Ο Ozzy έγινε 65 ετών!

BillTrantos είπε:
Που να διαβάσεις και την αυτοβιογραφία του.Τα λέει πολύ αντρίκια για όλες τις μακακίες που έχει κάνει.Πλέον είναι ένας παππούς που κάνει το κέφι του γι'αυτό τον πάω με τρέλα.
Επειδή την διάβασα,αμφιβάλλω αν o Ozzy έχει -ας το πω ευγενικά- την πνευματική διαύγεια όχι να γράψει βιβλίο 389 σελίδων,αλλά να γράψει το: 'Λόλα να μία "γραμμή" '.

Το χω ξαναπεί, οτί είναι ΘΑΥΜΑ και μόνο που σηκώνεται από το κρεβάτι του κάθε απόγευμα.

Και επίσης σιχαίνομαι που ένα ομολογουμένως κοφτερό μυαλό που ακούει στο όνομα Sharon (κόρη του Don Arden,πως να μην είχε κοφτερό μυαλό άλλωστε...) αντί να τον προστατεύσει,τον κατήντησε ένα "περιφερόμενο τσίρκο" μέσα στο ίδιο του το σπίτι,εκθέτοντάς τον -μαζί με τα παιδιά του- ανεπανόρθωτα κατά τη γνώμη μου.Καραγκιοζιλίκια άνευ προηγουμένου.

Και μην με παρεξηγήσεις,τους ΛΑΤΡΕΥΩ τους Black Sabbath και σαν "ομάδα" και σαν "μονάδες",αλλά ο Ozzy έπρεπε να είχε "προστατευτεί" και να είχε αποσυρθεί με τιμές τουλάχιστον μία "15ετία" πιο πριν... 

εκανε οτι ηθελε εργαψε και ολιγη ιστορια και συνεχιζει χωρις ιχνος σοβαροφανειας να περναει καλα και αυτο δεν ειναι λιγο.

τη μερα που το ειδα στο MTV ειχα πεσει στο πατωμα απο τα γελια.

αυτο και σε μια ταινια οπου ο σατανας ειναι ετοιμος να κυριαρχησει στην γη και παιρνει την μορφη νυχτεριδας, πουφ πεταγεται ο ozzy, τον αρπαζει και του κοβει το κεφαλι με δαγκωνια.

S9F είπε:
Επειδή την διάβασα,αμφιβάλλω αν o Ozzy έχει -ας το πω ευγενικά- την πνευματική διαύγεια όχι να γράψει βιβλίο 389 σελίδων,αλλά να γράψει το: 'Λόλα να μία "γραμμή" '.

Το χω ξαναπεί, οτί είναι ΘΑΥΜΑ και μόνο που σηκώνεται από το κρεβάτι του κάθε απόγευμα.

Και επίσης σιχαίνομαι που ένα ομολογουμένως κοφτερό μυαλό που ακούει στο όνομα Sharon (κόρη του Don Arden,πως να μην είχε κοφτερό μυαλό άλλωστε...) αντί να τον προστατεύσει,τον κατήντησε ένα "περιφερόμενο τσίρκο" μέσα στο ίδιο του το σπίτι,εκθέτοντάς τον -μαζί με τα παιδιά του- ανεπανόρθωτα κατά τη γνώμη μου.Καραγκιοζιλίκια άνευ προηγουμένου.

Και μην με παρεξηγήσεις,τους ΛΑΤΡΕΥΩ τους Black Sabbath και σαν "ομάδα" και σαν "μονάδες",αλλά ο Ozzy έπρεπε να είχε "προστατευτεί" και να είχε αποσυρθεί με τιμές τουλάχιστον μία "15ετία" πιο πριν... 
Σίγουρα δεν ''έγραψε'' αλλά μπορεί κάλλιστα να αφηγηθεί.Εμένα πάντως με έπεισε και πες με και αφελή! :)

Αναφορικά με τη Sharon συμφωνώ απόλυτα μέχρι το σημείο της απόσυρσης.Αφού το λέει η καρδιά του,γιατί να του το κόψουν και αφού υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει.Συμφωνώ μέχρι κεραίας για το reality show όμως,τραγικό.

RayDTutto είπε:
Πλάκα κάνεις, έτσι;
ειχε την καλυτερη φωνη για το ειδος που υπηρετησε και το συγκροτημα στο οποιο βρεθηκε!!!!

Κάποια πράγματα μοιάζουν με θαύματα που δεν σηκώνουν όμως αμφισβήτηση.

Όπως το γεγονός ότι αυτός την Παραμονή Χριστουγέννων κλείνει τα 68 χρόνια του, και το 2013 κυκλοφορεί αυτό!

http://www.youtube.com/watch?v=EOpa7ZRGoHI

BillTrantos είπε:
Σίγουρα δεν ''έγραψε'' αλλά μπορεί κάλλιστα να αφηγηθεί.Εμένα πάντως με έπεισε και πες με και αφελή! :)

Αναφορικά με τη Sharon συμφωνώ απόλυτα μέχρι το σημείο της απόσυρσης.Αφού το λέει η καρδιά του,γιατί να του το κόψουν και αφού υπάρχει πολύς κόσμος που γουστάρει.Συμφωνώ μέχρι κεραίας για το reality show όμως,τραγικό.
Η αφέλεια είναι μάλλον ευλογία.  ;)

Το θέμα είναι οτί (πάλι) αμφιβάλλω αν ο Ozzy είναι -εδώ και πάρα πολύ καιρό- σε θέση να παίρνει κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις...  :-\

Εν πάση περιπτώσει,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που συνέβαλε στο να "δημιουργηθούνε" τραγούδια όπως το "War Pigs","Sabbath Bloody Sabbath","Killing yourself to live" και το "Αfter Forever"...

eyeroll.gif

http://www.youtube.com/watch?v=NVxhIr8j0u0

Χαρισματικό στα live δεν τον λές κιόλας. Στην αρχή ανησυχείς αν θα βρεί το ένα χέρι το άλλο για να βαρέσει παλαμάκι... αλλά μετά από μερικά λεπτά έχεις ξεχάσει και που βρίσκεσαι.

Προσπάθησε πολύ σκληρά να γίνει καρικατούρα του εαυτού του και να μην τον παίρνει κανένας στα σοβαρά αλλά το κατάφερε μόνο προσωρινά! Η μουσική του είναι πολύ δυνατή για να ξεχαστεί ό,τι παπαριά και να κάνει στην τηλεόραση.

Ηθελα να πω και κάτι για συντάξεις, αλλά άστο!

noe13 είπε:
ειχε την καλυτερη φωνη για το ειδος που υπηρετησε και το συγκροτημα στο οποιο βρεθηκε!!!!
Ένα Heaven and Hell δεν το έχεις ακούσει μάλλον ;)

RayDTutto είπε:
Ένα Heaven and Hell δεν το έχεις ακούσει μάλλον ;)
;D

Εγώ θα την (ξανά) πω την αμαρτία μου.

Σέβομαι την πρώτη περίοδο τον Sabbath, αλλά η λατρεία μου είναι με τον Dio.

Και επιπρόσθετα, έχω περί πολλού τον δίσκο με τον Hughes- το Seventh Star. 

geodimitri είπε:
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του στη heavy metal σκηνή όλα αυτά τα χρόνια.  :)
Την εποχη εκεινη το λεγαμε hard rock  :)

Και BTW η προσφορά ήταν των υπόλοιπων τριών. Ο Ozzy ήταν απλώς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ούτε καν τους στίχους δεν έγραφε.

Βρε τον τυχερό....

εμένα  μ αρέσει  η φωνή  του , όμως,  όπως  και να  το κάνουμε άλλη η περίοδος των Sabbath  με τον Ozzy  αλλη  με  τον Dio  και συνθετικα  και ηχητικά, δεν μπορούν να συγκριθούν.

...και λιγο  διαφορετικά, με τον Ozzy  ήταν  η πρώτη  metal μπάντα,  με τον Dio η καλύτερη  ;) ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
Και BTW η προσφορά ήταν των υπόλοιπων τριών. Ο Ozzy ήταν απλώς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ούτε καν τους στίχους δεν έγραφε.
θα διαφωνισω μαζι σου! σε καθε συγκροτιμα ο καθενας κανει μια δουλεια καλα!

ο Οζζυ ηταν ο καταληλοτερος φροντμαν και σε συνδιασμο με την ιδιαιτερη φωνη του αφισαν ιστορια. πιστευω οτι εαν ηταν αλλος τραγουδιστης δεν θα γραφανε αυτην την ιστορια. αυτο σιγουρα δεν θα το μαθουμε ποτε αλλα οκ :)

εμεις επειδη παιζουμε μουσικη το βλεπουμε και απο αλλη οπτικη γωνια αλλα στον απλο ακροατη ο οζζυ ειναι οι Sabbath.

το heaven and hell ειναι ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ αλλα δυστηχος δεν θα μπορεσει να συγκριθει με τα πρωτα 6 album με οζζυ τα οποια χαραξαν την ιστορια για το βαρυ ηχο :)

Sakis_Gallo είπε:
θα διαφωνισω μαζι σου! σε καθε συγκροτιμα ο καθενας κανει μια δουλεια καλα!

ο Οζζυ ηταν ο καταληλοτερος φροντμαν και σε συνδιασμο με την ιδιαιτερη φωνη του αφισαν ιστορια. πιστευω οτι εαν ηταν αλλος τραγουδιστης δεν θα γραφανε αυτην την ιστορια. αυτο σιγουρα δεν θα το μαθουμε ποτε αλλα οκ :)

εμεις επειδη παιζουμε μουσικη το βλεπουμε και απο αλλη οπτικη γωνια αλλα στον απλο ακροατη ο οζζυ ειναι οι Sabbath.

το heaven and hell ειναι ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ αλλα δυστηχος δεν θα μπορεσει να συγκριθει με τα πρωτα 6 album με οζζυ τα οποια χαραξαν την ιστορια για το βαρυ ηχο :)
Κι όμως δεν διαφωνείς πραγματικά μαζί μου. Μιλάς για βαρύ ήχο. Ο βαρύς ήχος ήταν προϊόν του Iommi, του Butler και του Ward.

Όσο για τον άλλο τραγουδιστή, δες το Heaven and Hell και φαντάσου πως θα έβγαινε με τον Dio π.χ. το Never Say Die στο στούντιο.

Τεσπαν, θέμα γούστου, και ας το αφήσουμε εκεί.

RayDTutto είπε:
Κι όμως δεν διαφωνείς πραγματικά μαζί μου. Μιλάς για βαρύ ήχο. Ο βαρύς ήχος ήταν προϊόν του Iommi, του Butler και του Ward.

Όσο για τον άλλο τραγουδιστή, δες το Heaven and Hell και φαντάσου πως θα έβγαινε με τον Dio π.χ. το Never Say Die στο στούντιο.

Τεσπαν, θέμα γούστου, και ας το αφήσουμε εκεί.
τo technical ecstasy Και το never say die για μενα ειναι μετρια album γενικα.

μπορει με τον Dio να ηταν καλυτερα δεν λεω....

διαφωνω στο να λεμε οτι ο οζζυ στην τελικη δεν προσφερε τιποτα στους sabbath

και στην τελικη στο κομματια οσο αφορα την συνθεση/στιχους γραφανε ολονων τα ονοματα. κατι ξερανε αυτοι μαλλον :)

Ολα αυτα ειναι θεμα γουστου οπως λεει κι ο  Ray.

Ο Iommi ειχε πει οτι ο Dio,πρακτικα τουλαχιστον,ειχε πολυ μεγαλυτερη συνεισφορα στο καθαρα μουσικο μερος της μπαντας που ειχε να κανει με τη συνθεση απ'την αλλη ο ιδιος ειχε παραδεχτει οτι εγραφε τελειως διαφορετικα εχοντας στο μυαλο τη φωνη του Ozzy και αλλιως του Dio,λογικο θα πεις.

Εμμεσως λοιπον και ο Ozzy επηρεαζε πολυ τα ριφφς του Iommi η ισως και τους στιχους Butler αρα και την ιδια τη μουσικη.

Προς το καλυτερο η το χειροτερο-τι ειναι καλυτερο,τι χειροτερο?- ουδεις θα μαθει αλλα δεν εχει και σημασια τελικα,κουβεντα να γινεται.

Θα συμφωνησω επισης με τον Τερρυ,αν και δεν το λες Sabbath, το Seventh star ηταν δισκαρα οπως επισης-δε θελω ου ;D-και το Born again ειχε μερικα κομματια που γαζωναν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Εμμεσως λοιπον και ο Ozzy επιρρεαζε πολυ τα ριφφς του Iommi η ισως και τους στιχους Butler αρα και την ιδια τη μουσικη.

Προς το καλυτερο η το χειροτερο-τι ειναι καλυτερο,τι χειροτερο?- ουδεις θα μαθει αλλα δεν εχει και σημασια τελικα,κουβεντα να γινεται.
Το χειρότερο είναι όταν περιορίζεις τη δημιουργία σου επειδή άλλα μέλη της μπάντας δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτό και το ξέρω.

Όσο για το αν ο Ozzy επηρέασε την πορεία των Sabbath, φυσικά και το έκανε.

gvour είπε:
οπως επισης-δε θελω ου ;D-και το Born again ειχε μερικα κομματια που γαζωναν.
Παρότι έχω συνεργαστεί με τον Gillan και τον θαυμάζω/σέβομαι απεριόριστα σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο, το Born Again δεν μου έχει κάνει κούκου  ;D

Και όταν βγήκε και το πρωτό άκουσα και αργότερα που ξανάκουσα (και το ξανάκουσα) είχα την ίδια αίσθηση. Νομίζω ότι η φωνή δεν «κολλάει» με το υπόλοιπο σύνολο- κάτι δεν μου πάει και αυτός είναι ο λόγος που αυτόν τον δίσκο τον προσπέρασα.

Και θα ξαναπώ ότι έχω απεριόριστο σεβασμό για τον Gillan- αλλά αυτός ο δίσκος δεν ήταν στο στιλ του. Βέβαια ο άνθρωπος πήγε να κλείσει την «τρύπα», δεν τα θυμάμαι καλά, αλλά κάτι είχε γίνει και οι Sabbath είχαν ξεμείνει από τραγουδιστή και ο Iommy πήρε το φιλαράκι του Gillan να τους βοηθήσει.

Τέλος πάντων όπως είπαμε, είναι θέμα γούστου.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Παρότι έχω συνεργαστεί με τον Gillan και τον θαυμάζω/σέβομαι απεριόριστα σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο, το Born Again δεν μου έχει κάνει κούκου  ;D
Oχι μονο εχεις μαζι του συνεργαστει αλλα εχουν δει και πολλα τα ματια σου. ;D ;D

Συμφωνοι,μπορει να μην ηταν δισκαρα αλλα τα trashed,zero the hero,digital bitch και κανα δυο αλλα ηταν καλα κομματια.Θα μου πεις "εμενα δε μ'αρεσουν ρε φιλε",ΟΚ πασο.

Trending...

Νέα θέματα

Back