Κι αν είσαι shredderharilatron είπε:Κι αν είναι πάπας
κι αν είσαι Μπέης
δίχως το dongle
there's no cubase
Mια βαριά σιωπή κυριάρχησε στο δωμάτιο. Ο νέος άκουγε την καρδιά του να χτυπά ανήσυχα, παράξενα. Ακόμη κι έξω τα πάντα φαίνονταν ακίνητα, σαν μια αλλόκοτη προσμονή να πλανιόταν στον αέρα. Με μια αργή, διστακτική κίνηση έβγαλε από την τσέπη του ένα μικρό γυάλινο αντικείμενο με μικροσκοπικά νήματα. Αν και ψυχρό στο άγγιγμα, μια περίεργη θέρμη ανάβλυσε από μέσα του τη στιγμή που το κράτησε στο ιδρωμένο χέρι του. Το σήκωσε στο θαμπό, αχνό φως του τζακιού και άφησε το βλέμμα του να το χαϊδέψει. Κανένα ίχνος γραφής ή συμβόλων δεν έδινε κάποια ιδέα για την ιστορία του.harilatron είπε:Η παλιά ξύλινη πόρτα έτριξε καθώς ο νεαρός έκανε το πρώτο του βήμα μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.
"Ποιός άνεμος σε φέρνει από εδώ?" Μουρμούρισε ο γερο-superfunk μέσα από τα μουστάκια του χωρίς να σηκώσει το βλέμμα του από το μανίκη της tele που καθάριζε με σάλιο.
"Ο άνεμος που ακούω από το ηχείο του ενισχυτή μου" Ψελλισε δειλά ο νέος.
Με μια ξερή κίνηση ο superfunk άφησε την τέλε να πέσει στον πάγκο και γύρισε αργά προς το μέρος του. Με αργές κινήσεις σηκώθηκε και τον πλησίασε, ενώ μια ηλεκτρισμένη σιωπή διαπερνούσε το δωμάτιο. Πλησίασε τον άτυχο νέο σε απόσταση αναπνοής ενώ στη μνήμη του ερχόταν η σάπια οσμή του καμένου μετασχηματιστή.
bloody_sunday είπε:Mια βαριά σιωπή κυριάρχησε στο δωμάτιο. Ο νέος άκουγε την καρδιά του να χτυπά ανήσυχα, παράξενα. Ακόμη κι έξω τα πάντα φαίνονταν ακίνητα, σαν μια αλλόκοτη προσμονή να πλανιόταν στον αέρα. Με μια αργή, διστακτική κίνηση έβγαλε από την τσέπη του ένα μικρό γυάλινο αντικείμενο με μικροσκοπικά νήματα. Αν και ψυχρό στο άγγιγμα, μια περίεργη θέρμη ανάβλυσε από μέσα του τη στιγμή που το κράτησε στο ιδρωμένο χέρι του. Το σήκωσε στο θαμπό, αχνό φως του τζακιού και άφησε το βλέμμα του να το χαϊδέψει. Κανένα ίχνος γραφής ή συμβόλων δεν έδινε κάποια ιδέα για την ιστορία του....
Superfunk είπε:Ο Γέρος που Φορούσε Κουρτίνες
Ένας ηλικιωμένος κύριος φορώντας κουρτίνες (αν και δεν γύριζε πάντοτε σ’αυτήν την κατάντια) τη νύχτα πήγαινε συχνά σ’ένα αυτόματο μηχάνισμα που πουλούσε γάλα και πατούσε ένα κρυφό κουμπί που είχε ανακαλύψει και χωρίς να βάλει τίποτε λεφτά, άνοιγε το πορτάκι και έπιπτον 46 κουτιά γάλακτος όπου τα παράχωνε σ’ένα τσουβάλι κι έφευγε.
Με αυτό το σύστημα κατάφερε να επιζήσει οχτακόσιες χιλιάδες χρόνια.
Ειναι του Πάνου Κουτρουμπούση.odis13 είπε:Πρεπει να ξερω, υπαρχουν και αλλα απο εκει που ηρθε αυτο?
Πες μου πλιιιιιιιιζζζζζζζζ ειμαι κανιμοθριος δε ξερω.
Ρε συ, ΚΔΟΑ εισαι?odis13 είπε:Πρεπει να ξερω, υπαρχουν και αλλα απο εκει που ηρθε αυτο?
Πες μου πλιιιιιιιιζζζζζζζζ ειμαι κανιμοθριος δε ξερω.
Eμενα παντως μου αρεσει η γραφη του bloody. Περιμενω τη συνεχειαharilatron είπε:Μπλάντυ γράφεις πολύ ωραία και διέκρινα κάποιες ωραίες φράσεις. Προσπάθησε να μην γράφεις πολλές λέξεις και να μην δίνεις τόση έμφαση στην τεχνική αλλά να γράφεις με πιο πολύ feeling.
Προσπάθησε να διαβάζεις αγαπημένους σου συγγραφείς και να προσπαθείς να αφομοιώσεις το γράψιμό τους.
Το σίγουρο είναι ότι με ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ θα τα καταφέρεις. ΚΑι μην ξεχνάς: Να γράφεις στην αρχή ΑΡΓΑ και πάντα να κάνεις ασκήσεις για ζέσταμα. (π.χ να γράφεις 100 φορές το "αρνάκι άρπρο και παχύ" που έχει απλή δακτυλοθεσία)
(Επίσης, (no-offence)την επόμενη φορά να ανεβάσεις video για να βλέπουμε όλοι ότι το έγραψες μόνος σου... γιατί πολλά copy-paste γίνονται τελευταία.)
Η έκπληξη που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του νέου δεν ξέφυγε από το ήρεμο αλλά πανέξυπνο βλέμμα του γέροντα Σουπερφάνκιου. «Πιθανόν να μην γνωρίζεις τους θρύλους που κρύβονται πίσω από αυτό το όνομα. Μην το αρθρώσεις εδώ! Θα τραβήξεις την προσοχή δυνάμεων που δεν πρέπει να μάθουν την ύπαρξή του».bloody_sunday είπε:Ο νέος, με μια υπεράνθρωπη προσπάθεια που σχεδόν του έκοψε την ανάσα, πλησίασε πάλι στον πυρακτωμένο γυάλινο κύλινδρο. Τα κουρασμένα μάτια του χόρεψαν επάνω του, και αμυδρά διάβασε επιτέλους την περίεργη αρχαία γραφή: Μullard...