Τα ίδια του είπα και εγώ Κώστα μου...audiokostas είπε:Με το κινητό βρε χλιμίτζουρα;
Κοιτα δεν δινω σημασια σε κατι τετοια, μια χαρα φωτογραφιουλες ειναι , με τον ηλεκτρονικο τους θορυβο φαινονταi πιο vintage!!! Θα μου ερθουν κ καλες ομως απο τα αλλα παιδια της παρεας!!audiokostas είπε:Με το κινητό βρε χλιμίτζουρα;
Το περίμενες σα γκαστρωμένος και πήγες με το κινητό μόνο;
Δε μου λεγες να σου δώσω;
Μου κουβαλάτε την Άρτα και τα Γιάννενα για να παίξετε 10 λεπτά και βαριέστε να κουβαλήστε μια φωτογραφική της προκοπής;
Να χαρεί και το πόνημα του στα χέρια βεντέτας ο Macoσάτυρος.....
Τι σε είπε, τι σε είπε, πες, πες.....
Αντωνη με δουλευεις μου φαινεται!!!!Σαν τον τσολια στα ανακτορα ειμαι!!! Φοβομουν μη μου πεσει κ η ibanez του κ παω κανα γκουανταναμο κ μετα ....ανταμα γιοκ!!! ;D Ειναι κ 2 μετρα ο ατιμος!!!ignantios είπε:παντως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ attitude ειναι ολα τα λεφτα....ο αλλος διπλα δεν φτουραει μια............μπραβο ρε ΓΙΩΡΓΟ ζηλευω πολυ.περιμενω να μου πεις απο κοντα τις εντυπωσεις σου.....![]()
Έπρεπε να του πεις "Pavlako my friend don wori . If kitar fell, I give you my". Έχει πλάκα να βλέπεις τον τρόμο στα μάτια ψηλών αθώων ανθρώπων......Marillion είπε:Φοβομουν μη μου πεσει κ η ibanez του κ παω κανα γκουανταναμο κ μετα ....ανταμα γιοκ!!! ;D Ειναι κ 2 μετρα ο ατιμος!!!
audiokostas είπε:Έπρεπε να του πεις "Pavlako my friend don wori . If kitar fell, I give you my". Έχει πλάκα να βλέπεις τον τρόμο στα μάτια ψηλών αθώων ανθρώπων......![]()
![]()
![]()
Μπα σε καλό μου. Με έλιωσα στο γέλιο πάλι .....
Πάω να παίξω κάνα Μπεκικό ακκόρντο σε Γκιμπσονομάονο.
Αυτός δεν ήταν;rista είπε:Γνωριζει κανεις πως λεγεται ο κιθαριστας που βγηκε κ επαιξε support πριν απ τον Gilbert στην Θεσ/νικη?
Φοβερο παιχτρακι!