• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι 4WD live !

Πόντοι
398
γινανε 5.... ;)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΣΤΟ LAZY ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !

____4WD LIVE___

Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΤΗΛ. 2106895535

email: [email protected]

βραδάκι.....στις 11 και μετά.... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι τεμπέληδες εσένα βάλανε να το ποστάρεις ή το ζήτησες εσύ;  ;D

Αφού το γραψες που το γραψες, πες και τα σου ντε σου ...........  ;)

audiokostas είπε:
Οι τεμπέληδες εσένα βάλανε να το ποστάρεις ή το ζήτησες εσύ;  ;D

Αφού το γραψες που το γραψες, πες και τα σου ντε σου ...........  ;)
τα σουντεσου ???

wd-40-br69235874.jpg
+
hammond.jpg

Εγώ μέσα...είμαι περίεργος να δώ τι σας κάνει ο πληκτράς...δηλ εάν τον αφήνετε να ρίξει και κανένα σόλο!!!

;D ;D ;D ;D ;D

Korgious είπε:
τα σουντεσου ???
Εμένα το μυαλό μου πήγε στο CDC (Centers for Desease Control)

Κρίμα που δεν θα μπορώ να έρθω..

marathon είπε:
Εγώ μέσα...είμαι περίεργος να δώ τι σας κάνει ο πληκτράς...δηλ εάν τον αφήνετε να ρίξει και κανένα σόλο!!!
Εδώ αφήνουν τον μπασίστα, στον πληκτρά θα κολλήσουν ;

audiokostas είπε:
Οι τεμπέληδες ...
Γι' αυτό τον πήραμε να κάνει αυτός τα σόλα να τεμπελιάζουμε 'μεις.

Nestoras είπε:
Και τα σόλα και τα postings ;

Υπάρχουν και εργοδοτικές νομοθεσίες, φίλος ....

ωραία πράματα! Champions League ΔΕΝ θα έχει, το μουντιάλ δεν θα έχει αρχίσει και.... έχω και γεννέθλια!!! Οπότε μια χαρά!! ;D ;D ;D Με πρόφαση λοιπόν το Happy Birthday θα μπορούσε ο Korgius να το γυρίσει σε εκτεταμένο improvise... Νομίζω ότι και ο Νέστορας θα έδειχνε κατανόηση!  :P :P

audiokostas είπε:
Εδώ αφήνουν τον μπασίστα, στον πληκτρά θα κολλήσουν ;
Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος μπασίστας είναι...πως να το πώ βρε παιδί μου...απείθαρχος!!! Ενώ ο (καινούργιος) πληκτράς μου φαίνεται του ΩΔΕΙΟΥ

Θα σου πώ κάτι χωρίς πλάκα τώρα...στα νειάτα μου (και στα δικά σου), υπήρχαν οι 3 Σώκρατες που παίζαν ωραίο και βαρύ ροκ. Μόλις πήραν τον πληκτρά (Αλεξίου δεν το λέγανε?) μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο (για τα δικά μου γούστα) σε πιο ενδιαφέροντα fusion μονοπάτια...

Η προσθήκη των πλήκτρων είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην χάσω το live αυτό! :D

marathon είπε:
1)Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος μπασίστας είναι...πως να το πώ βρε παιδί μου...απείθαρχος!!! Ενώ ο (καινούργιος) πληκτράς μου φαίνεται του ΩΔΕΙΟΥ

2)Θα σου πώ κάτι χωρίς πλάκα τώρα...στα νειάτα μου (και στα δικά σου), υπήρχαν οι 3 Σώκρατες που παίζαν ωραίο και βαρύ ροκ. Μόλις πήραν τον πληκτρά (Αλεξίου δεν το λέγανε?) μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο (για τα δικά μου γούστα) σε πιο ενδιαφέροντα fusion μονοπάτια...
1) Ετσι ακριβώς είναι.

2) Παύλος Αλεξίου. Ναι αλλά και Ζηκογιάννης στο μπάσο και Αντύπας στα τύμπανα = Waitin for something, ένας δίσκος που τον πήρα επιστρέφοντας από την εκδρομή της 3ης Λυκείου στη Κρήτη. Πήγα στο Music Corner με τις βαλίτσες υπό μάλλης. Έκτοτε βρίσκεται σε ψηλή θέση στη καρδιά μου και πολυ τακτικά στο πικ-άπ μου. (Πιθανά ο αγαπημένος μου δίσκος των Socrates).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευχαριστω ολους σας για τα εξυπνα και ομορφα ποστ.Ενας μουσικος ειμαι, με την αντιληψη μου και ηρθα να δεσω με τον Νεστορα και τους υπολοιπους εκλεκτους 3 wd. Και ειμαι ευτυχισμενος για αυτο !Ενα ομορφο δυνατο λαιβ! Ερχονται περισσοτερες δημιουργιες μετα απο αυτο.

Αυτο ειναι και το σιγουρο.

Ευχομαι να σας δουμε κι εκει !

ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

govanmaniac είπε:
Νομίζω ότι και ο Νέστορας θα έδειχνε κατανόηση!  :P :P
Για καλή σας τύχη ο Νέστορας τσακώθηκε με τη κόρη του και στα νεύρα του χτύπησε τον δείκτη του αριστερού του χεριού, μ' αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον λυγίσει. Όπότε πιθανά να είναι στο stage δίκην χορευτού.

Korgious είπε:
Ευχαριστω ολους σας για τα εξυπνα και ομορφα ποστ.Ενας μουσικος ειμαι, με την αντιληψη μου και ηρθα να δεσω με τον Νεστορα και τους υπολοιπους εκλεκτους 3 wd. Και ειμαι ευτυχισμενος για αυτο !
Βρε άστα αυτά. Τι αντέχουν τα νεφρά σου, στο πάλκο θα το δούμε.  ;)

Καλή επιτυχία παίδες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back