Αναλογα με το τι παιρνεις (με τα πακετα? με το βαρος? who knows). Μια κιθαρα γυρω στο 30αρι. Εμενα μου πηγε για δυο κιθαρες 38.Peruvian είπε:Ρε παιδες...
ποσο ειναι τα μεταφορικα απο τσεχια???
Ασχετο με το ολο thread...
αλλα αφου εχουμε καποιον που πηρε απο τσεχια...ας μας πει!!!
ευχαριστω προκαταβολικα!!!
bsiap είπε:και αυτο το czt δηλαδη τι αντιστοιχια εχει με το ευρω?
Για τα κορίτσια λές? ή τις κιθάρες?...Για τα κορίτσια...στείλε μου pm ή καλύτερα στον Evris (αλλά να μην το πάρει μυρωδιά η γυναίκα του...)harilatron είπε:Επίσης, να πείτε και πόσες μέρες κάνουν να έρθουν, αν είναι αξιόπιστη η μεταφορική, και πόσο προμήθεια χρεώνει η τράπεζα για το έμβασμα.
Ξέρω. Είμαι κανιμόθριος.
3 φορες τους εστειλα λεφτα. Τις 2 πρωτες μου τα φαγανε. Την 3η δουλεψαν ολα ρολοι.burliufo είπε:τωρα αυτα τα σαιτ ειναι εμπιστα????
περνανε τελωνειο????/
(το ξερω ειμαι ασχετος )
Οχι τελωνειο. Οι Τσεχοι ειναι αδερφια μας. Στο χερι και σαν παικτικη αισθηση σε πρωτη φαση καλες. Κατασκευη σε πρωτη φαση καλη. Ειναι μιας μερας αποκτηματα, οποτε μην περιμενεις ολοκληρωμενη αποψη. Λεπτομερειες αλλες δεν εχω...ACHIEVEIT είπε:Ρε evris εδω σηκωνεις θυελλες! Για πες, πως παιζουν οι δυο κιθαριτσες? Την ταστιερα πως την νιωθεις? Τα ξυλα ειναι 'ζωντανα'? Ηλεκτρικα κτλ δεν χρειαζεται να αναφερεις - πανε για αλλαγη κατευθειαν. Αν ειναι καλη η βαση (ξυλα, ταστιερα και κατασκευη ειδικα στις εξπλορερ) ολα τα αλλα φτιαχνονται!
ΥΓ. Πληρωσες τελωνειο? Η Τσεχια αν δεν κανω λαθος μπηκε πριν καποια χρονια στην ΕΕ? ??? (Τουλαχιστον οταν ειχα παει 2004 μας λεγαν οτι ειναι στη φαση που μπαινει)
Παντως απο αισθητικη αποψη ειναι πανεμορφη (το spalted ειδικα τα σπαει κατα τη γνωμη μου). Πιστευεις οτι παιρνεις κατι θεαματικα καλυτερο απο τα λεφτα που εδωσες ή ισχυει το κλασικα οτι πλερωνεις παιρνεις?evris είπε:Οχι τελωνειο. Οι Τσεχοι ειναι αδερφια μας. Στο χερι και σαν παικτικη αισθηση σε πρωτη φαση καλες. Κατασκευη σε πρωτη φαση καλη. Ειναι μιας μερας αποκτηματα, οποτε μην περιμενεις ολοκληρωμενη αποψη. Λεπτομερειες αλλες δεν εχω...
Δεν παιρνεις ο,τι εσυ πλερωνεις. Παιρνεις ο,τι αυτοι πληρωνονται. Τα ιδια λεφτα δεν αξιζουν το ιδιο παντου.ACHIEVEIT είπε:μου). Πιστευεις οτι παιρνεις κατι θεαματικα καλυτερο απο τα λεφτα που εδωσες ή ισχυει το κλασικα οτι πλερωνεις παιρνεις?
Σε αυτο εχεις δικιο. Θυμαμαι οταν ειχα παει Τσεχια μας ελεγε ο ξεναγος οτι αγοραζεις καινουριο διαμερισμα 100 τετραγωνικων στο κεντρο της Πραγας για 18000 ευρω περιπου. Προετρεπε τους παντες να αγορασουν πριν η ελευση του ευρω ανεβασει τις τιμες σε ευρωπαικα επιπεδα. Παντως δεν φαινεται να χουν αλλαξει πολλα απο τοτε..evris είπε:Δεν παιρνεις ο,τι εσυ πλερωνεις. Παιρνεις ο,τι αυτοι πληρωνονται. Τα ιδια λεφτα δεν αξιζουν το ιδιο παντου.
(Παλιο τσεχικο γνωμικο)