• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ο Paul Gilbert στην Ελλάδα 7 & 8 Δεκεμβρίου '10

Κωστα η νεραιδα ειναι εργο τεχνης!!!! ( ναι ναι ξερω θα μπου πεις κιθαρα δεν ειναι!! ;D)

Κ τωρα μολις κανω practice αυτα που εμαθα θα την ακουσεις να κελαιδαει!!!!

( Μονο αυτα που εμαθα ομως , μην μου βαλεις παλι 12bar κ μυστηρια πραγματα!!! :D)

Οσο για το τζακι πλησιαζουν τα κρυα οποτε ετοιμασου!!!!!

Με το κινητό βρε χλιμίτζουρα;

Το περίμενες σα γκαστρωμένος και πήγες με το κινητό μόνο;

Δε μου λεγες να σου δώσω;

Μου κουβαλάτε την Άρτα και τα Γιάννενα για να παίξετε 10 λεπτά και βαριέστε να κουβαλήστε μια φωτογραφική της προκοπής;

Να χαρεί και το πόνημα του στα χέρια βεντέτας ο Macoσάτυρος.....

Τι σε είπε, τι σε είπε, πες, πες.....

audiokostas είπε:
Με το κινητό βρε χλιμίτζουρα;

Το περίμενες σα γκαστρωμένος και πήγες με το κινητό μόνο;

Δε μου λεγες να σου δώσω;

Μου κουβαλάτε την Άρτα και τα Γιάννενα για να παίξετε 10 λεπτά και βαριέστε να κουβαλήστε μια φωτογραφική της προκοπής;

Να χαρεί και το πόνημα του στα χέρια βεντέτας ο Macoσάτυρος.....

Τι σε είπε, τι σε είπε, πες, πες.....

Κοιτα δεν δινω σημασια σε κατι τετοια, μια χαρα φωτογραφιουλες ειναι , με τον ηλεκτρονικο τους θορυβο φαινονταi πιο vintage!!! Θα μου ερθουν κ καλες ομως απο τα αλλα παιδια της παρεας!!

ignantios είπε:
παντως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ attitude ειναι ολα τα λεφτα....ο αλλος διπλα δεν φτουραει μια............μπραβο ρε ΓΙΩΡΓΟ ζηλευω πολυ.περιμενω να μου πεις απο κοντα τις εντυπωσεις σου..... ;)
Αντωνη με δουλευεις μου φαινεται!!!!Σαν τον τσολια στα ανακτορα ειμαι!!! Φοβομουν μη μου πεσει κ η ibanez του κ παω κανα γκουανταναμο κ μετα ....ανταμα γιοκ!!! ;D Ειναι κ 2 μετρα ο ατιμος!!!

Marillion είπε:
Φοβομουν μη μου πεσει κ η ibanez του κ παω κανα γκουανταναμο κ μετα ....ανταμα γιοκ!!! ;D Ειναι κ 2 μετρα ο ατιμος!!!
Έπρεπε να του πεις "Pavlako my friend don wori . If kitar fell, I give you my". Έχει πλάκα να βλέπεις τον τρόμο στα μάτια ψηλών αθώων ανθρώπων...... :D :D :D :D

Μπα σε καλό μου. Με έλιωσα στο γέλιο πάλι .....

Πάω να παίξω κάνα Μπεκικό ακκόρντο σε Γκιμπσονομάονο.

audiokostas είπε:
Έπρεπε να του πεις "Pavlako my friend don wori . If kitar fell, I give you my". Έχει πλάκα να βλέπεις τον τρόμο στα μάτια ψηλών αθώων ανθρώπων...... :D :D :D :D

Μπα σε καλό μου. Με έλιωσα στο γέλιο πάλι .....

Πάω να παίξω κάνα Μπεκικό ακκόρντο σε Γκιμπσονομάονο.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

κορυφαιο!!!!

εγώ είμαι ο πιο γαμάτος απο όλους!  :) Βλεπω στο site του οτι έρχεται Ελλάδα μερικες ώρες μετα που εκανε update. Κλεινω με την μια vip (μηνας αυγουστος) πιστεύω οτι ήμουν και ο πρώτος που έκλεισε, το ποσταρω εδώ στο noiz για να το μάθει ο κόσμος και τελικα 8 δεκεμβρίου παω στο session με 20 λεπτα καθυστέριση! Είμαι πολυ γαμάτος! :'( :-*

Ολοι μαζί χαρούμενοι!!! ;)

DSC01232.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back