Ο κινέζος και τα κοντέινερ

X-minor είπε:
Μπά, παίζει να'μαι απ'τους λίγους, αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα bach...
Ούτε εμένα μου αρέσουν όλα... Αλλά το rickenbacker stlye και το firebird μ'αρέσει πάρα πολύ...

Άσχετο...σε αυτή τη έκθεση Music China show in Shanghai, φαντάζεστε τι πανικός θα γίνει!!!! Μια Messe και πράσινα άλογα...έχουμε να ανακαλύψουμε νέες μάρκες μετά... faltsoo πάμε? Σου υπόσχομαι να μας κάνουν και μασάζ!!

Άντε και ψήθηκα να πάω στην έκθεση.

Πόσο κατά κεφαλήν θα μου κοστίσει να ζήσω τι κινέζικο μουσικό όνειρο ο φάκεν τούριστ ;

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λέμε πάντα.

bouzoukleri είπε:
Άντε και ψήθηκα να πάω στην έκθεση.

Πόσο κατά κεφαλήν θα μου κοστίσει να ζήσω τι κινέζικο μουσικό όνειρο ο φάκεν τούριστ ;

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λέμε πάντα.
Ξέρω εγώ? Τη προηγούμενη φορά (στο Χονκ Κονγκ) τα είχα πληρωμένα γιατί ήμουν της προσκολήσεως. Που είναι ο tour operator Faltsoo?

marathon είπε:
Ξέρω εγώ? Τη προηγούμενη φορά (στο Χονκ Κονγκ) τα είχα πληρωμένα γιατί ήμουν της προσκολήσεως. Που είναι ο tour operator Faltsoo?
το 5ημερο στη ΣΑΓΚΑΗ κοστιζει λιγοτερο απο 1000ε ολα μεσα.

το προβλημα ειναι οτι μερικοι ...θα μεινουν εκει  ;D

faltsoo είπε:
το 5ημερο στη ΣΑΓΚΑΗ κοστιζει λιγοτερο απο 1000ε ολα μεσα.

το προβλημα ειναι οτι μερικοι ...θα μεινουν εκει  ;D
Όλα μέσα....ποιά όλα? ΕΛΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΑΣ!!!

Βρε παιδιά.... είδα κι ενισχυτές λαμπάτους εδώ.....

http://www.dimavery.com

Πάντως κι εγώ μέσα είμαι σε ομαδική....

Μπορώ μάλιστα να σας βοηθήσω όσον αφορά εμβάσματα καταθέσεις κλπ (Τραπεζικός είμαι).

studio54GR είπε:
Πάντως κι εγώ μέσα είμαι σε ομαδική....

Μπορώ μάλιστα να σας βοηθήσω
Εσύ να αφήσεις τις ομαδικές και τις βοήθειες και να συγκρατηθείς...έχεις ήδη περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις...είσαι και μεγάλος άνθρωπος!

marathon είπε:
Εσύ να αφήσεις τις ομαδικές και τις βοήθειες και να συγκρατηθείς...έχεις ήδη περισσότερα από όσα μπορείς να αντέξεις...είσαι και μεγάλος άνθρωπος!
Ok......

(Κάτι ξέρεις εσύ???)

Ερώτηξις.

Αν παραγγείλουμε κοντέινερ θα είναι τ'άργανα ΟΛΑ ΙΔΙΑ ;

Ή για παράδειγμα εγώ έχω δυνατότητα επιλογής ;

Να εξηγούμαι.

Θέλω τέλε μαονίσια με σιρίτι ολούθε και  χαμπάγκερ και στρίγκ θρού. θα είναι μοναχό του ή θα είναι πενηντάδημο ;

Θέλω ταυρί με ίδια χαρακτηριστικά με τη τέλε. Θα είναι κάστομ γουόρκ αφού τα τέλια θα γεμίσουν το κοντέινερ ;

Ελεύθερο κάμπινκ επιτρέπεται ΜΕΣΑ στην έκθεση ;

Θα σου στείλω pm με το τηλέφωνο του Κινέζου να συνεννοηθείς...πρόσεχε οι Κινέζοι είναι κοντοί και πονηροί και σε όλα λένε yes (ακόμα και όταν δεν καταλαβαίνουν)

Το ελεύθερο κάμπινγκ που κολλάει? Δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο στη Κίνα...

marathon είπε:
Το ελεύθερο κάμπινγκ που κολλάει? Δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο στη Κίνα...
Γιατί είμαι επιρεπής στις εκθέσεις και με βλέπω να κατασκηνώνω μέσα.

Εντάξει ξέρουν κουνγκ-φου και θα με κάνουν μαύρο στο ξύλο και θα με φύγουν πετώντας, αλλά θα τους εξουδετερώσω, ως μαύρος πλέον θα το παίξω αλάνι από Μισισίπι μεριά και θα κάνω το καλό το ντίλ. Αν δε μου κάτσει, μέσα στο πόνο μου ρίχνω και έναν αφρικανό της Σαρρή.

Trending...

Νέα θέματα

Back