Ο κινέζος και τα κοντέινερ

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Το θέμα συνεχίζεται...όποιος θέλει να δεί πρώτος (και μόνο από κοντά) τις καινούργιες κρεασιόν!!!

Επειδή δεν θα μπορέσω να πάω...όποιος θέλει, να το πάσο. Αντιγράφω από το σημερινό mail μου

You are welcomed to check our products line at the coming Music China show in Shanghai , which will be held from 13-16 October 2009 , our booth No. is E5 A52. Hundreds of Guitars and Guitar Kits are available for you to check the quality, sound and finishing. Our Professional guitarist will also demostrate guitars on the stage.

Εάν πάει κάποιος....Faltsoo???, να μας πει και εντυπώσεις!

ginargiros είπε:
Έχει και guitar kits το μαγαζί???
Από 50-100 ευρώ...τα έχουμε ξαναπεί. Το κακό με τους συγκεκριμένους είναι ότι είναι χοντρέμποροι και όχι ψιλικατζήδες...η μονάδα μέτρησης είναι το κοντεϊνερ!!!!

ginargiros είπε:
Συγνώμη, μάλλον δεν το πρόσεξα.

Να πάρουμε ένα μωρέ. Χαμένο δεν πάει  ;D
Ένα κοντέϊνερ χωράει περίπου 1000 ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ κιθάρες...λές να μπορέσουμε να τις πουλήσουμε όλες στο Noiz?  Πόσες πιά να πάρουν ο Evris και ο Kwstas78?

Επειδή μου έχουν στείλει και τον τιμοκατάλογο...

Η Gk SGEM 10 έχει 88$

Η GK SBD 10 έχει 140$

marathon είπε:
Ένα κοντέϊνερ χωράει περίπου 1000 ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ κιθάρες...λές να μπορέσουμε να τις πουλήσουμε όλες στο Noiz?  Πόσες πιά να πάρουν ο Evris και ο Kwstas78?
Το έχουμε ξαναπεί νομίζω οπότε μάλλον θα κλέψω την ατάκα του συμφορουμίτη... Μπορούμε να φτιάξουμε τις δικές μας Noiz κιθάρες... ΘΑ βάλουμε όλοι μαζί τα λεφτά, θα πάρουμε και από μία κιθάρα δώρο και τις υπόλοιπες θα τις πουλάμε ως Ελληνικές κιθάρες για 300 ευρώ και θα τα κονομήσουμε (οι τσέχοι είναι πιο έξυπνοι???)... Το λόγκο Noiz δεν θα με χάλαγε στην κιθάρα ή στο μπάσο μου!!!!!

Βέβαια αν είναι να πρέπει να παρω container...δεν πάω να πάρω μία κανονική? Το ίδιο θα κοστίσει. Μήπως ξέρεις κανένα άλλο site με παρόμοια kit?

funky_bassman είπε:
ΘΑ βάλουμε όλοι μαζί τα λεφτά, θα πάρουμε και από μία κιθάρα δώρο και τις υπόλοιπες ....
Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε λοιπόν. Η minimum παραγγελία είναι 5000$. Ποιόν θα βάλουμε ταμία?

ginargiros είπε:
Μήπως ξέρεις κανένα άλλο site με παρόμοια kit?
Φτηνά κιτ (πρέπει να) έχει και ο Thomann. Θα ρίξω μια ματιά στα bokmarks μου και θα ανοίξω καινούργιο θέμα. Το πιο value for money είναι πάντως (κατά τη γνώμη μου) της Carvin. Μπορείς να φτιάξεις καταπληκτικό όργανο.

http://www.carvinworld.com/kits.php

Έχω παραγγείλει από εκεί ένα μπάσο. Μόλις έρθει θα σας το δείξω

marathon είπε:
Ας αρχίσουμε να μαζεύουμε λοιπόν. Η minimum παραγγελία είναι 5000$. Ποιόν θα βάλουμε ταμία?
Γυρω στα 30 οργανα δηλαδη. Για πλακα μαζευομαστε. Οργανωσε μας :D

marathon είπε:
Φτηνά κιτ (πρέπει να) έχει και ο Thomann. Θα ρίξω μια ματιά στα bokmarks μου και θα ανοίξω καινούργιο θέμα. Το πιο value for money είναι πάντως (κατά τη γνώμη μου) της Carvin. Μπορείς να φτιάξεις καταπληκτικό όργανο.

http://www.carvinworld.com/kits.php

Έχω παραγγείλει από εκεί ένα μπάσο. Μόλις έρθει θα σας το δείξω
Ρε marathon αν ανοίξεις καινούριο θέμα πραγματικά θα με βοηθήσει... Θέλω να φτιάξω ένα δικό μου 5χορδο ή 6χορδο... Και ψάχνω μανιοδώς για κάποιο κιτ look rickenbacker μπάσο... Μόνο η bach έχει τέτοιο στυλ... Αλλά θα προτιμούσα να δώσω 300 ευρώ παραπάνω (δηλαδή από 200 να πάω στα 500 ευρώ) και να το φτιάξω μόνος μου!!! Αλλά προταιρεότητα είναι το 5χορδο...

bihlas87 είπε:
Γυρω στα 30 οργανα δηλαδη. Για πλακα μαζευομαστε. Οργανωσε μας :D
Μάλλον 60 όργανα!!!!! Εάν θέλετε Κινέζικη οργάνωση...ένας είναι ο αρχηγός!!! Faltsoo Rules!!!!

funky_bassman είπε:
Ρε marathon αν ανοίξεις καινούριο θέμα πραγματικά θα με βοηθήσει... Θέλω να φτιάξω ένα δικό μου 5χορδο ή 6χορδο... Και ψάχνω μανιοδώς για κάποιο κιτ look rickenbacker μπάσο... Μόνο η bach έχει τέτοιο στυλ... Αλλά θα προτιμούσα να δώσω 300 ευρώ παραπάνω (δηλαδή από 200 να πάω στα 500 ευρώ) και να το φτιάξω μόνος μου!!! Αλλά προταιρεότητα είναι το 5χορδο...
Εγώ πάλι επειδή (ευτυχώς) άλλαξαν τα σχέδια, περιμένω να τα δώσω όλα και να βάλω τον marathon να μου κάνει κάνα precision με ωραία σχεδιάκια!  ;D  ;D  ;D

Δεν θα ενδώσω στους Τσέχους!!!  ;D

funky_bassman είπε:
Και ψάχνω μανιοδώς για κάποιο κιτ look rickenbacker μπάσο... Μόνο η bach έχει τέτοιο στυλ...
Δεν έχω δεί κάτι τέτοιο (και γενικά στα κιτ νομίζω ότι είμαι ψαγμένος).

Θα ανοίξω πάντως καινούργιο θέμα.

X-minor είπε:
Εγώ πάλι επειδή (ευτυχώς) άλλαξαν τα σχέδια, περιμένω να τα δώσω όλα και να βάλω τον marathon να μου κάνει κάνα precision με ωραία σχεδιάκια!  ;D  ;D  ;D

Δεν θα ενδώσω στους Τσέχους!!!  ;D
Και εγώ αντιστέκομαι... έχω ηχογραφήσει το μήνυμα "τσέχοι-μη-κακό" και κάνω υπνοθεραπεία για να μην υποκύψω!!!

Μπά, παίζει να'μαι απ'τους λίγους, αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα bach...

Trending...

Νέα θέματα

Back