Οι ηχογραφήσεις μου

τα πλήκτρα σας είναι καλά, θα πρότεινα ίσως πιό μακρυές φράσεις που να κόβονται όταν αλλάζεις εσύ δηλαδή να καθυστερούν και να σε ακολουθούν, όχι πάνω στο μέτρο ακριβώς. Και ίσως λίγο rotary παραπάνω.

Ακούστε λίγο τον Wright προσεκτικά. Επίσης κάνει αρκετές αλλαγές κρατώντας πάντα ίσο με μία ή δυό νότες....

Δοκιμασαμε και αλλα δυο τραγουδια (walking by myself και enjoy the silence). Με τα πληκτρα ολα ειναι πιο πολυ πιο κοντα σε οριτζιναλ ηχους των τραγουδιων. Αποκτα μεγαλυτερη ουσια για μας, πλεον, αυτο που κανουμε.

Ο drive ηχος μου ηταν, σε καθαρο καναλι ενος vugera v55, ενα ts mini σαν boost στα καθαρα parts, και ενα xotic sl drive (μαζι με το ts mini) για τα πιο βρωμικα. Και οντως δεν εχει τον ογκο που θα επρεπε, και γιαυτο φταιει το μαρσαλοxotic. Θελει πεταλια, λιγοτερο πριματα και με πιο πολυ ογκο οπως rat, ocd και big muff.

Επισης, ειχα recerb, delay και chorus με speed τερμα χαμηλα.

Νεο υλικο. Παιζω με την v100gt σε καθαρο καναλι bugera v55.

1η προβα σε αυτο:

Προβολή συνημμένου Whenablindmancries.mp3

2η προβα σε αυτα:

Προβολή συνημμένου Walkingbymyself.mp3

Προβολή συνημμένου Enjoythesilence.mp3

Γενικοτερα εχω θεματα με το πως να συνυπαρξω με τα πληκτρα κυριως στα ρυθμικα και στα σολο τον πληκτρων. Αποψις.

(Το shine ετοιμαζεται. Θα το ξαναανεβασω μολις ειναι ετοιμο)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καντε τον κοπο να ακουσετε αυτον φανκοκατι αυτοσχεδιασμο. Ηχογραφηθηκε κατα λαθος, οταν καναμε διαλλειμα απο την προβα.

Νομιζω οτι πρεπει να το κανω συχνοτερα αυτο (δεν ηξερα οτι μπορω να κανω τετοιου ειδους σολαρισμα).

Προβολή συνημμένου Aftosxediasmos.mp3

Καιρο ειχα να ποσταρω. Μετα απο αρκετες βδομαδες αποχης απο προβες (το νιωσαμε αρκετα), λογω φορτου εργασιας, ειπαμε να κανουμε ενα live στο στον χωρο του μπασιστα, να ξεδωσουμε λιγο. Τα λαθη αρκετα, αλλα δε βαριεσαι. Ωραια περασαμε....

Προβολή συνημμένου Blackmagicwoman81.mp3

Προβολή συνημμένου Wishyouwerehere81.mp3

Προβολή συνημμένου Knockingonheavensdoor81.mp3

Προβολή συνημμένου Whenablindmancries81.mp3

20191231_090252.jpg

Όλα πολύ ωραία Γιώργο, αλλά στο WABMC θα άνοιγα και τρίτο μπουκάλι....

Edit: Μάλλον είναι παγκόσμια πρωτοτυπία το αρχικό σόλο του wish you were here παιγμένο στο μπάσο

Όλα πολύ ωραία Γιώργο, αλλά στο WABMC θα άνοιγα και τρίτο μπουκάλι

Αρκει να μην ζητουσες επιστροφη στο τριτο σολο... ?

Edit: Μάλλον είναι παγκόσμια πρωτοτυπία το αρχικό σόλο του wish you were here παιγμένο στο μπάσο

Κουραστηκα λιγο παραπανω κατα τη διαρκεια της ημερας, και ειπε (ο μπασιστας)  να με ξεκουρασει....

multi-1.jpg

Το money for nothing το λεω σκ@τ@

Δεν θα διαφωνήσω εδώ....?, γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν οι Talking Heads.... μου τους θυμίζει σφόδρα η ερμηνεία σου!

Κατά τ'άλλα ομολόγησε που παίζετε νά'ρθω να σας πετάξω λουλούδια!

Του χρονου παλι, αν και λιγο μακρια σου πεφτω...

Edit: Κρητη ειμαι και παιζουμε μια φορα το διμηνο. Εαν κατεβεις καποια στιγμη, θα οργανωσω λαιβ για την παρτη σου!! 

Αν εξαιρεσει κανεις τη φωνη στο money.... που οντως δεν κολλαει και πολυ-δε βαριεσαι και τι εγινε-η μπαντα ακουγεται πολυ πιο δεμενη απο παλαιοτερα,πολυ πιο ανετη στο παιξιμο.

Τα λαθη ειναι παντα στο προγραμμα.

Εδω οι ιδιοι που παιζουν τα κομματια τους εκατονταδες φορες,συχνα κανουν λαθη.

Ωραια πραγματα και μπραβο σου/σας.

Καλη χρονια.

Ευχαριστω Γιωργη!!!

Το πρωτο τραγουδι που ειχα ανεβασει προ 2ετιας ηταν το blagic magic woman, για οσους το θυμουνται. Η διαφορα ειναι αισθητη, σε σχεση με την τελευταια εκτελεση.

Προσωπικα, εχω ξεκινησει τελευταιους μηνες και μου αρεσω, συχνα πυκνα, σαν παιξιμο. Αρχιζω και γινομαι φλυαρος. Μενει να σταθεροποιησω παιξιμο μου και επειτα να σταματησω την φλυαρια κατα διαστηματα (less is more...). Θα μου παρει αλλα δυο χρονια σιγουρα...

Το money for nothing ειναι προβλημα. Ή πρεπει να μαθω να ...μιλαω ή θα το αφαιρεσουμε. Απο τα λιγα τραγουδια που με ζοριζουν τα φωνητικα.

Καλη χρονια σε ολους!!! Να εχετε την υγεια σας, να παιζετε μουσικη μεχρι το 2099!

Πολύ ωραία, μεγάλη διαφορά με τα πρώτα. Μου αρέσει και το παίξιμο σου και ο ήχος. Μπες άφοβα στη φάση της φλυαρίας, είναι ένας τρόπος να δοκιμάζεις πράγματα!

ωραια παιξιματα παιδια μπραβο.το money...δεν ειναι και το πιο ευκολο κοματι του κοσμου!!καλυτερα να το παλεψεις παρα να το βγαλετε!!

(less is more...)
οποιος το κατεκτησε αυτο...ειναι ευτυχισμενος!!!!

Το ειχα υποτιμησει αρκετα, λογω του οτι ειναι "φτωχο" φωνητικα. Τελικα, αποδειχτηκε τοσο διαφορετικο που δεν μπορεσα να το διαχειριστω. Και, δυστυχως, σπιτι δεν δουλευω ποτε τα κομματια αυτα. Ο,τι κανω στις -ελαχιστες, πλεον- προβες.

Εννοειται οτι δεν το παρατω. Απο την εμπειρια μου, χρειαζεται να περιμενω να ωριμασω λιγο, και μετα να το ξαναπιασω, ωστε να δω διαφορα. Συνεβη και με την κιθαρα στα ρυθμικα του. Αλλο παλουκι μεχρι να το συνηθισω παρεα με τα φωνητικα.

Στην παρουσα φαση θελω να ειμαι αρκετα φλυαρος, μιας και αποκτω την ικανοτητα σιγα σιγα, ωστε να δοκιμαζω διαφορα και να βελτιωθω παιχτικα (οπως λεει και ο αγαπητος Σπυρος). Μολις το "εχω" αυτο, θα γινω και πιο επιλεκτικος στις νοτες που χρησιμοποιω. Πιο ουσιαστικος και κατανοησιμος, παιζοντας λιγοτερα οπου πρεπει. Θα προσπαθησω να κανω και καποια μαθηματα, μελλοντικα, με κανα διαφορετικο δασκαλο. Θα βοηθησει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back