Οι Lynyrd Skynyrd στην Ελλάδα

Nestoras είπε:
Στείλε φωτό και θα σου πω.
Ανόητε... 8)

pamela_anderson1_300_400.jpg

Νεστορας! Θεος!  ;D ;D ;D

Οσο σκεφτομουνα τι μπορει να απαντησει κανεις ... (εαν θες ελα με εμενα , μπορουμε να παμε μαζι, θα παμε μεγαλη παρεα ελα μαζι μας) τσουπ πεταχτηκε ο Νεστορας και με 4 λεξεις μου εφτιαξε τη διαθεση!

;D ;D ;D ;D ;D

:)  :)  :)  :)

Νέστωρ, πολύ καλο όντως.

Σαν την Πάμελα δεν είμαι πάντως, την μαύρη αλήθεια να την πώ.  :D

Το set list το ξέρει κανείς?? Πρωτίστως αυτό με ενδιαφέρει.

Έχεις δίκιο, έτσι είναι.

Λείπει όμως το Tuesday's gone κ.α αγαπημένα, αλλά it's ok.

Σε ευχαριστώ!  :)

Δεν τίθεται θέμα για παρέα. Μπες και εσυ και όποιος άλλος επιθυμεί στο LYNYRD SKYNYRD Greek Fan Club στο Facebook και θα έχεις ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ παρέα! Άντε ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!!!

Επίσης όποιος θέλει σήμερα

https://www.facebook.com/events/405923132775665/

Το Greek fan Club των Lynyrd Skynyrd μαζί με το SouthernRock.gr διοργανώνει ενα προσυναυλιακό event για την πρώτη συναυλία στην Ελλάδα του θρυλικού γκρούπ,των Lynyrd Skynyrd στις 18/6/2012, με live απο τους "Nostos" σε ενα απο τα καλύτερα-ομορφότερα νότια μπάρ της πόλης, το Bourbon (Δασκαρόλη 67. Γλυφάδα) την Παρασκευή 25/5/2012.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει και προβολή video του θρυλικού γκρούπ απο το ξεκίνημα της μπάντας το 1970 έως και σήμερα.Στην συνέχεια της βραδιάς θα ακολουθήσει πάρτυ με DJ τον Σάββα Συνοδινό απο το SouthernRock.gr Επειδή αυτή θα είναι και η πρώτη και η πιο σημαντική συνάντηση του γκρόυπ λόγω της εμφάνισης τη χώρα μας του μοναδικού συγκροτήματος των Lynyrd Skynyrd καταλαβαίνετε οτι η παρουσία όλων των μελών και μη είναι απαραίτητη

Στην βραδια μαζί μας θα είναι το αγαπημένος μας ποτό Jack Daniles με πλούσια δωρα και θα γίνει και κλήρωση μιας συλλεκτικής κιθάρας Jack Daniles

Αμα είναι να φτιάξω facebook προτιμώ να στείλω φωτό στο nestora΄8)  8)

Φίλε μου greg+9 φυσικά και όχι!!! Είναι δυνατόν? Αστειεύομενη το είπα!  8)  8)  8)

Έπειτα δεν υπάρχει θέμα, θα μαστε ούτως ή άλλως όλοι μια μεγάλη παρέα στο live!  ;)

Εγώ, στα live των Skynyrd, δεν ήμουν ποτέ μόνος μου.

Είχα άλλους 9 μαζί μου.

Τον Leon τον έστελνα να ξεκουραστεί. ;D

Vaggelis_Revolted είπε:
http://www.setlist.fm/setlists/lynyrd-skynyrd-1bd6ad50.html

Αν και αφαιρεί όλη τη μαγεία, μπορείς να δεις από εδώ τα κομμάτια που παίζουν σε κάθε live .
Τρελο spoiler αυτο το site, αλλα δεν κρατηθηκα και εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου?

Miltos23 είπε:
εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου?
...εάν παίζουν 20 λεπτά το κομμάτι...

Miltos23 είπε:
Τρελο spoiler αυτο το site, αλλα δεν κρατηθηκα και εριξα μια ματια στην λιστα...Σαν μικρη δεν ειναι....? ή ειναι ιδεα μου?
Μια και μοναδική φορά το έκανα το λάθος να το τσεκάρω πριν από συναυλία, (για τους Opeth συγκεκριμένα) και ένοιωσα πως χάθηκε κάποιο μέρος της μαγείας, σαν κάποιος να σου πει τι γίνεται στο τέλος μιας ταινίας που πρόκειται να παρακολουθήσεις.

Πως να το κανουμε, λείπει αυτό το αίσθημα του "ΩΩωωω" (ή του "Ουουου"  ;D ) με το που μπαίνει το κάθε κομμάτι.

Όσο για το setlist, μόνο το free bird με το extended solo να βάλεις, γεμίζεις το μισό set  ;D

Τι έγινε ρε παιδιά;

Κανείς;

Άκουσα ότι εξαιρουμένων μικροπαπαριών των διοργανωτών, η συναυλία ήταν καλή και ακριβώς ότι περίμενε ο κόσμος που πήγε εκεί.

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί από το noiz πήγαν.

Ε, και είναι 12.

Δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα;

Η μπάντα έπαιξε με πολύ κέφι, είναι σίγουρο! Το τραγούδια αποδώθηκαν πολύ όμορφα κατά την γνώμη μου... Σεβασμός στα πρωτότυπα και συναυλιακές 'μικροπαρεμβάσεις' εκεί που έπρεπε... Μπάντα που σε ανεβάζει και περνάς καλά.. Για αυτό είναι από τις αγαπημένες μπάντες των περισσοτέρων από μας..

Για κάποιον λόγο ωστόσο, δεν ξέφυγα ρε παιδί μου... Πως να το πω... Δεν έπαθα αυτό που έπαθα στο The Wall ας πούμε.. Γούσταρα τρελά μεν, αλλά δεν με έπιασε δέος... ;) ;)

Αρνητικό το δύσκολο της πρόσβασης στο γήπεδο του baseball. Όλοι ξέραμε λίγο πολύ που ήταν αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να το πλησιάσεις με αυτοκίνητο.. ::) ::) (παρκάρισμα Άγιο Κοσμά και με τα πόδια από την αερογέφυρα για σιγουριά..)

Οι lynyrd skynyrd ειναι η ζωντανη αποδειξη, πως ο οχι ο καλυτερος τραγουδιστης,οχι ο καλυτερος μπασιστας,οχι ο καλυτερος κιθαριστας,οχι ο καλυτερος ντραμμερ μπορουν και παραγουν το καλυτερο αποτελεσμα.Περασα πολυ ομορφα,με τραγουδια που μιλανε στη καρδια,χωρις πολλα πολλα.Φοβερο κεφι,εμεις πεασαμε πολυ καλα,με τη κλασσικη ταλαιπωρια φευοντας!

η διοργανωση ηταν ...μετρια

το sapport group μας εσπασε τα φρυδια που ηταν ηδη κουρασμενα απο τους πολιτικους.

τα γκριζα μαλλια ελαβαν πανω απο 50% και κατελαβαν τις θεσεις στην εξεδρα.

ο ηχος απλως απογοητευτικος. (τουλαχιστον στην εξεδρα)

οι LYNYRD SKYNYRD ηταν εκει και εκαναν αυτο που ηξεραν αψογα.

εν τελει γουσταρα και περασα πολυ καλα.

το ιδιο και η κορη μου (που εκτος απο τη δικη μου) πρωτη φορα εβλεπε μια ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΝΤΑ

:)

Trending...

Νέα θέματα

Back