Φημολογείται ότι ήδη έχει αρχίσει πρόβες στα "All the things you are", "Stella by starlight" και "Black Orpheus". Όλα σε ρυθμό "unplugged Layla".THEOD είπε:Τώρα αν θέλει να κάνει καριέρα στα ξενοδοχεία παίζοντας μαγικές εκτελέσεις στο Autumn Leaves, είναι δικό του θέμα .![]()
Εσυ σε τι ρυθμο τα παιζεις?spy είπε:Φημολογείται ότι ήδη έχει αρχίσει πρόβες στα "All the things you are", "Stella by starlight" και "Black Orpheus". Όλα σε ρυθμό "unplugged Layla".![]()
Χασαποσέρβικο (στο Black Orpheus όμως πάει καλύτερα το τσιφτετέλι).ELIANIOS είπε:Εσυ σε τι ρυθμο τα παιζεις?![]()
Για τα πανηγυρια δηλαδη. Παλι καλα που τα παιζεις.spy είπε:Χασαποσέρβικο (στο Black Orpheus όμως πάει καλύτερα το τσιφτετέλι).
Αυτό ισχύει ακόμα και για τον Clooneynikosgi είπε:τις καλύτερες και ομορφότερες (επειδή είναι ο Clapton βέβαια, γιατί αν η ίδια φάτσα δούλευε στην λαϊκή θα πηδούσε μαρούλια
... αν θέλω να ακούσω Clapton θα ακούσω μαζί με τ'άλλα τραγούδια του και αυτό το κομμάτι.spy είπε:Αν θέλω να ακούσω γλυκανάλατη εκτέλεση με strings, θα προτιμήσω την Jo Stafford (sorry για το γελοίο video):
γιατι το λές αυτό? (με καλή διάθεση ρωτάω) παίζω και εγώ unplugged και με ενδιαφέρουν σχετικές απόψειςnikosgi είπε:Ο Μαύρος Ορφεύς είναι καθαρόαιμο ζεϊμπέκικο και μάλιστα παλιό (τα τρία μπροστά)
Ένα αλλο που αναγνωρίζω στον Clapton είναι πως ο μπαγάσας είχε απο τους πιο αισχρούς "unplugged" ήχους που εχω ακούσει ποτέ (στο γνωστό mtv unplugged) και τα σόλο του ήταν επιεικώς απαράδεκτα (ηλεκτρικά σόλο παιγμένα στην ακουστική) και η Martin του έβγαλε και signature... ;D ;D ;D
Jump για τα καγκουρώ εκτέλεση..που πάνε πέρα δώθε.nikosgi είπε:Τωρα αν σας αρέσει η οχι διασκευή του jump, αυτό ειναι μια αλλη ιστορία ;D ;D ;D