Προσφατα απο μια προβα με ενα γκρουπακι τοσο την ωρα της προβας οσο κ την ωρα της συζητησης μου εξεθεσαν τις αποψεις τους κ θα ηθελα να τις κουβεντιασουμε. Κατ αρχην την ωρα της προβας μετα το καθιερωμενο ζεσταμα αρχισαν που λεμε τα οργανα. Συνεχης υποδειξεις απο τον κιθαροτραγουδιστη του στυλ εκει θα παιξεις το ενα, εκει το αλλο μετα ετσι , μετα αλλιως. Αφου ξεπερασα το σταδιο της τσαντιλας κ των δολοφονικων ενστικτων που μου ξυπνησε
αρχισα να προβληματιζομαι, τελικα σε ενα σχημα δε πρεπει ο καθε μουσικος να αναπτυσσει ελευθερα τις ιδεες του η να ακολουθει πιστα το cd? Ακομα κ αν δεν ακολουθει το cd oμως πρεπει να υποκιπτει στις "υποδειξεις" του ενος που παντα ισχυριζεται οτι τα ξερει ολα? Η πρεπει ελευθερα να βρισκει με το προσωπικο του στυλ το ρολο του στο εκαστοτε σχημα? Οσον αφορα το πρωτο ερωτημα ειμαι κατηγοριματικος οτι δε πρεπει να ακολουθουμε το cd και να παιζουμε οπως ακριβως ειναι τα κομματια, γιατι πρωτον οι ακροατες γινοντε αυστηροι απεναντι μας κ μας συγκρινουν αμεσα με αυτους που αντιγραφουμε κ κατα δευτερο λογο εαν εγω προσωπικα σαν ακροατης δω μια μπαντα να παιζει ακριβως κονσερβοποιημενα τα τραγουδια, δε μου κανει αισθηση να τη ξαναδω, λεω δε καθομαι στο καναπε μου καλυτερα να βαλω το cd?
Περιμενω τις αποψεις σας.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Περιμενω τις αποψεις σας.