Και αυτό ανοίγει μεγάλη κουβέντα. Και το sign of the southern cross, αν το βάλεις δίπλα στα των πρώτων δίσκων- και αυτό θα μπορούσες να μην το πεις Sabbath.RayDTutto είπε:Καλά κομμάτια ήταν ( ; ) , Sabbath δεν ήταν.
Αφαιρω ετσιθελικα ;D το ( ; )-αφου μ'αρεσουν τι να καμω.RayDTutto είπε:Καλά κομμάτια ήταν ( ; ) , Sabbath δεν ήταν.
Kυκεωνας αγαπητοι φιλοι,δεν ξερω αν υπαρχει ακρη.Και αυτό ανοίγει μεγάλη κουβέντα. Και το sign of the southern cross, αν το βάλεις δίπλα στα των πρώτων δίσκων- και αυτό θα μπορούσες να μην το πεις Sabbath.
Απλά (και ευτυχώς που το έκαναν) πέρασαν τις φάσεις/περιόδους τους- και εκεί μπαίνει το προσωπικό γούστο.
Ευχαριστώ Ροσκομπέκη δεν ήταν ανάγκη, εξάλλου είναι γνωστό τοις πάσοι πως είμαι καλύτερος του Γκίλαν, μόνο ο Καταρράκτης με Κ ,δεν το αντιλαμβάνεται ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Παρότι έχω συνεργαστεί με τον Gillan και τον θαυμάζω/σέβομαι απεριόριστα σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο, το Born Again δεν μου έχει κάνει κούκου σα του Παράγκα τα άλμπουμ, με τον οποίο επίσης έχω συνεργαστεί και σέβομαι επίσης απεριόριστα για τη προυοσφορά του στη ρουόκ
Τέλος πάντων όπως είπαμε, είναι θέμα γούστου.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Ευχαριστώ Ροσκομπέκη δεν ήταν ανάγκη, εξάλλου είναι γνωστό τοις πάσοι πως είμαι καλύτερος του Γκίλαν, μόνο ο Καταρράκτης με Κ ,δεν το αντιλαμβάνεται ;D ;D ;D