- Πόντοι
- 38
Ο Μάνος στη μέρα του είναι εκπληκτικός τραγουδιστής.marathon είπε:Αυτό, το είδαμε άλωστε στου Mike's...
Ο Μάνος στη μέρα του είναι εκπληκτικός τραγουδιστής.marathon είπε:Αυτό, το είδαμε άλωστε στου Mike's...
Ο Μάνος ήταν στην μέρα του... ;Daudiokostas είπε:Ο Μάνος στη μέρα του είναι εκπληκτικός τραγουδιστής.
Αφου δεν έφυγε προτού αρχίσει το live και μας αφήσει σύξυλους, και αφού μας έριξε ολονών τη ψυχολογία.marathon είπε:Ο Μάνος ήταν στην μέρα του... ;D
Black night is not right,Evilnye είπε:....Άσε που μπορεί πολύ συχνά να τους διαβάσεις και να σου χαλάσουν ένα ωραιότατο κομμάτι![]()
εχεις χασει επεισοδια,μια και ολοι μας για τον ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ δουλευουμε μια και το 99% των ακροατων μονο αυτον προσεχουν ;D ;D. Ένα γκρουπ είναι μια ομάδα μουσικών που όλοι τους συμβάλουν για να δημιουργηθεί το εκάστοτε ύφος.
Υπερβάλλεις λίγο.Superfunk είπε:εχεις χασει επεισοδια,μια και ολοι μας για τον ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ δουλευουμε μια και το 99% των ακροατων μονο αυτον προσεχουν ;D ;D
Πρώτη φορά μας αποκαλούνε συμφωνική (ίσως τελικά για αυτό αρέσαμε στον Νικόλα) αλλά πάσο, αντιλαμβάνομαι αυτό που λες. Είναι αυτό που λέω ;DSuperfunk είπε:Εγκω αγκορι μου μιλαω για εμας τους ποπαδες που παμε για τα γκαφρα .... ;D ;D ;D
Τωρα εσεις οι..ποιοτικοι που παιζεται...συμφωνιες (καθε κομματι μεγαλυτερο των 3,5 λεπτων ειναι συμφωνια... ;D) καντε συμβολο σας και τον...αρπιστα αν θελετε... ;D
Superfunk, κανένα επισόδειο δεν έχω χάσει. Αυτό είναι το σωστό και αυτό πρέπει να γίνεται. Και πάλι απ' αυτά που βλέπω (το λέω για χιλιοστή φορά) στο γκρουπ μας επικρατεί μια "ουτοπική" (για εσάς) κατάσταση. Αυτή όμως η κατάσταση είναι η αρχή και η βάση. Για κανένα τραγουδιστή δε δουλεύω. Δουλεύω γι' αυτό που κάνω και αγαπώ.Superfunk είπε:εχεις χασει επεισοδια,μια και ολοι μας για τον ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ δουλευουμε μια και το 99% των ακροατων μονο αυτον προσεχουν ;D ;D
Ωραία...Οι Pink Floyd, oι Deep Purple, Metallica, Dream Theater, Quuensryche, Led Zeppelin και τόοοοοοσα άλλα γκρουπ, ποιον πρόσεχαν;;;Superfunk είπε:προσωπικα μαλιστα πιστευω οτι ΟΛΕΣ οι μεγαλες μπαντες ΑΥΤΟ ακριβως κανουν (υποστηριζουν δηλ. τον "πρωταγωνιστη" τους,και μαλιστα τοσο καλα ωστε ο πρωταγωνιστης χωρις τη μπαντα να ειναι ενα...τιποτα)
Εγώ (ειδικά του waters).marathon είπε:Κλασσικό παράδειγμα (νομίζω), είναι οι Pink Floyd. Kαλοί και ωραίοι οι ατομικοί δίσκοι του καθενός, αλλά πόσοι από εμάς τους θυμούνται?
Ναι ρε Κώστα...Τι δισκάρες έχει βγάλει ο άτιμος;;;; Και ο Gilmour δεν πάει πίσω...με το About Face και On an island....kwstas79 είπε:Εγώ (ειδικά του waters).
Οι Dire Straits ήταν συγκρότημα. Οι Hendrix όχι. Μη μου πείτε για τη γυφτομπάντα. Ή τους Double Trouble. Καταλαβαινόμαστε ελπίζω.manos_evh είπε:knopfler, hendrix κλπ δειχνουν οτι υπαρχει κ η αλλη πλευρα του νομισματος...
Τον τραγουδιστή τους. Οπως και οι Who, οι Stones, οι Beatles, οι Motorhead, οι Iron Maiden..... άσχετα πόσο καλοί ή κακοί μουσικοί ήταν από πίσω.Ωραία...Οι Pink Floyd, oι Deep Purple, Metallica, Dream Theater, Quuensryche, Led Zeppelin και τόοοοοοσα άλλα γκρουπ, ποιον πρόσεχαν;;;
Τα πρώτα του Gilmour είναι ολίγον τι δακρύβρεχτα, προτιμώ χίλιες φορές το The pros and cons of hitch-hiking από το about face π.χ.dionisissab είπε:Ναι ρε Κώστα...Τι δισκάρες έχει βγάλει ο άτιμος;;;; Και ο Gilmour δεν πάει πίσω...με το About Face και On an island....
Εγώ δεν πιστεύω ότι ΟΛΕΣ οι μεγάλες μπάντες υποστηρίζουν τον ένα. Σίγουρα πάντως ΠΟΛΛΕΣ.dionisissab είπε:Ωραία...Οι Pink Floyd, oι Deep Purple, Metallica, Dream Theater, Quuensryche, Led Zeppelin και τόοοοοοσα άλλα γκρουπ, ποιον πρόσεχαν;;;