Άλλο καθορίζω, άλλο επηρεάζω/ επιδρώ.solega είπε:δεν ειναι απαραιτητο,αλλα πολυ συχνα συμβαινει.
αλλοι οι purple με blackmore αλλοι με morse
αλλοι οι whitesnake με marsden-moody αλλοι με sykes αλλοι με vai
κλπ
Πάντως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει, εάν θέλεις να συνεργαστείς με άλλους μουσικούς και όχι να δουλέψεις για αυτούς.dionisissab είπε:Δηλ. είναι σωστό ένας μουσικός να καθορίζει (και πολλές φορές με το ζόρι) τον ήχο μιας μπάντας;
νομιζω πως ο ηχος και στα δυο παραδειγματα που σας εφερα καθορισε και τη μουσικη....ή οχι?audiokostas είπε:Άλλο καθορίζω, άλλο επηρεάζω/ επιδρώ.
Συμφωνώ φίλε μου...Δυστυχώς εκεί όλοι επικεντρώνονται και χάνουν την αξία (όχι χάνεται η αξία τους) χάνουν την αξία τους σε μια μπάντα οι υπόλοιποι μουσικοί. Και έτσι το σύνδρομο αυτό στην Ελλάδα καλά κρατεί! Ο τραγουδιστής να είναι καλός και οι υπόλοιποι μουσικοί χεσ**νοι κυριολεκτικά!The Genius Loci είπε:Φίλε Διονύση, το πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζεις το θέμα σαν μουσικός. Σε διαβεβαιώ ότι ο μέσος ακροατής χέσ**κε για το ποιο από τα μέλη "καθορίζει τον ήχο της μπάντας". Το 99% αυτών, θα επικεντρωθούν στη φωνή του τραγουδιστή.
Όχι το έγραψα πεντακάθαρα....ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ μαζί του. Μα είναι δυνατόν να τσακωθώ μ' έναν συνάδελφο και πολύ καλό φίλο γι' αυτό το πράγμα;;Evilnye είπε:Ελπίζω να μη τσακώθηκες με το φίλο σου γι αυτό
Μα λογικό δεν είναι; Ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί το πιο κατανοητό όργανο στους ακροατές. Και αυτά που λέει είναι άμεσα (συνήθως) κατανοητά από το κοινό.dionisissab είπε:Συμφωνώ φίλε μου...Δυστυχώς εκεί όλοι επικεντρώνονται και χάνουν την αξία (όχι χάνεται η αξία τους) χάνουν την αξία τους σε μια μπάντα οι υπόλοιποι μουσικοί. Και έτσι το σύνδρομο αυτό στην Ελλάδα καλά κρατεί! Ο τραγουδιστής να είναι καλός και οι υπόλοιποι μουσικοί χεσ**νοι κυριολεκτικά!
Ποτέ δε ξέρεις. Κόσμος έχει τσακωθεί για πολύ πιο απλά πράγματα ;DΌχι το έγραψα πεντακάθαρα....ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ μαζί του. Μα είναι δυνατόν να τσακωθώ μ' έναν συνάδελφο και πολύ καλό φίλο γι' αυτό το πράγμα;;
ΑχχααχααχαχαχαχαχαχαχχχχαχαααχχααEvilnye είπε:Και αυτά που λέει είναι άμεσα (συνήθως) κατανοητά από το κοινό.
Μή δίνεις σημασία.pan12 είπε:αυτό με το Jeff Beck και το Pat Metheny που έχω ή δεν έχω ακούσει δ το κατάλαβα...
Δικαίως, γιατί έκανα λάθος παράθεσηpan12 είπε:αυτό με το Jeff Beck και το Pat Metheny που έχω ή δεν έχω ακούσει δ το κατάλαβα...
Τα εισαγωγικά θέλουν να υποννοήσουν κάτι συγκεκριμένα;pan12 είπε:νομίζω ομως στη "μουσικη" όπως την "ακουμε" τα κριτήρια σε σειρά σπουδαιότητας είναι.
1.παραγωγή - ίματζ
2.σύνθεση - χαρακτήρας...
3.φωνές
4.εκτελεστική δεινότητα
Για το άμεσα, ή το συνήθως το γέλιο;Αχχααχααχαχαχαχαχαχαχχχχαχαααχχαα
Να σαι καλά βρε Evi. Χώνεψα.........
αχααχααα εγώ πάλι δεν πρόλαβα να καταπιώ το φαί μου.Μή δίνεις σημασία.
Αφού μιλάει για Gibson σε άλλο thread και δεν μπορούσε να πει νίτρο ή Mac σε αυτό, είπε την επόμενη λέξη που ξέρει....... Jeff Beck
είπε την επόμενη λέξη που ξέρει.......ΚΑΛΑaudiokostas είπε:είπε την επόμενη λέξη που ξέρει.......
καλα οι Moody - Marsden. Οι αλλοι ποιοι ειναι ?solega είπε:δεν ειναι απαραιτητο,αλλα πολυ συχνα συμβαινει.
αλλοι οι purple με blackmore αλλοι με morse
αλλοι οι whitesnake με marsden-moody αλλοι με sykes αλλοι με vai
κλπ
Για το καταλαβαίνουν όπως κατάλαβες....... ;DEvilnye είπε:Για το άμεσα, ή το συνήθως το γέλιο;
Αυτό, το είδαμε άλλωστε στου Mike's...audiokostas είπε:Ασε για εκείνους τους βρυχυθμογρυλισμούς ενώ είναι σκυμένοι που σου δίνει την εντύπωση ότι παρεβρίσκεσαι στην εμφάνιση ενός αναπηρικού λουμπάγκο με θανατηφόρα λαρυγγίτιδα του τραγουδιστή