Οι Lynyrd Skynyrd στην Ελλάδα

καλώς να πας και καλά να περάσεις...κι εγώ μπορεί να πάω....αλλά μην αφορίζεις σαν γκρίνια ένα λογικό επιχείρημα....

δεν μιλάμε για ένα-δύο άτομα...μιλάμε για σχεδόν όλο το γκρουπ

και....φιλοσοφικά μιλώντας...οι Lynyrd Skynyrd που έχουμε ακούσει και αγαπάμε όλοι μας "ηταν" κάποια άτομα....αυτοί παίξαν αρχικά τα κομμάτια...αυτοί τα εμπνεύστηκαν...αυτοί τα δημιούργησαν....

το να έρχεται λοιπόν μια εντελώς αλλιώτικη μπάντα (ας μιλήσουμε για την περίπτωση που έχουν αντικατασταθεί όλα τα μέλη) που έχει απλά κληρονομήσει το όνομα τον αρχικών....δεν είναι ακριβώς το ίδιο σαν να έρχεται μια tribute μπάντα των Lynyrd?

(επειδή έχει ήδη παρθεί άλλος δρόμος αν μπορεί κάποιος ας το δισχωρίσει σε νέο θέμα.....)

Αν έχω λεφτά θα πάω, γιατί θέλω να πάω και Sabbath. Αλλά και μόνο οι LS να ερχόντουσαν πάλι θα το σκεφτόμουνα, ίσως γιατί δεν είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου.

Παρόλα αυτά, επειδή η μουσική είναι γούστο, εύχομαι σε όσους θέλουν να πάνε, να πάνε, θα περάσουν καλά και θα την θυμούνται για πάντα αυτή τη συναυλία. Όπως ακριβώς πήγα εγώ στον Waters και άλλοι γκρινιάζανε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν Floyd.

Εξάλλου δεν θα είχε πλάκα, όλοι να τα ακούγαμε όλα, γιατί για κάθε συναυλία θα θέλαμε τον Θεσσαλικό κάμπο για να χωράμε.

ΥΓ: Εύχομαι ο south να μην rise again, παρά μόνο μουσικά. ;)

Ελληνική σημαία στο τζάκετ του Johnny!!! Αυτά είναι!!!

383038_317233641620531_100000016933642_1334075_847162600_n.jpg

Επειδή παίζω με τους Skynyrd από τα 16 μου, δεν είναι μόνο ο Ronnie και ο Steve που μου λείπουν. Δεν μπορώ να νιώσω πολλά όταν δεν έχω δίπλα μου Artimus (συνεργαζόμουν καλά), Leon (για να μου δείχνει), Billy (εγγύηση στη μελωδία), και τον Allen.

Ένας Gary δεν φέρνει την Άνοιξη και πολλώ δε μάλλον τα ελεύθερα πουλιά και την μπάντα της εφηβείας μου.

Αλλά μπορεί και να πάω (σημαίες του νότου δεν κούνησα/φόρεσα ποτέ).

Τόσα μπουλούκια έχω δει στη ζωή μου. Δεν πιστεύω ότι θα ναι το χειρότερο.

και συ τεκνον Βρούτε (audio)

ωραιά.....θα πατε να δειτε ένα γνησιο southern group που παίζει ο gary κιθάρα και θα παίξουν κομμάτια των skynyrd?  ε? 

α και αυτο ειναι παλιο και ειναι του Ricky Medlock.

υπήρχαν ατομα γυρω απ τους skynyrd που μπορει να μην βγαιναν μαζι στην σκηνη αλλά ηταν παρεα σε πολλά παιξιματα.

Oι Skynyrd πάντα έπαιζαν καλά και θα παίζουν καλά, υπάρχουν παίχτες που τα ''έχουν'' ακριβώς. Ο μικρός είναι πολύ καλός και πειστικός τραγουδιστής. Εκείνο που δεν θα έχουν ποτέ είναι ένας συνθέτης σαν αυτόν που έπαιζε και τραγούδαγε βέβαια καταπληκτικά.

Hello Earthlings!

Ποιοί Lynyrd Skynyd ρε παιδιά?

Δουλευόμαστε τώρα?...με 1 απο τα original members?

...ας το λέγανε τέλος πάντων κάπως αλλιώς το σχήμα...

δηλαδή ο Peter Hook που κάνει tour παίζοντας κομμάτια των Joy Division θα έπρεπε να παρουσιάζεται σαν "Joy Division"??

Ακόμα και οι εναπομείναντες Doors που κάνανε πριν λίγα χρόνια tour (άλλη αρπαχτή) αποφάσισαν να ονομάσουν το πανηγυράκι τους "The Doors of the 21st Century" και έλειπε 1 απο αυτούς!!

Δηλαδή αν βγει και ο Ringo Star σε tour μαζί με άλλους 3 μουσικαράδες και έρθει στη Ελλάδα σαν "The Beatles"...θα πάτε??

Ε Λ Ε Ο Σ!!

Επειδή από (πολύ)νωρίς εξέφρασα επιφυλάξεις για τη συναυλία, θέλω να διευκρινήσω κάτι στους συμμετέχοντες στη συζήτηση.

Προσωπικά, δεν έχω καμμία επιφύλαξη πως η μπάντα που με το καλό θα έρθει θα είναι εξαίρετη. Θάβαζα στοίχημα οτι θα παίζουν καταπληκτικά και δεν θάναι αρπαχτή με τίποτα.

Ακόμη, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το οτι λέγονται ακόμη Skynyrd. Και ο Rossington να μην ήταν, πάλι δε θάχα. Διάολε, ο αδελφός του Ρόνι τραγουδάει και συμμετέχουν τύποι σαν τον Μέντλοκ που δεν θα τολμούσα ποτέ να θέσω σε αμφισβήτηση τις επιλογές τους για το συγκεκριμμένο ζήτημα. Γιά μένα το πρόβλημα είναι πως το γκρουπ αυτό πλέον -εξώφθαλμα- αντιπροσωπεύει κάτι που ποτέ δεν εισέπραξα στην αυθεντική/παλαιότερη περίοδο του. Ενδεδυμένο με την φορεσιά του southern rock σιγοντάρει αντιλήψεις που στην Αμερική μόνο δεινά φέρνουν, και μέσω αυτής worldwide. Θρησκοληψία, μιλιταρισμός, συντηρητισμός, είναι κάποια απο κείνα τα στοιχεία που με απομάκρυναν απο το γκρουπ εδώ και καιρό. Κι αν κάποτε υπήρχαν -έστω κάποιοι- που με την παρουσία τους και μόνο σ'έκαναν να ξεχνάς τα κακώς κείμενα, τώρα, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον audio, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Αυτά για μένα, με γλυκόπικρη γεύση...

ez είπε:
Θρησκοληψία, μιλιταρισμός, συντηρητισμός, είναι κάποια απο κείνα τα στοιχεία που με απομάκρυναν απο το γκρουπ εδώ και καιρό.
«Μπουουου μπουουου μπουουου» που θα έλεγαν και οι original LS.

Παιδιά, ξέρουμε αν έχουν βγει εισιτήρια για το συγκεκριμένο live ?  Αν ναι, απο που μπορούμε να τα προμηθευτούμε ? στο ticket house, κλασικά ? Αν ΔΕΝ βγήκαν ακόμη, ξέρουμε πότε βγαίνουν ? (μένω επαρχία βασικά, γι αυτό και ρωτάω)

bluezlick είπε:
Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των €35 μέχρι τις 31/01/12 στο www.livetickets.gr.

πλεον εχουν και τα metropolis  ;)
  Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν και άργησα λίγο, δεν πειράζει, με την πρώτη ευκαιρία θα βρω τρόπο να καβατζώσω εισιτήριο ;D  Και να πώ κι εγω κάτι, για κάποια σχόλια που διάβασα παραπάνω. Ρε παιδιά, απ τα τέλη του 1977 αν δεν κάνω λάθος, οι Lynyrd Skynyrd  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  οι Lynyrd Skynyrd !  Τι να κάνουμε τώρα...  Μακάρι να ερχόντουσαν με την αυθεντική τους σύνθεση...  μακάρι...  Απο κει και πέρα, το καλοκαίρι έχουμε την ευκαιρία, ΟΣΟΙ θέλουμε φυσικά, να απολαύσουμε μια μπάντα που καλώς ή κακός φέρει αυτο το θρυλικό όνομα. Για την ακρίβεια θα εχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια  ΜΠΑΝΤΑΡΑ  που φέρει αυτο το θρυλικό όνομα.  Και τουλάχιστον εγω προσωπικά, αυτο δεν το χάνω ...

Ειδα το σετλιστ και λιγο με απογοητευσε...μικρο και με παραληψεις αλλα τεσπα εισητηριο εχει βγει και γουσταρουμε τρελλα!

Θα πάω με τις μπάντες κορυφαίο συγκρότημα και όποιος είπε ότι δεν του αρέσει απλά δεν ξέρει τίποτα από Rock

big1.jpg

Χαιρετώ!

Γνωρίζει μήπως κάποιος αν πάει για sold out η συναυλία?

Θέλω να πάω να τους δω αλλά το θέμα μου είναι πως κανείς από την παρέα μου δεν τους ακούει και έτσι δεν είμαι σίγουρη αν θα πάω. Ίσως το αποφασίσω τελευταία στιγμή. Λέει να πάω μόνη σε ένα τέτοιο live? Ή μήπως υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος εδώ να πάμε παρέα??  8)

Επίσης, ξέρει κανείς ποιο είναι το set list που θα παίξουν??

Ευχαριστώ!

Τι γινεται ρε παιδια ολοι μονοι μας θα παμε? :P Παντως η συναυλια θα γινει στο πρωην γηπεδο baseball...

1024x1024-1700386.jpg

ας ελπισουμε να εχει καλο καιρο :P

chloe είπε:
Θέλω να πάω να τους δω αλλά το θέμα μου είναι πως κανείς από την παρέα μου δεν τους ακούει και έτσι δεν είμαι σίγουρη αν θα πάω. Ίσως το αποφασίσω τελευταία στιγμή. Λέει να πάω μόνη σε ένα τέτοιο live? Ή μήπως υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος εδώ να πάμε παρέα??  8)
Στείλε φωτό και θα σου πω.

Trending...

Νέα θέματα

Back