Τραγουδιστές μη δέρνετε τους κιθαρίστες!

8 λεπτά πριν, Superfunk είπε

floroi

12 πόντους στο Κόσοβο, και άλλους 12 στον Τζουντόκα της Νότιας Κορέας στο 2ο βίντεο?

5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

floroi

ένα παλιο μου άρεσε από το κινέζικο κοινοβούλιο πρέπει να ήταν που πλακώνονταν γύρω και στο κέντρο ένας ετοιμαζόταν με έναν άλλο, σαν το παιχνίδι το TEKKEN που έκαναν οι χαρακτήρες κινήσεις kung fu kata πριν τη μάχη?

Πολύ ξύλο. ??

πατα το watch on YT και θα το δεις δεν δειχνει τιποτα φοβερο, μπουνιδια μΟνον 
Δεν πατάω! Δεν ειναι κατάλληλο για την ηλικία μου

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αύριο στη noiz-o συνάντηση να δείτε τι θα γίνει.? Θα λογαριαστούμε.?
Κωστάκης, εδώ επαραδίπλα κάποιος πρέπει να χάκαρε τον λογαριασμό σου, γιατί έγραψε το ακόλουθο:

"Θα είμαι φρόνιμος πάντως, δε θα κάνω ανωριμότητες. ??"

???

Ντροπής πράματα,τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια απο μια τέτοια μπάντα,εν έτη 2024,οι 3 απο τους 4 Janes Addiction να είναι νηφάλιοι.

Απο εκεί ξεκίνησε το κακό.

Κωστάκης, εδώ επαραδίπλα κάποιος πρέπει να χάκαρε τον λογαριασμό σου, γιατί έγραψε το ακόλουθο:

"Θα είμαι φρόνιμος πάντως, δε θα κάνω ανωριμότητες. ??"

???
Το πρώτο ισχύει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

- Tα KORG είναι πιο δημοφιλή και πιο λειτουργικά workstations από τα Yamaha. Δυστυχώς η Yamaha, ενώ έφτιαξε μια καλή integrated με PC και software υλοποίηση, ποιοτική κατασκευή με πληθώρα  master keyboard στοιχείων δεν κατάφερε να πρωτοπορήσει στον τομέα των μηχανών σύνθεσης, ακόμα και με προσθήκη μιας VA tone generator για τρείς επιλογές για κάθε από τα 8 parts των performances του MONTAGE Η δε μεγάλη ποσότητα δειγμάτων στη  γιαγιά ? AWM2 ακόμα και με 128 elements per part που σκοντάφτουν στην πολυφωνία είναι μια προσέγγιση που δεν μπορεί να αντισταθμίσει το analog και physical modelling και την εν γένει διαχείριση των tone generators όπως αυτή υλοποιείται στον ανταγωνισμό. 

-Παραπληροφορείς ρε!

- Τι είπες ρε, εσύ δεν ξέρεις τι lες!

- Σήκω πάνω ρε!

- Ρε παιδιά ηρεμήστε....................

- Ε, όχι και σουγιά!

- Πρόσεξε, έχει πιστόλι ????

Ντροπής πράματα,τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια απο μια τέτοια μπάντα,εν έτη 2024,οι 3 απο τους 4 Janes Addiction να είναι νηφάλιοι.

Απο εκεί ξεκίνησε το κακό.
Απλά θεϊκό ? ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμφανίστηκε ο κρασοκανάτας και ζήτησε συγνώμη

169809_1_ver1726520120.jpg

"After having the time and space to reflect...". 

Χμμμμμ... κοιτούσα φωτό από live τους και η μπουκάλα κρασί επί σκηνής πήγαινε διαχρονικά σύννεφο.

Rehab χρειάζεται, όχι και τόσο... reflect.  

Τώρα ξεσουρωσε?

Γενικά η ανακοίνωση είναι λίγο κάπως και μυρίζει υπαγόρευση από επαγγελματία.

Trending...

Νέα θέματα

Back