..εγώ βασίστηκα στον λόγο τους... :'( :'(THEOD είπε:την Τρίτη παίρνω το δικηγόρο μου .......
..εγώ βασίστηκα στον λόγο τους... :'( :'(THEOD είπε:την Τρίτη παίρνω το δικηγόρο μου .......
Korgious είπε:φιλε μου.....αχ καλε μου φιλε....
1.δεν ειναι ολοκληρη η φωτο....
2. Ειναι απο μια παλια μου παραγωγη που παιζω ο ιδιος...![]()
3. Το καλοκαιρι δεν φοραω μαυρα...
4. Αναμνησεις...
Όλοι οι καλοί χωράνε.Nestoras είπε:Τα Χριστούγεννα του '08 και '09 είχαμε πάνω από 120 άτομα και παίζαμε (επειδή τη βρίσκαμε, όχι επειδή μας υποχρέωσαν) μέχρι τις 4.30 το πρωί. Τώρα τι θα έχει εν μέσω καλοκαιριού!!!!!!.???
Θα χαρουμε κι εμεις Genious! Οι καλοι χωρανε...τους superstars να δω που θα τους χωρεσουμε! ;DThe Genius Loci είπε:Όλοι οι καλοί χωράνε.
Ελπίζω να σας έρθω να τα πούμε επιτέλους και από κοντά.
Απ' αυριο πεύτει η θερμοκρασία οπότε πιστεύω να μη χρειαστεί air-condition, αλλιώς θα πρέπει να έρθετε καμιά 40αριά για να βγάλουμε τα έξοδά του.VAGTANPLAN είπε:Δε με λετε ρε παιδια ....εχετε συμφωνησει οτι θα εχει ερ κοντισο ή αμα ζητησετε να αναψει θα αφαιρεθει απο τα συμφωνημενα σας λογο του οτι επειδη δεν ειχε συμπεριληφθει στην αρχικη συμφωνια ???
Korgious είπε:Θα χαρουμε κι εμεις Genious! Οι καλοι χωρανε...τους superstars να δω που θα τους χωρεσουμε! ;D
Ρε φιλε βενταλια με το Μποτσαρη και τη μπουμπουλινα δεν εχω ματαξαναδει !!!!Korgious είπε:Τι ερ κοντισο...και κλιματιστικα φουχικου......
vintage rock παιζουμε...το μονο που πρεπει να χετε μαζι σας λογω σαιζον ειναι
![]()
AMAN, του Zappa το "Dirty Love"? (γιατι γι αυτο σας εχω)Nestoras είπε:Μα οτιδήποτε έχουμε ανεβάσει live είναι, εκτός του dirty love που ήταν live με overdub extra φωνητικά.![]()
Αυτό δεν το κατάλαβα, θα φροντίσεις τινί τρόπω?Korgious είπε:..για οσους πριν λιγο χωρισαν....
tiny toons?Nestoras είπε:Αυτό δεν το κατάλαβα, θα φροντίσεις τινί τρόπω?