Οι μικρες μου Τσεχες

playloud είπε:
Εγω ψηνομαι ΠΟΛΥ αγρια για μια explorer. Απλα δεν ξερω 1. αν θα εχουμε οικονομικο οφελος αν παραγγειλουμε 3 (ας πουμε) και 2. αν μπορουμε να κανουμε "ομαδικη" την στιγμη που εγω μενω Ροδο και ο Κωστας Θεσ/νικη (νομιζω hoxi?)
Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το ολο συστημα, ο Evris που παρηγγειλε μονο 2, ακομα δεν μας ειπε ποσο πληρωσε...  Το θεμα μαλλον ειναι να μαζευτουν αρκετες παραγγελιες (οπως με το μπασο του Κωστα79) ωστε να μπουν στον κοπο να τα κατασκευσουν. Αν βγει μια τιμη στα 200-250 ευρω η αποστολη με 20-30 ευρω το οργανο, ειναι ψιλα γραμματα.

καλοπαιχτες evris !!! ελπιζω να ακουγονται ετσι οπως φαινονται

(φτου ρε γμτ και πριν λιγο τελειωσα την low budget partcaster μου  :-\ :-\ :'( :'()

Ρε τι εχουμε παθει..αλλα λεφτα παλι..για τις κ%$λοκιθαρες δουλευουμε.. :o

burliufo είπε:
http://www.bachmusik.com/en/p101182/bach-bexp-mjbs/

δηλαδη αυτη κανει 187 ε??????????

γραφει απο κατω make your inquiry

τι εννοει???/
Kαι εμενα αυτη μου αρεσει.....αμα κανει και την μοντα να μ αλλαξει το headstock(να το κανει σαν του παπα-Hetfield  ;D ;D) και της περασει και EMG ψηνομαι αγρια....

Συμφωνα με το νομισμα εκει κανει 187 γιουρα...αυτο μου εβγαλε ενας μετατροπεας...

Το make your inquiry == αποκτηστε την...

bihlas87 είπε:
Δεν εχω ιδεα πως λειτουργει το ολο συστημα, ο Evris που παρηγγειλε μονο 2, ακομα δεν μας ειπε ποσο πληρωσε...  Το θεμα μαλλον ειναι να μαζευτουν αρκετες παραγγελιες (οπως με το μπασο του Κωστα79) ωστε να μπουν στον κοπο να τα κατασκευσουν. Αν βγει μια τιμη στα 200-250 ευρω η αποστολη με 20-30 ευρω το οργανο, ειναι ψιλα γραμματα.
Η καθε κιθαρα κοστιζει οσο λεει το site τους. Τα μεταφορικα μου ηταν 38 (νομιζω) ευρω. Μια εκπτωση που μου εκαναν δεν ηταν λογω χοντρικης αγορας, οσο μη διαθεσιμοτητας καποιου αλλου πραγματος που ηθελα. Απο κει και περα οι ελληνικες τραπεζες δεν χρεωνουν κατι εξτρα για την πληρωμη. Η Τσεχια ενω δεν ειναι ζωνη ευρω ανηκει σε καποια ειδικη ευρωπαικη ζωνη που διεπεται απο ευεργετικες διατραπεζικες ευκολυνσεις αντιστοιχες με αυτες της ζωνης ευρω. Εγω πληρωσα μεσω τρ. Κυπρου, στο IBAN τους με προμηθεια 0.5 ευρω. Η διαδικασια παραγγελιας ειναι χειροκινητη... Κανεις παραγγελια συμπληρωνοντας την φορμα. Μετα σου στελνουν στο email σου ενα προ-τιμολογιο, μιλατε ισως και τηλεφωνικα/email-ικα για ο,τι διευκρινησεις και πληρωνεις καταθετοντας στον τραπεζικο λογαριασμο τους.

Sorry φίλος αλλά οι κιθάρες σου δεν έχουν κουμπί??

rrrocr.jpg

Σε δουλέψανε!!?

:D :D

longshadow είπε:

Σε δουλέψανε!!?

Το στομα σου ειναι μεγαλο σα το κουμπι σου φιλος. Μη με προκαλεις να ανακαλυψω αν εισαι και push pull.

REGARDS

ΛΑΚΗ

longshadow είπε:

rrrocr.jpg

Σε δουλέψανε!!?

Ανταπαντω και με υλικο. Take a look : Ακολουθει μαονι μαονενιο περηφανο και οχι σαν αυτο της φωτο σας με ξυλο απο τα δευτερα τα δεντρα, τα τσουρομαδημενα απο την την φωμοψη και τον εξωασκο.

y9.jpg

y3.jpg

Και για να μη μπερδευουμε και τους νεους χρηστες του forum: Για αλλη δουλεια ειναι το 4καναλο πομπινοφωνο ΑΚΑΙ η ο σοβιετικος δεκτης μεσαιων RADIOFONTEK52 (εκ των οποιων ειναι βγαλμενο το κουμπι) και για αλλη το μαονι! Εδω πχ φαινονται αληθινα τσεχικα κουμπια σε αληθινα μαονια και οχι μινιμαλιστικοι νεοτερισμοι και λοιπες αμερικανιες!

y1.jpg

Τζαστε τωρα στην τουαλετα να πουδραρετε τις μυτες σας κοριτσα, να μιλησουν οι αληθινοι αντρες λιγο μονοι τους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η καθε κιθαρα κοστιζει οσο λεει το site τους. Τα μεταφορικα μου ηταν 38 (νομιζω) ευρω. Μια εκπτωση που μου εκαναν δεν ηταν λογω χοντρικης αγορας, οσο μη διαθεσιμοτητας καποιου αλλου πραγματος που ηθελα. Απο κει και περα οι ελληνικες τραπεζες δεν χρεωνουν κατι εξτρα για την πληρωμη. Η Τσεχια ενω δεν ειναι ζωνη ευρω ανηκει σε καποια ειδικη ευρωπαικη ζωνη που διεπεται απο ευεργετικες διατραπεζικες ευκολυνσεις αντιστοιχες με αυτες της ζωνης ευρω. Εγω πληρωσα μεσω τρ. Κυπρου, στο IBAN τους με προμηθεια 0.5 ευρω. Η διαδικασια παραγγελιας ειναι χειροκινητη... Κανεις παραγγελια συμπληρωνοντας την φορμα. Μετα σου στελνουν στο email σου ενα προ-τιμολογιο, μιλατε ισως και τηλεφωνικα/email-ικα για ο,τι διευκρινησεις και πληρωνεις καταθετοντας στον τραπεζικο λογαριασμο τους.
Mαλιστα, οι δικες σου ηταν διαθεσιμες οταν εκανες την παραγγελια? Ηταν δηλαδη μοντελα της λιστας ή ζητησες κατι συγκεκριμενο και το εφτιαξαν απ την αρχη? Σε ποσο καιρο σου ηρθαν? Βλεπω οτι οι περισσοτερες δυστυχως ειναι sold out, τους εστειλα ενα mail οπου ουτε ο ιδιος δεν καταλαβα τι εγραψα  ::) ''Hello, i am interested in buying a guitar that is temporarily sold out, so i wonder what does this mean. Will i have to wait until a model becomes available or you will start producing it when you receive a specific amount of orders on this model? I am looking forward to your reply, thank you in advance.'' Συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα σε λιγες μερες εχω γενεθλια και... κατι πρεπει να μου παρω  ;)

bihlas87 είπε:
Mαλιστα, οι δικες σου ηταν διαθεσιμες οταν εκανες την παραγγελια? Ηταν δηλαδη μοντελα της λιστας ή ζητησες κατι συγκεκριμενο και το εφτιαξαν απ την αρχη? Σε ποσο καιρο σου ηρθαν? Βλεπω οτι οι περισσοτερες δυστυχως ειναι sold out, τους εστειλα ενα mail οπου ουτε ο ιδιος δεν καταλαβα τι εγραψα  ::) ''Hello, i am interested in buying a guitar that is temporarily sold out, so i wonder what does this mean. Will i have to wait until a model becomes available or you will start producing it when you receive a specific amount of orders on this model? I am looking forward to your reply, thank you in advance.'' Συγγνωμη που σε ζαλιζω αλλα σε λιγες μερες εχω γενεθλια και... κατι πρεπει να μου παρω  ;)
Αν δεν ειναι ηδη διαθεσιμη στα υπαρχοντα μοντελα και ΔΕΝ την εχουν και στο showroom τους (εκθεση, showcase η οπως το λενε τελος παντων) τοτε δε νομιζω να παραγγελια 1 τεμαχιο απο αυτο που θες... Απο κει και περα ρωτα τον kwsta79 που νομιζω εκαναν αυτο ακριβως που λες... μαζεψανε μια επαρκη ποσοτητα παραγγελιων.

Οι δικες μου η μια ηταν μοντελο της λιστας διαθεσιμο και η αλλη ενω ηταν μοντελο της λιστας ηταν sold out (και επισης ηθελα ενα αλλο μπρατσο αντι το default της). Αυτη ομως υπηρχε ως σωμα στο showroom τους και σαν μπρατσο φανταζομαι ξηλωσανε καμιας διπλανης.

Προτείνω η επόμενη μπυροποσία να γίνει στη Πράγα...στη Κίνα της Ευρώπης. Ωραίες μπύρες, τσάμπα κιθάρες και ...ωραίες σερβιτότες για τον Kultura...που παίζει το μάτι του. Που είναι ο τσερεμόνης να κάνει ένα ομαδικό?

Αυτό που έγινε με τα μπάσα ήταν κάτι εξτρά, κάποιος ήξερε τον τύπο και επικοινώνησε κατευθείαν μαζί του, του έστειλε τα σχέδια και μια μινιμουμ παραγγελία (20 κομμάτια) και μετά από καιρό τα φτιάξανε.

Αν δεν ειναι ηδη διαθεσιμη στα υπαρχοντα μοντελα και ΔΕΝ την εχουν και στο showroom τους (εκθεση, showcase η οπως το λενε τελος παντων) τοτε δε νομιζω να παραγγελια 1 τεμαχιο απο αυτο που θες... Απο κει και περα ρωτα τον kwsta79 που νομιζω εκαναν αυτο ακριβως που λες... μαζεψανε μια επαρκη ποσοτητα παραγγελιων.
Οι δικες μου η μια ηταν μοντελο της λιστας διαθεσιμο και η αλλη ενω ηταν μοντελο της λιστας ηταν sold out (και επισης ηθελα ενα αλλο μπρατσο αντι το default της). Αυτη ομως υπηρχε ως σωμα στο showroom τους και σαν μπρατσο φανταζομαι ξηλωσανε καμιας διπλανης.
Τωρα ειδα το showroom, εχει μονο 6 κομματια μαζι με την δικια σου που εμφανιζεται ως closeout. Θα τους ταραξω στα mail λοιπον για να δω τι παιζει.

Αυτό που έγινε με τα μπάσα ήταν κάτι εξτρά, κάποιος ήξερε τον τύπο και επικοινώνησε κατευθείαν μαζί του, του έστειλε τα σχέδια και μια μινιμουμ παραγγελία (20 κομμάτια) και μετά από καιρό τα φτιάξανε.
Αυτο υπεθεσα και εγω.

Thanks παιδες  ;)

Δηλαδη για να παραγγειλεις μια κιθαρα με δικα σου specs πρεπει να κανεις ομαδικη παραγγελια ?

Θελω μια explorer επιπλο με εβενο ταστιερα  !!!!!

Δεν βλεπω να βγαζει μοντελα με 24 ταστα , αλλα τοσο φτηνα που ειναι δεν g@ΜΜιεται ?

ZIKO είπε:
Δηλαδη για να παραγγειλεις μια κιθαρα με δικα σου specs πρεπει να κανεις ομαδικη παραγγελια ?

Θελω μια explorer επιπλο με εβενο ταστιερα  !!!!!

Δεν βλεπω να βγαζει μοντελα με 24 ταστα , αλλα τοσο φτηνα που ειναι δεν g@ΜΜιεται ?
Αυτη δηλαδη με 200 ευρω θα σε χαλουσε? http://www.bachmusik.com/en/p101034/bach-bexp-cr/

Μην ειμαστε και πλεονεκτες, εχεις δει πχ απο την epiphone τετοια κουκλα?  :)

Εκανα quote , περιμενω απο δευτερα τηλεφωνο.

Φυσικα δεν με χαλαει αλλα γιατι να μην το ψαξω ? αφου λεει και producer οργανων ! 

longshadow είπε:

rrrocr.jpg

Σε δουλέψανε!!?

Ασφαλώς και δεν έχουν ΚΟΥΜΠΗ. Και γι αυτό το λόγο όταν δει μια κιθάρα που έχει ΚΟΥΜΠΗ προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα του.

τερμα δεν το ξανα ανοιγω,τα'χω παρει πολυ ασχημα  >:(

ντροπη σας,δεν με αφηνεται να'γιασω  :-\

εκανα συμφωνια με'μενα """δεν θα παρω ή φτιαξω αλλη κιθαρα'''' τερμα.ακου εκει 180 και 200 ευρω  :o

και μονο να σου φυγει η περιεργεια την περνεις!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα