Ούτε εμένα μου αρέσουν όλα... Αλλά το rickenbacker stlye και το firebird μ'αρέσει πάρα πολύ...X-minor είπε:Μπά, παίζει να'μαι απ'τους λίγους, αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα bach...
Ξέρω εγώ? Τη προηγούμενη φορά (στο Χονκ Κονγκ) τα είχα πληρωμένα γιατί ήμουν της προσκολήσεως. Που είναι ο tour operator Faltsoo?bouzoukleri είπε:Άντε και ψήθηκα να πάω στην έκθεση.
Πόσο κατά κεφαλήν θα μου κοστίσει να ζήσω τι κινέζικο μουσικό όνειρο ο φάκεν τούριστ ;
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λέμε πάντα.
το 5ημερο στη ΣΑΓΚΑΗ κοστιζει λιγοτερο απο 1000ε ολα μεσα.marathon είπε:Ξέρω εγώ? Τη προηγούμενη φορά (στο Χονκ Κονγκ) τα είχα πληρωμένα γιατί ήμουν της προσκολήσεως. Που είναι ο tour operator Faltsoo?
Όλα μέσα....ποιά όλα? ΕΛΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΑΣ!!!faltsoo είπε:το 5ημερο στη ΣΑΓΚΑΗ κοστιζει λιγοτερο απο 1000ε ολα μεσα.
το προβλημα ειναι οτι μερικοι ...θα μεινουν εκει ;D
Εσύ να αφήσεις τις ομαδικές και τις βοήθειες και να συγκρατηθείς...έχεις ήδη περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις...είσαι και μεγάλος άνθρωπος!studio54GR είπε:Πάντως κι εγώ μέσα είμαι σε ομαδική....
Μπορώ μάλιστα να σας βοηθήσω
θα χει και χαπι εντινγκ? ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Σου υπόσχομαι να μας κάνουν και μασάζ!!
Ok......marathon είπε:Εσύ να αφήσεις τις ομαδικές και τις βοήθειες και να συγκρατηθείς...έχεις ήδη περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις...είσαι και μεγάλος άνθρωπος!
Γιατί είμαι επιρεπής στις εκθέσεις και με βλέπω να κατασκηνώνω μέσα.marathon είπε:Το ελεύθερο κάμπινγκ που κολλάει? Δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο στη Κίνα...