Οι ηχογραφήσεις μου

Ισως μου αρεσει διοτι διαφερει ο ηχος μου απο ολα τα αλλα ειδη που τραγουδω. Εχω μια τσιριχτη/φαλτσα (σε σημεια) φωνη που μου αρεσει.

Το πρωι εκανα λιγες δοκιμαστικες, ακουστικες κυριως, εγγραφες με το tascam σε διαφορα οργανα. 

Προβολή συνημμένου If.mp3

Λιγο κρυα η φωνη, αλλα εκανα ενα ψευτομαστερινγκ απο το κινητο πριν το ανεβασω. Εδωσα λιγο compression και λιγο eq (με το ηχειο του κινητου σαν μονιτορ  :classic_biggrin: )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πηρα το τηλεφωνο μιας καλης καθηγητριας φωνητικης απο τον δασκαλο κιθαρας. Εαν βρω χρονο, διοτι ειναι και μακρια, θα κανω μερικα μαθηματα.

Ωραίο! Η μελωδική γραμμή είναι δική σου ή κάποιου cover, διότι απέχει απο αυτήν των Bread.

Κατι μεταξυ tom jones και humperdinck. Προς το δευτερο πιο πολυ.

Edit: τωρα που τα ακουσα, προς το πρωτο τεινει η γραμμη. Απλα εχω στα αυτια μου κολλημενη την φωνη του 2ου...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σινάτρα και πάλι σινάτρα...

δεν πειράζει φιλος, πιό πολλά φράγκα θα βγάλεις...θυσία στην τέχνη :classic_tongue:

Απο το χθεσινο λαιβ. Η εγγραφη ηταν καλυτερη (η κιθαρα ακουγεται...) και ετσι ειπε να ανεβασω κατι παραπανω.

20190420_181732~01.jpg

Μετα την πρωτη φαλτση νοτα, εκουρδισα για τα καλα, στο αρκετα δυσκολο (για μενα) τραγουδι των simply red. Ειχα και λαθη, αλλα το ανεβαζω διοτι σε καμια προβα δεν μου βγηκε ανετα.

Προβολή συνημμένου ghettogirl.mp3

Προβολή συνημμένου misirlou.mp3

Προβολή συνημμένου smokeonthewater.mp3

Προβολή συνημμένου satisfaction.mp3

Προβολή συνημμένου creep.mp3

Προβολή συνημμένου paranoid.mp3

Προβολή συνημμένου wonderfulworld.mp3

Προβολή συνημμένου cometogether.mp3

Προβολή συνημμένου inbloom.mp3

Προβολή συνημμένου catpeople2.mp3

Το σιγουρο οτι η μπαντα ακουγεται πιο δεμενη σε σχεση τα λιγο παλαιοτερα και γκρουβαρει καλυτερα.

Ωραια πραματα,θα γουσταρα αν ημουν απο κατω.

ωραία πράματα!

ζηλειες!

την άλλη φορά βάλε το εργαλείο πιό μακρυά απ τον κόσμο, πολύ χειροκρότημα παίρνει!

Το ενα σας βρωμα και το αλλο σας ξυνιζει με τις ηχογραφησεις μου!! 

Το εβαλα εκει κοντα μπας και καλυφθουν τα λαθη...  :classic_biggrin:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back