως την είδαν έτσι ξαφνικα;
Είναι αλήθεια πως εδω και πολλά χρόνια έχουμε ξεχάσει ακόμα κι εμείς οι μεγαλύτεροι τι θα πει το να αγοράζεις με ασταθές νόμισμα. Πόσο μάλλον οι μικρότεροι που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει!cigaret13 είπε:19/5/2014 Euro-US dollar=1,37341 19/5/2015 Euro-US dollar=1,11557....... :![]()
Εγώ θα σου έλεγα...πάρτη τώρα που είναι κοντά ακόμα...γιατί αύριο δεν ξέρεις...μπορείς να δεις το ευρώ κάτω 50%NikosSp είπε:Ημουν ετοιμος να παραγγειλω μια mexicana τελε και ξαφνικα από 525 πήγε 599. Ακυρη η αγορά.
Πιθανότητες 0,001%.marathon είπε:γιατί αύριο δεν ξέρεις...μπορείς να δεις το ευρώ κάτω 50%![]()
Nαι ξέρω...στηρίζεσαι στο Ολάντ....ή στον δικό μας ;Dyameth είπε:Πιθανότητες 0,001%.
ΑΥΤΟ προσπαθώ να εξηγήσω σε αρκετά παιδιά.yameth είπε:Με το σκληρό νόμισμα (Euro) γέμισε η Ελλαδίτσα μας Gibson, Fender, Mesa, Roland και άλλα ονόματα δυσθεώρητα για την τσέπη μας παλαιότερα.