Ο Paul Gilbert στην Ελλάδα 7 & 8 Δεκεμβρίου '10

Marillion είπε:
χε χε , θα αρχισω να ξεθαβω τα παλια βιβλια που μελετουσα αλλα τωρα πια με ενα guitar trainer εισαι οκ!!!! Σημερα  επικυρωθηκε κ το VIP οποτε θα τα πουμε κ απο κοντα mr fuzzman!!! Stay tuned μιας κ θα πρεπει να παρουμε κ την κιθαρα μας μαζι!!!! Εγω θα τον κουφανω τον Paul  μιας κ εχω την αγαπημενη μου νεραιδα που μου εφτειαξε ο mr marathon!!!!! Eντος των προσεχων ημερων θα την παρουσιασω κ στο noiz!!!!! ( περιμενω να γυρισουν ολοι απο τις διακοπες!!!! :D)
Ωραίος! Αθήνα θα είσαι ε?? όχι Σαλόνικα. Εγώ έχω την pgm 301 και την είχα πάρει στο προηγούμενο session μαζί και μου την έκανε σαν πορτρέτο, (δες συνημμένο) αλλά δεν ψήνομαι να την κουβαλήσω απο Κρήτη γιατι της έχω ρίξει πολλά λέφτα σε μόντες και φοβάμαι μην πάθει τπτ. μέχρι τότε ίσως έχω customia που θυμίζει gilbert απο τα παλιά αλλιώς θα ανέβω με destroyer!!!!

pgm.jpg

Ναι, Αθηνα ειμαι , ωραιο το κιθαρονι σου!!!!! Χε χε , ειναι ανεξιτηλος ο μαρκαδορος τουλαχιστον η το περασες με εξτρα λουστρο? :D

Εγω ξεκινησα απο εδω την μελετη

:) :) :) :)

Αλλα τελος παντων το θεμα δεν ειναι τι θα παιξουμε αλλα τι θα ακουσουμε να παιζει!!!!!!

Ναι , καλυτερα μην κουβαλησεις την pgm κ παθεις καμμια λαχταρα!! :(

Marillion είπε:
Ναι, Αθηνα ειμαι , ωραιο το κιθαρονι σου!!!!! Χε χε , ειναι ανεξιτηλος ο μαρκαδορος τουλαχιστον η το περασες με εξτρα λουστρο? :D

Εγω ξεκινησα απο εδω την μελετη

\
Σορυ παίδες για τα Greeklish, το ξέρω απλά ξεχάστηκα.  ;)

ενιγουει έλεγα ότι την προηγουμένη φορά στο session δεν μπορουσε κανείς να πάρει τα δάχτυλα του από το άγχος και μόνο που είχε τον Paul απέναντι. Ο μαρκαδόρος είναι ανεξίτηλος αλλά δεν το έχω βερνικώσει επειδή φοβάμαι μην το χαλάσω. Επίσης δεν είναι θέμα τι θα ακούσουμε γιατί σίγουρα αυτά που θα ακούσουμε θα μας κάψουν τον εγκέφαλο!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
απο οτι εχω καταλαβει την νοοτροπια του Paul , δεν θα παιξει μαζι σας στο VIP session για να δειξει τι μπορει να κανει . Θα παιξει για να σας δειξει τα λαθη που τυχον εχετε στην τεχνικη ( καλα ολοι μας μπροστα του ειμαστε ενα τεραστιο λαθος  ;D) και για να σας δειξει κανενα περασμα , πως να χρησιμοποιειτε τις τεχνικες του στο παιξιμο ΣΑΣ κτλ . Αρα ποιος ο λογος να ντρεπεστε να παιξετε ?

Λοιπον για να μην ξεχνιομαστε!!!!!

Να ξεκολαμε κ λιγακι απο το μπλουζ!!!! ;D

Γνωριζει κανεις πως λεγεται ο κιθαριστας που βγηκε κ επαιξε support πριν απ τον Gilbert στην Θεσ/νικη?

Φοβερο παιχτρακι!

Marillion είπε:
Αντε παλι για σας δουλευα χθες βραδυ στον Paul!! :)
ΜΙΛΑ κιθαροσκώληκα.

ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ.

ΤΩΡΑ !!

Δεν τη γλυτώνεις έτσι απλά.

Το περίμενες εναγωνίως και διαγωνίως τόσους μήνες και θα τη βγάλεις με μια αφιέρωση;

Oχι βεβαια!!!! Περιμενω να συνελθω απο το σοκ!!!!!

Εν ολιγοις , φοβερος τυπος ΚΑΙ δασκαλος , περασαμε υπεροχα 4 ωρες κατω στην υπογα , μαθαμε πολλα αλλα το ρεζουμε ειναι : ξεχαστε το gear και καθηστε να μελετησετε!!!! ;)

συνεχιζω την αποθεραπεια.....

Marillion είπε:
......αλλα το ρεζουμε ειναι : ξεχαστε το gear και καθηστε να μελετησετε!!!! ;)
Ασε ρε, πιάσαμε όλοι μια κιθάρα χτες και τα μάθαμε όλα.

Ίσα λέω ......

Ώρα να μου πεις ότι πρέπει να δουλέψω αντί να γράφω στο noiz....

Πες μας με τι έπαιζε που μας αφορά και κράτα το τι έπαιζε για τους μουσικάντηδες  :P

audiokostas είπε:
Ασε ρε, πιάσαμε όλοι μια κιθάρα χτες και τα μάθαμε όλα.

Ίσα λέω ......

Ώρα να μου πεις ότι πρέπει να δουλέψω αντί να γράφω στο noiz....

Πες μας με τι έπαιζε που μας αφορά και κράτα το τι έπαιζε για τους μουσικάντηδες  :P
Προσεξε σε ποιον μιλας!!!! Λιγα λογια κ μετρημενα παρακαλω!!!!

201012081644a.jpg

Ποιός είναι αυτός δίπλα από τον Marillion ρε συ ;

Από τα Jumbo είναι η κιθάρα του; Ωραία είναι ρε συ.

Εχω δύο σπάνια Gormiti. Την αλλάζει;

marathon είπε:
Ρε συ...μην δίνεις τη καλή κιθάρα σε όποιον κι όποιον ;D ;D
Σωστά.

Βαρύς χειμώνας έρχεται Γιώργη και μου υποσχέθηκες κοψίδια στο τζάκι. Μη μας τη γεμίσει δαχτυλιές και βρωμάει λίπος όταν καίγεται....

audiokostas είπε:
Σωστά.

Βαρύς χειμώνας έρχεται Γιώργη και μου υποσχέθηκες κοψίδια στο τζάκι. Μη μας τη γεμίσει δαχτυλιές και βρωμάει λίπος όταν καίγεται....
Ζήλεια, ψώρα.... ;D

παντως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ attitude ειναι ολα τα λεφτα....ο αλλος διπλα δεν φτουραει μια............μπραβο ρε ΓΙΩΡΓΟ ζηλευω πολυ.περιμενω να μου πεις απο κοντα τις εντυπωσεις σου..... ;)

marathon είπε:
Ζήλεια, ψώρα.... ;D
Οχι ρε γαμώτ ...... Εχει και ψώρα; Αστη Γιώργη. Θα κάψουμε άλλη. Ούτως ή άλλως θέλουμε το μπράτσο για μπλάστη.

παντως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ attitude ειναι ολα τα λεφτα....ο αλλος διπλα δεν φτουραει μια............
Σωστός.... Το χουμε οι Νοιζάδες ρε συ. Τι είμαστε δηλαδής; Αρκουδιαρέοι σαν τον άλλονα;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back