• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

O Steve Vai στην Αθήνα 20/3/2018

Άκρως ενδιαφέρον αλλά 45 & 65 ευρώ είναι αστείο ποσό εν έτη 2018

όσοι μπορούν να πάνε , αλλά εγώ προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο λαηβ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Rebel_Of_South είπε:
Άκρως ενδιαφέρον αλλά 45 & 65 ευρώ είναι αστείο ποσό εν έτη 2018

όσοι μπορούν να πάνε , αλλά εγώ προτιμώ να τα δώσω σε κάποιο λαηβ
Αν σκεφτείς ότι κάποιος δίνει τα ίδια και παραπάνω λεφτά για να παρακολουθήσει "σεμινάρια" (δεν θα πω τι μην παρεξηγηθεί κανένας) και να πάρει ένα δήθεν τάχα κωλόχαρτο......άστα να πάνε.

Τουλάχιστον με αυτά ta $$ (και για όποιον τον ενδιαφέρει- εμένα όχι) θα χει να λέει ότι γνώρισε τον Vai από κοντά και ίσως μάθει και κατιτί.

Καλλίτερα να δεις τον Vai σε clinic γιατί αν τον δεις Live (μια φορά τον είδα και δεν θα το ξανάκανα) θα κλαις εκείνα τα λεφτά (ποιότητα ήχου λίγο χειρότερη από ερασιτεχνική μπάντα σε εκδηλώσεις δήμου πριν τον Καλλικράτη  ;D ;D-απαράδεκτος για εμένα) 

υποθέτω ότι όλα είναι σχετικά και κυρίως....τυχερά

Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα γνωρίσεις τον Vai με την έννοια ότι θα του μιλήσεις ( και όχι 1 ερώτηση όπως συνηθίζεται ) , ούτε σου εγγυάται κανείς ότι εκείνη τη μέρα δεν θα βαριέται και δεν θα κάνει μέγιστη αγγαρεία ( μου έχει τύχει αυτό με άλλο μεγάλο όνομα )

όπως τυχερό είναι να τον δεις λαηβ και να είναι μάπα ή εξαιρετικό

Προσωπικά δεν θα πάω 1ον για την τιμή και 2ον γιατί δεν καίγομαι για τον συγκεκριμένο μουσικό .  Θα το σκεφτόμουν , πάντως, με μια λογική ( για μένε ε; ) τιμή

Rebel_Of_South είπε:
υποθέτω ότι όλα είναι σχετικά και κυρίως....τυχερά

Δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα γνωρίσεις τον Vai με την έννοια ότι θα του μιλήσεις ( και όχι 1 ερώτηση όπως συνηθίζεται ) , ούτε σου εγγυάται κανείς ότι εκείνη τη μέρα δεν θα βαριέται και δεν θα κάνει μέγιστη αγγαρεία ( μου έχει τύχει αυτό με άλλο μεγάλο όνομα )

όπως τυχερό είναι να τον δεις λαηβ και να είναι μάπα ή εξαιρετικό

Προσωπικά δεν θα πάω 1ον για την τιμή και 2ον γιατί δεν καίγομαι για τον συγκεκριμένο μουσικό .  Θα το σκεφτόμουν , πάντως, με μια λογική ( για μένε ε; ) τιμή
Σωστα ειναι αυτά που λες.

Αλλά αν είναι να ναι λοταρία είτε το live είτε το clinic *βαρεμάρα που λες (και δεν έχεις άδικο).....άστο για εμένα. ;D

Μια φορά είχα παρακολουθήσει λαιβ τον Βάι και ήταν εκπληκτικός. Φυσικά, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις σε "κακή μέρα". Εγώ ήμουν τυχερός και έπεσα σε καλή. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν εμπειρία να τον βλέπεις στη σκηνή επί 2++ ώρες. Πάνε χρόνια βέβαια.

Επίσης στον Φακανά γράφει για 20/3...

damdim είπε:
Επίσης στον Φακανά γράφει για 20/3...
Και που ξέρει ο Φακανάς;  :P

Μαλλον ο Holystone δεν θέλει να πάμε  ;D

Edit: @Holystone  Πάλι καλά που δεν έγραψες και την ώρα  ;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back