- Πόντοι
- 8
Λένε όλα τα τραγούδια μια ιστορία? Πρέπει να σχεδιάζεται συνειδητά από το δημιουργό ή είναι καθαρά θέμα του ακροατή?
Αν σου πω ότι μου δίνει έμπνευση αυτό το χάος? Ειδικά το τελευταίο. Με τις ιστορίες που έγιναν αλλά αισθάνεται το αντίθετο. Θα ψάξω να το ακούσωO John Mayer στο τελευταίο του άλμπουμ (Sobrock) αφηγείται ιστορίες που δεν έγιναν, άλλες που του φαίνεται ότι έγιναν στο υποσυνείδητο του, άλλες που έγιναν ξεκάθαρα αλλά αισθάνεται ότι δεν έγιναν, καθου γύρευε. Γι'αυτό είναι η τέχνη...
Τους διεύρυνε την αντίληψη αλλα τους έκαιγε εγκεφαλικά κύτταρα.Λογικά τη δεκαετία του 70 με τόσο lsd που
- Γιαγιά είδες τα χάπια μου; Έγραφαν LSD πάνω.Λογικά τη δεκαετία του 70 με τόσο lsd που κυκλοφορούσε θα έχουν γραφτεί τραγούδια/ιστορίες που οι δημιουργοί τους θα τα θεωρούν πραγματικότητα
Πολύ μ αρέσει αυτό. Στο μυαλό μου έρχεται ο συμβολισμός και τα αρχέτυπα που λατρεύω. Μάλιστα είναι ο τρόπος που γράφω...Η μουσική και τα τραγούδια που αξίζει να ασχοληθεί κάποιος πραγματικά,είναι καλό να λένε μία ιστορία,αλλά αυτά που αφήνουν να εννοηθούν πολλές είναι καλύτερα.