Εγώ θα έβαζα τον Ola, όχι για λόγους αντιπάθειας ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή ο ήχος του μου φαίνεται μη ρεαλιστικός. Και γενικά ένα θέμα που είχα με demo/reviews ήτανε ότι πολλές φορές οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν ακριβό εξοπλισμό για να παρουσιάσουν φτηνά προιόντα. Τι εννοώ: youtubers σαν τον Peter Thorn, Ola Englund, Tone King, Rebea Massaad, Fluff, έχουνε επενδύσει σε οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό, ακριβά μηχανήματα, ακριβούς ενισχυτές και λοιπά και λοιπά, οπότε όταν παρουσιάζουν κάτι ο ήχος δεν είναι απαραίτητα αυτός που θα έχεις όταν το αγοράσεις εσύ. Δλδ αυτός έχει ένα δωμάτιο με ηχομόνωση, ακριβές καμπίνες ή ακριβό λογισμικό και ακούς κάτι ενώ όταν αγοράζεις το προιόν δεν θα το ακούσεις. Γενικά νομίζω ότι καλό είναι να βλέπουμε και τυπάκους που κάθονται στο δωμάτιο τους με την κάμερα του υπολογιστή και να παίζουν με το τάδε προιόν που αγόρασαν.
Επίσης ένα ακόμα που θα ήθελα είναι να κατηγοριοποιούν τον εξοπλισμό ανάλογα με το budget. Δλδ παίζεις μια squier των διακοσίων ευρώ με πανάκριβο ενισχυτή Mesa, ποιός ο λόγος; Κατά πάσα πιθανότητα αυτός που θα αγοράσει την squier θα πάρει και ένα ενισχυτή μικρό για δωμάτιο (χωρίς να είναι σίγουρο βέβαια).