- Πόντοι
- 16
Ειναι αστειο το ποσα enquiries θα εχουν αυτοι απο ελλαδα αυτες τις μερες.Τι σου κανει ενα thread...
Εγω απο την αλλη, εχω διαβασει (εκτος απο εμενα) γνωμες απο superfunk, flea, dkall, kwstas79...ACHIEVEIT είπε:Παιδια εχει κανενας εμπειρια πως παιζουν? Η το οτι ειναι ωραιες και φθηνες αρκει για αρκετους? Με ενδιαφερει και μενα το ζητημα αλλα μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει μαρτυρια για τις παικτικες ικανοτητες των οργανων.
Μπραβο. (βασικα και γω το διαβαζω το φορουμ εδω και χρονια, απλα δεν πολυγραφω - απορω πως δεν πηρε το ματι μου τα θρεντς) Το μονο που βρηκα απο το search ειναι αυτο το θρεντ το οποιο αφορα μπασο http://www.noiz.gr/index.php?topic=9161.0 . Μπορεις να πεις εν συντομια ποια ειναι η γενικη εικονα για τα οργανα οσον αφορα την παικτικη συμπεριφορα τους?evris είπε:Εγω απο την αλλη, εχω διαβασει (εκτος απο εμενα) γνωμες απο superfunk, flea, dkall, kwstas79...
Ισως φταιει το φορουμ που συχναζεις.Εγω διαβαζω noiz και ενημερωνομαι καλυτερα.
Προχθες το απογευμα τα ελαβα.ACHIEVEIT είπε:Μπραβο. (βασικα και γω το διαβαζω το φορουμ εδω και χρονια, απλα δεν πολυγραφω - απορω πως δεν πηρε το ματι μου τα θρεντς) Το μονο που βρηκα απο το search ειναι αυτο το θρεντ το οποιο αφορα μπασο http://www.noiz.gr/index.php?topic=9161.0 . Μπορεις να πεις εν συντομια ποια ειναι η γενικη εικονα για τα οργανα οσον αφορα την παικτικη συμπεριφορα τους?
Aυτο παλι δεν μπορω να το καταλαβω, τι παει να πει 'συμπεριφορα'?Μπορεις να πεις εν συντομια ποια ειναι η γενικη εικονα για τα οργανα οσον αφορα την παικτικη συμπεριφορα τους?
Thanks με καλυψες αρκετα (οσο γινεται απο συζητηση σε φορουμ τουλαχιστον). Καλοπαιχτες και παλι evrisevris είπε:Προχθες το απογευμα τα ελαβα.
Χθες λιγο τα ρυθμισα και αλλαξα καμια χορδη, απογευμα noizοσυναξη. Παει η μερα.
Σημερα παιξαμε λιγο το μεσημερι. Για 2 ωρες παιξιμο μια χαρα τις βρηκα λειτουργικα... ανετες. Απο ηχο οι default μαγνητες μια χαρα ειναι αρκετα διαυγεις, δεν τσιριζουν. Γενικως δεν μου δημιουργηθηκε καποιο κακο feeling τυπου: αυτο να μην ηταν ετσι, χμμμ το αλλο μαλλον πρεπει να το αλλαξω κλπ. Ισα ισα, ζωηρουλες και παιχνιδιαρες μου φανηκαν, ευκολοπαικτες, υπηρξε θετικο vibe.
Δεν ξερω τι περιμενεις να ακουσεις ...
Ρώτησε κανείς που κατασκευάζονται; Διότι πουθενά δεν αναφέρεται και κυρίως οι άνθρωποι λένε ξεκάθαρα ότι τα μέλη της εταιρίας προέρχονται από import / export business. Το πιθανότερο είναι ότι τα όργανα δεν έχουν καμμια σχέση με Τσεχία και ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα πριν φτάσουν εκεί. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι καλές. Εξ άλλου και οι βαρβάτες Ταϊβανέζικες του faltsoo με τις περικοκλάδες κλπ που είδαμε χτες, το αποδεικνύουν. Η άποψη μου είναι ότι μια καλή κιθάρα είναι πάντα μια... καλή κιθάρα. Οπου κι αν φτιάχνεται. Κίνα, Αμερική ή Παραγουάη. Καλορίζικες!marathon είπε:Μα καλά...έχετε τρελαθεί όλοι? Θα τρίβουν τα χέρια τους οι Κινέζοι...
Που φτασαμε ρε yameth, να μην ξερει κανεις πια απο που βασταει η Τσεχα του ...yameth είπε:Το πιθανότερο είναι ότι τα όργανα δεν έχουν καμμια σχέση με Τσεχία και ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα πριν φτάσουν εκεί.
Evris, σε παρακαλώ να κρατήσεις επίπεδο.ZIKO είπε:... καργα ισιος η σου κανουν παιχνιδια ?
Ε, αμα βρισκοταν κανεις να με απαλλαξει απο την μια με 5-10 ευρω, αλλα εν μεσω κρισης που τετοια τυχη...Jasemeister είπε:Ωραίες οι Τσέχες σου Evris
Εγκρίνω το στυλ σου, δυο-δυο πάνε τα ωραία πράματα στη ζωή. Θα τα βγάλεις όμως πέρα με 2 καρπούζια στη μασχάλη; ;D
Επειδή είχα κ εγώ την ίδια απορία τους ρώτησα και μου είπαν ότι για να επιτύχουν τα συγκεκριμένα χαμηλά κόστη, οι κιθάρες κατασκευάζονται εν μέρει στην Τσεχία και εν μέρει στην Κορέα. Καθόλου άσχημα νομίζω - σε σχέση με το να ήταν κινέζικες δηλαδή...yameth είπε:Ρώτησε κανείς που κατασκευάζονται; Διότι πουθενά δεν αναφέρεται και κυρίως οι άνθρωποι λένε ξεκάθαρα ότι τα μέλη της εταιρίας προέρχονται από import / export business. Το πιθανότερο είναι ότι τα όργανα δεν έχουν καμμια σχέση με Τσεχία και ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα πριν φτάσουν εκεί.
Τι ψαχνεις ρε, εδω αλλοι παιζουν με Μεξικανικες κοπιες και εχουν πειστει οτι βγαζουν ηχο απο τα κατασκευασματα των Ζαπατιστας (ει ροζιτα κομ κουικ δεη γκιβ νατσος γουιθ τορτιγιας)blackstrat είπε:Επειδή είχα κ εγώ την ίδια απορία τους ρώτησα και μου είπαν ότι για να επιτύχουν τα συγκεκριμένα χαμηλά κόστη, οι κιθάρες κατασκευάζονται εν μέρει στην Τσεχία και εν μέρει στην Κορέα. Καθόλου άσχημα νομίζω - σε σχέση με το να ήταν κινέζικες δηλαδή...
+1 στο golum...evris είπε:Τι ψαχνεις ρε, εδω αλλοι παιζουν με Μεξικανικες κοπιες και εχουν πειστει οτι βγαζουν ηχο απο τα κατασκευασματα των Ζαπατιστας (ει ροζιτα κομ κουικ δεη γκιβ νατσος γουιθ τορτιγιας)
Ξερω αλλους που στην απελπισια τους παιρνουν κιθαρες με αδιαφανες χρωμα αυτοκινητου παχους, 1 εκατοστου, βουτηγμενες σε τονους filler απο κατω τους και ουτε τι ξυλο, ουτε σε ποσα κομματια, ουτε αν εχει ροζους, σκασιματα και στοκους, ουτε καν αν ειναι ιδιου τυπου με αυτο που λεει ο κατασκευαστης γνωριζουν, αλλα υπαρχει το σωστο αυτοκολλητο μαρκας στο headstock που τα γιανει ολα και τους αρκει για να κανει τον ηχο τους απαιχτο.
Και υπαρχουν και αλλοι που πληρωνουν για καπακια κοντρα πλακε, απο αποανατολιτικα CNC, απο μεξικανους εργατες σε ημιχρεοκοπημενα Αμερικανικα εργοστασια και δινουν και περιουσιες ολοκληρες οι οποιοι εχουν πειστει οτι το holly grail του ηχου κατοικει αποκλειστικα στα laminated καπακια τους.
Ετσι λοιπον και εγω εχω πειστει ... οι Τσεχες μου .... my precious ... ssss ... my precious ...golum! golum!
Δεν έχεις καθόλου άδικο και ειδικά για τα ξύλα όποιος έχει δοκιμάσει να βγάλει το χρώμα από US Standard των early-mid 90's θα στο πιστοποιήσει από πρώτο χέρι!evris είπε:Τι ψαχνεις ρε, εδω αλλοι παιζουν με Μεξικανικες κοπιες και εχουν πειστει οτι βγαζουν ηχο απο τα κατασκευασματα των Ζαπατιστας (ει ροζιτα κομ κουικ δεη γκιβ νατσος γουιθ τορτιγιας)
Ξερω αλλους που στην απελπισια τους παιρνουν κιθαρες με αδιαφανες χρωμα αυτοκινητου παχους, 1 εκατοστου, βουτηγμενες σε τονους filler απο κατω τους και ουτε τι ξυλο, ουτε σε ποσα κομματια, ουτε αν εχει ροζους, σκασιματα και στοκους, ουτε καν αν ειναι ιδιου τυπου με αυτο που λεει ο κατασκευαστης γνωριζουν, αλλα υπαρχει το σωστο αυτοκολλητο μαρκας στο headstock που τα γιανει ολα και τους αρκει για να κανει τον ηχο τους απαιχτο.
Και υπαρχουν και αλλοι που πληρωνουν για καπακια κοντρα πλακε, απο αποανατολιτικα CNC, απο μεξικανους εργατες σε ημιχρεοκοπημενα Αμερικανικα εργοστασια και δινουν και περιουσιες ολοκληρες οι οποιοι εχουν πειστει οτι το holly grail του ηχου κατοικει αποκλειστικα στα laminated καπακια τους.