- Πόντοι
- 98
Στα χειλη αλα Slash. Πως μπορει λεπτα ετσι την φορα. Εδω μερικα δευτερολεπτα να το εχω στα χειλη και μπουκωνομαι και ειμαι καπνιστηςfusiongtr είπε:Και το τσιγάρο που το βάζεις? ;D
Στα χειλη αλα Slash. Πως μπορει λεπτα ετσι την φορα. Εδω μερικα δευτερολεπτα να το εχω στα χειλη και μπουκωνομαι και ειμαι καπνιστηςfusiongtr είπε:Και το τσιγάρο που το βάζεις? ;D
Νομίζω ότι η κιθάρα του είχε κάνει τρύπα ανάμεσα στα κλειδιά από το κάψιμο, οπότε ....Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Στα χειλη αλα Slash.
Αρκεί όταν φτάσει στην καύτρα και καείς, να μην είσαι κοντά στο μικρόφωνο.Το τσιγάρο μεταξύ του παράμεσου και του μικρού. Όπως αι μπουζουξήδαι.
Ναι,manosko είπε:κάθε φορά που βρίσκω τη ριφάρα της ζωής μου και πάνω που αρχίζω να γουστάρω παίζοντας, μου έρχεται το κάλεσμα της φύσης (toilet), αλλά με τρόπο που δεν σηκώνει αναβολή. Αποτέλεσμα, τα παρατάω όλα και τρέχω. Μετά την επιστροφή τίποτα δεν είναι πια ίδιο... έχει χαθεί η μαγεία. Συμβαίνει μόνο σε εμένα; για πείτε...
Εξαρτάται από το τι έχεις φάει πριν. ;D ;D ;D ;Dmanosko είπε:Εξ ου και το brown sound ! ;D