Κάτι ξέρεις εσύ; ???spy είπε:Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων...![]()
+1000000000000000000000000000000000spy είπε:Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων...![]()
ok, δεκτό να μην αρέσει. Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα ρε παιδιά...spy είπε:Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων...![]()
Συνταξιούχοι με κάτι προσόντα ναααα, με τα συγχωρέσεως.spy είπε:Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων...![]()
Οπως συμβαίνει και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις (και άλλα επαγγέλματα), "συνταξιούχοι" τρώνε για πρωινό 5-6 εν ενεργεία "μάγκες"spy είπε:Το ιδανικό soundtrack για ερωτικές συνευρέσεις συνταξιούχων...![]()
Ε, εντάξει... αν το θέτεις έτσι το ζήτημα... μαζί σου κι εγώ!spy είπε:Αν θέλω να ακούσω την παραδοσιακή jazz άποψη, θα ακούσω τον Cannonball Adderley ή τον Bill Evans:
Μετά από αυτούς, τι να μου πει η lame εκτέλεση ξενοδοχείου του θείου Eric; Πείτε μου, είμαι ανοιχτός...
πες τα να αγιάσει το στόμα σουspy είπε:Αν θέλω να ακούσω την παραδοσιακή jazz άποψη, θα ακούσω τον Cannonball Adderley ή τον Bill Evans:
Εν ταξει ετσι οπως το λες εχεις δικιο και αν δεν σου αρεσει η εκτελεση του θειου παω πασο,Οπως εμενα πχ μου φαινεται εμετική η εκτελεση του little wing απο Vai-Satriani-Malmsteen αφου το εχουν παιξει ο Hendrix, οι Derek and the Dominos (που κατα τυχη παιζει κι ο θειος) ο Sting, ο Steve Ray Vaughan ο John Mayer κλπ κλπspy είπε:Μετά από αυτούς, τι να μου πει η lame εκτέλεση ξενοδοχείου του θείου Eric; Πείτε μου, είμαι ανοιχτός...
![]()
Δεν εννοω κιθαριστικά αλλά σαν ακουσμα-διασκευή γενικότερα.Οχι οτι ο Sting ειναι λίγος βέβαια.Επίσης μια και ανέφερες την Ευρώπη υπάρχει κι αυτόRayDTutto είπε:Καλά όλοι οι άλλοι... αλλά ο Sting; (και είμαι και φανατικός Police-μάνος)