Στο 3 αναφερόμαστε που έχει φάτσα κάρτα τον Slash!Δοκίμασε το είναι εθιστικότατο.zithon είπε:Ρε παιδια συνεχεια ακουω γι αυτο το καταραμενο το guitar hero......τοσο καλο ειναι? να το κατεβασω κι εγω?αν και νομιζω οτι εχει 1,2,3,4......ποιο απ ολα? Σε μια συνεντευξη στο metal hammer μεχρι και τον gus ρωτησαν γι αυτο το κ...παιχνιδο.....
Μπορεις να κοιταξεις τον Satriani.rufous είπε:Παιδιά άσχετο, αλλά πολύ θα ήθελα να δώ μια φορά το Slash ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ!;D
![]()
Μόνο άμα φοράς γυαλιά ηλίου και έχεις χαμηλώσει τα φώτα ;Dfenderiarhs είπε:Μπορεις να κοιταξεις τον Satriani.
Πληρωθηκε σε ειδος.blackie είπε:
??? ??? συγγνώμη γιατί δεν τον έχεις ξανακούσει να παίζει έτσι?? Ένα κάρο σόλο στα 2 Ιλουζιον αλλά και στα δικά του άλμπουμ και στα λαιβ έχουν ακριβώς τα ίδια "κόλπα" που ακούς κι εδώ...blue_harris είπε:δεν έχω ξανακούσει τον Slash να πάιζει έτσι, ειδικά μετά τη μέση του κομματιού, γύρω στο 2.20 και μετά.
Eγραψε το αΛAλος ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εσεις τι λετε?
..αΛΑλο (νεα κατηγορια κιθαριστων που δεν ξερουν να βαρανε τη...ΛΑ...),στον SLASH θα κωλωσουμε?? :![]()
Ακριβώς. Ο blue_harris αυτο εννοεί. Οτι ο Slash παίζει κι έτσι χάλια. Με τέτοια φωνητικά τι περιμένεις :ΡDarky είπε:δεν μαρεσε :-X![]()
Παρεξηγημένο παιδί ο Slash. Οι ταμπελίτσες "Καλύτερος κιθαρίστας" δε του κολλάνε. Ο τύπος ειναι ενα απλό αυθεντικό ροκ ρεμάλι. Δεν ειναι ο συνηθισμένος σταρ κιθαρίστας που θα τον βρεις στα καμαρίνια με το σεσουάρ μέχρι να εμφανιστεί και που θα κολώσει να πιεί ενα καφασάκι μπύρες παραπάνω πριν παίξει μήπως και βλέπει δέκα χορδές πάνω στην σκηνή. Σε όλα τα Live Που μπορείς να παρακολουθήσεις στο internet γίνεται σαφές οτι δεν παίζει καλά μπροστά στο κοινό. Όχι όμως γιατι δεν μπορεί. Αλλα γιατι είναι αρκετά λοιώμα ωστε να μην καταλαβαίνει. Είναι απο τους χειρότερους επαγγελματίες όσο αφορά τα live του. Δεν τον νοιάζει να παίξει όπως παίζει στο στούντιο. Για αυτο τον γουστάρω τον τύπο.blue_harris είπε:Γενικα με εκπλησσει συνεχως ο εν λογω κιθαριστας (ειναι κι ο αγαπημενος μου) και ειδικα στα live, μιας και τον εχω ακουσει να παιζει φοβερα και τον εχω ακουσει να παιζει κι ετσι...
Θες και τα ειδικά κοντρολερ κιθαρες, οπότε πρέπει να το αγοράσειςzithon είπε:Ρε παιδια συνεχεια ακουω γι αυτο το καταραμενο το guitar hero......τοσο καλο ειναι? να το κατεβασω κι εγω?αν και νομιζω οτι εχει 1,2,3,4......ποιο απ ολα? Σε μια συνεντευξη στο metal hammer μεχρι και τον gus ρωτησαν γι αυτο το κ...παιχνιδο.....