• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ο Paul Gilbert στην Ελλάδα 7 & 8 Δεκεμβρίου '10

fuzzman

Νέο μέλος
Πόντοι
6
O Paul Gilbert περνάει από Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (club MILOS) και στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (An club) στα πλαίσιά της περιοδείας του για το καινούργιο instrumental δίσκο του "FUZZ UNIVERSE". Μετά από 2 χρόνια επιστρέφει δριμύτερος! Θα γίνει πανικός!!! ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ημουν πριν απο δυο χρονια στη συναυλια του στο An...Ηταν εντυπωσιακος στη σκηνη, πολυ ακριβης στο παιξιμο του και χωρις υποψια λαθους... ;)

Πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε ομως ο χαρακτηρας του και η απλοτητα που τον διακρινει... Μετα το τελος της συναυλιας βγηκε εξω απο το Αn και υπεγραφε αυτογραφα, εβγαινε φωτογραφιες και γενικα εκανε ο,τι του ζητουσες, με καλη διαθεση και χωρις υφακι...

Σιγουρα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου κατα τη γνωμη μου.

G.K. the Greek είπε:
Ημουν πριν απο δυο χρονια στη συναυλια του στο An...Ηταν εντυπωσιακος στη σκηνη, πολυ ακριβης στο παιξιμο του και χωρις υποψια λαθους... ;)

Πιο μεγαλη εντυπωση μου εκανε ομως ο χαρακτηρας του και η απλοτητα που τον διακρινει... Μετα το τελος της συναυλιας βγηκε εξω απο το Αn και υπεγραφε αυτογραφα, εβγαινε φωτογραφιες και γενικα εκανε ο,τι του ζητουσες, με καλη διαθεση και χωρις υφακι...

Σιγουρα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου κατα τη γνωμη μου.
είναι και γ.μω τα παιδιά!!! Εγώ είχα την τύχη και ήμουν στο session πριν το live... δεν μπορώ να το περιγράψω..

fuzzman είπε:
είναι και γ.μω τα παιδιά!!! Εγώ είχα την τύχη και ήμουν στο session πριν το live... δεν μπορώ να το περιγράψω..
φίλε fuzzman για πες για αυτό το session πριν απ το live που λες.. ήμουν στο live της θεσσαλονίκης και δεν πήρε το αυτί μου για κάτι τέτοιο..(αν το ήξερα θα έτρεχα κατεθυθειαν) Η συναυλία ήταν απλά εκπληκτική..

Κατα τη γνώμη μου, ακόμη και μη fan του pg, (ή μη fan της όλης..shred φάσης) δεν θα χάσουν καθόλου αν παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη συναυλία..

manos_evh είπε:
φίλε fuzzman για πες για αυτό το session πριν απ το live που λες.. ήμουν στο live της θεσσαλονίκης και δεν πήρε το αυτί μου για κάτι τέτοιο..(αν το ήξερα θα έτρεχα κατεθυθειαν) Η συναυλία ήταν απλά εκπληκτική..

Κατα τη γνώμη μου, ακόμη και μη fan του pg, (ή μη fan της όλης..shred φάσης) δεν θα χάσουν καθόλου αν παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη συναυλία..
Αυτο το session κόστισε παραπάνω στην τσέπη μου αλλα είπα δεν βαριέσαι ποτε θα ξανάρθει?? τελικά ξανάρχεται, και ξαναέκλεισα session. O Gilbert δίνει 6 VIP TICKETS σε κάθε του live, όποιος προλάβει.. Οι 6 τυχεροί κανουν ένα μαθηματάκι 90 λεπτών. Κάθεσαι απέναντι του και με την σειρά σου τον ρωτάς οτι γουστάρεις, Αυτος τσεκάρει το παίξιμο σου και σου προτείνει πράγματα, τζαμάρετε και μαζί, και στο τέλος σου δείνει μια σακουλίτσα γεμάτη δωράκια, DVD CD T-SHIRT PICKS και πολλά αλλα. Την πρώτη φορά μου είχε πάει 160€ το vip, τώρα είναι πολύ περισσότερο αλλα δεν γαμ...τε, άλλοι δείνουν 300€ να ανοίξουν μπουκάλι σε σκυλάδικο και πετάνε και αλλα 200 σε λουλουδια.... και εμένα που έρχεται το κιθαριστικό μου είδωλο θα το σκεφτώ? περισοτερες πληροφορίες για το VIP στο : http://www.paulgilbert.com/VIP_TICKETS_2010.html

τώρα όσο για το shred που λες, ο Paul δεν είναι μόνο πανω κάτω την ταστιερα και οσο πιο γρήγορα γίνεται. Ειναι shreder εκεί που πρέπει, και εκει που πρεπει πάλι ειναι μελωδικός.

Και γω προπερσι στο Αν ειχα παει ( εκανα ενα δωρακι στον εαυτο μου προτου μπω φανταρος )

Καλα τα λεει ο GK το παιξιμο απλα απιστευτο και ουτε μια καταλαθος νοτα, ουτε ενα φαλτσο bend ρε παιδι μου ! Και να φανταστειτε οτι οταν ειχα παει Steve Vai στο Σπορτινγκ , αν θυμαμαι καλα  , πριν 6 χρονια ειχα βαρεθει την ζωη και ελεγα θα παω gilbert και θα βαρεθω απο το ατελειωτο shredding .

Μακαρι να μαζεψω γρηγορα λεφτα και εχω παρει ανετα VIP .

Προπερσι ηταν να παιξει και ο Ζηρας και τελικα δεν επαιξε λεγοντας οτι δεν ειχε χωρο πανω στην σκηνη να στησει ο ντραμερ του ...  >:(

Εγώ έχω 4 μήνες μπροστά μου για εξάσκηση, μην πάω να τζαμάρουμε και γίνω ρόμπα, αν και ο Paul δεν δίνει σημασία, απλα σε διορθώνει. Την προηγούμενη φορά στο Αn είχα λιώσει στο practice και μόλις έκατσα απέναντι του δεν μπορούσα να σαλέψω. Κανείς απο τους μαθητές στο session δεν μπορούσε, πως να πανε τα δαχτυλα σου όταν ο απεναντί σου είναι ο Paul και ρίχνει τα string skipping...

Ksekourdistos είπε:
Προπερσι ηταν να παιξει και ο Ζηρας και τελικα δεν επαιξε λεγοντας οτι δεν ειχε χωρο πανω στην σκηνη να στησει ο ντραμερ του ...  >:(
Ε, εντάξει, δεν πειράζει... Ο Gilbert ήταν αρκετός...

εκπληκτικο Live το προπερσινο .. φετος ερχεται με αλλο Line up αλλα και αυτο θα σπερνει... θα εχει και 2ο κιθαριστα. ;D

Ρε παιδες με ψησατε να αγορασω vip εισιτηριο  ??? . πωωωω θα μετραει τρελα !!!

acidhoh είπε:
εκπληκτικο Live το προπερσινο .. φετος ερχεται με αλλο Line up αλλα και αυτο θα σπερνει... θα εχει και 2ο κιθαριστα. ;D

Ρε παιδες με ψησατε να αγορασω vip εισιτηριο  ??? . πωωωω θα μετραει τρελα !!!
Να δω πότε θα τον δούμε μαζί.. ::) 8)

Έννοια σου και θα γίνει κάποια στιγμή...

Όσο για μένα θα τον δω Μιλάνο. Θα κλείσω εισητήριο αυτές τις μέρες..

Το VIP Ticket πήγε πάντως US$300... Θα βγάζει περισσότερα από τα VIP παρά από τους υπόλοιπους θεατές. Όχι πως δεν αξίζει αλλά τα λεφτά είναι πολλά...

ναι ειναι πολλα οντως . Αλλα ρε συ θα λες οτι εκανες μαθημα με τον Gilbert  ;D ;D

Ειναι εμπειρια ζωης οπως και να το κανουμε

Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να πιάσω κιθάρα μπροστά στον Gilbert οπότε...

καλα αυτο ειναι σιγουρο και για μενα . Απλα δεν νομιζω να ειναι καπως ο paul .

πρεπει οντως να ειναι πολυ cool τυπας . θα πεταξει και 2 αστειακια για να κανει καλυτερο το κλημα ..

Εγώ παιδιά πρόπερσι πήγα VIP και φέτος πάλι VIP θα πάω. Όσο και αν κάνει, χώρια και οτι ανεβαίνω απο Κρήτη οπότε και εισιτήρια και Hotel μέσα. Τωρα θα με περάσετε για κανα πλούσιο, και θα σας πώ οτι είμαι και εγώ της γενιάς των 700€ αντε με την αυξηση που πήρα 706€. Αλλά όταν πρόκειται για τον καθαριστικό θεό μου δεν το σκέφτομαι καθόλου. θα κάνω το σκατό μου παξιμάδι. Και όπως είπα και σε αλλο ποστ, αλλοι τα τρώνε σε λουλουδια στα μπουζουκια. και RayDTutto μην ντρέπεσαι καθόλου, ο Paul είναι πολυ εντάξει παιδί και ειναι ο πιο προσγειωμένος βιρτουόζος που υπάρχει.

Λοιπον VIP κ εγω!!!! Μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχουμε μαθει να shredaρουμε αξιοπρεπως. Περασαν κιολας 2 χρονια απο το live στο An.!!!! Πω πω σαν χθες μου φαινεται....

Marillion είπε:
Λοιπον VIP κ εγω!!!! Μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχουμε μαθει να shredaρουμε αξιοπρεπως. Περασαν κιολας 2 χρονια απο το live στο An.!!!! Πω πω σαν χθες μου φαινεται....
Θα χαρώ να γνωριστουμε και απο κοντά  ;) καμια καλη ασκηση για string skipping εχεις????

fuzzman είπε:
Θα χαρώ να γνωριστουμε και απο κοντά  ;) καμια καλη ασκηση για string skipping εχεις????
χε χε , θα αρχισω να ξεθαβω τα παλια βιβλια που μελετουσα αλλα τωρα πια με ενα guitar trainer εισαι οκ!!!! Σημερα  επικυρωθηκε κ το VIP οποτε θα τα πουμε κ απο κοντα mr fuzzman!!! Stay tuned μιας κ θα πρεπει να παρουμε κ την κιθαρα μας μαζι!!!! Εγω θα τον κουφανω τον Paul  μιας κ εχω την αγαπημενη μου νεραιδα που μου εφτειαξε ο mr marathon!!!!! Eντος των προσεχων ημερων θα την παρουσιασω κ στο noiz!!!!! ( περιμενω να γυρισουν ολοι απο τις διακοπες!!!! :D)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back