Ο Billy Joe των Green Day το χανει on stage

Nikoubis είπε:
Το καλυτερο σχολιο που πετυχα καπου στο web παντως ηταν: "I must be getting old...in the 70's that wasn't a rant..it was a normal concert". ;D
;D ;D ;D ;D

Έζι... έζι...

Εξάλλου τι πρότυπα είχαν αυτά τα παιδιά; Κάτι τέτοιους ροκ... τεντιμπόηδες  ;D

pete-townsend-415x334.jpg

Nikoubis είπε:
"I must be getting old...in the 70's that wasn't a rant..it was a normal concert". ;D
Για τον 50άρη Άγγλο σίγουρα. Για τον 16άρη του MTV.........

Ο tempora o mores

Προσπαθώ να φανταστώ την αντίδραση του Pete Townsend αν του έβγαζε κανείς ταμπέλα "1 minute  59 - 58 - 57..."

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εξάλλου τι πρότυπα είχαν αυτά τα παιδιά; Κάτι τέτοιους ροκ... τεντιμπόηδες  ;D
Oloi avrio sti diadilosi enantia sto Mnimokio.

(my bullshit answer to your invalid argument, unless you are suggesting that Townshend was also driven by bad drugs and marketing priorities).

gdevelek είπε:
Προσπαθώ να φανταστώ την αντίδραση του Pete Townsend αν του έβγαζε κανείς ταμπέλα "1 minute  59 - 58 - 57..."
Να υποθέσω πολύ χειρότερη από του Billy;

geodimitri είπε:
Να υποθέσω πολύ χειρότερη από του Billy;
Nah... there was no countdown of 59-58-57... the guy was watching another video.

trolley είπε:
Oloi avrio sti diadilosi enantia sto Mnimokio.

(my bullshit answer to your invalid argument, unless you are suggesting that Townshend was also driven by bad drugs and marketing priorities).
;D

Είναι γνωστή η ιστορία του πως ξεκίνησε το σπάσιμο: Ένα χαμηλό ταβάνι σε ένα stage σε ένα μπαράκι, ένα ατζαμιλίκι, μπαμ πάει η κιθάρα, ενθουσιασμός από το κοινό και καθιέρωση της «ιδέας». Οπότε υπό αυτήν την αίρεση ας πούμε ότι υπήρχε ένα «marketing».

Αλλά δεν το έθεσα υπό αυτό το πρίσμα- ήταν αμιγώς χιουμοριστικό. Εξάλλου κιθαροκαταστροφές έκαναν και άλλοι διαπρεπείς κύριοι, ο καθείς με τον τρόπο του...

Δηλαδή, ο νεαρός Billy δεν ανακάλυψε τον τροχό  :D Τώρα αν τα πήρε τι να πω... καλή του αποτοξίνωση  ;D     

trolley είπε:
Nah... there was no countdown of 59-58-57... the guy was watching another video.
Βέβαια δεν έγραψα πουθενά πως το βίντεο εδώ είχε τέτοιο countdown...

Και φυσικά το countdown  σε λεπτά ελάχιστα διαφέρει από το countdown σε δευτερόλεπτα...

Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Έλα μωρέ, απλώς έχει σιχαθεί να παίζει το basketcase 250 φορές το χρόνο, επί 20 χρόνια (σύνολο γύρω στις 5.000 φορές, και η Τζέσικα Άλμπα να ήταν θα τη βαριόσουν), κι έψαχνε μια αφορμή να τη λουφάρει.

Κατά τα άλλα μάλλον πρόκειται για γκρίζα διαφήμιση της Gibson :P ή αρχίσαν να τις φτιάχνουν από κέβλαρ.

Υ.Γ.: Ο Άρμστρονγκ σπάει κιθάρα πρώτη φορά και υπάρχουν και άλλοι που το έκαναν μια φορά μόνο (π.χ. ο Σίμονον των Class, ο Τζεφ Μπεκ, ο Μπάτλερ των Arcade Fire). Η κούραση, τα ντραγκζ, τα νεύρα, το τζετ λαγκ στις περιοδείες, ε δεν θέλει και πολύ. Και εγώ -μία και μοναδική φορά- έχω σπάσει αντικείμενα στο γραφείο μου, τα έχουν αυτά οι δουλειές  ;)

Συστηματικοί και εκ προθέσεως σπάστες ήταν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Τζίμι και Πιτ, ο Μπλάκμορ, ο Ρέζνορ των μακρονύχηδων, ο Κομπέιν και οι συμπαίκται του κ.ά. Οι Bluesbreakers παρά το όνομά τους δεν είχαν σπάσει ποτέ κάτι.

Φημολογείται ότι από τους πρώτους διδάξαντες ήταν, άκουσον άκουσον, ο Μίνγκους, που έσπασε λέει ένα μπάσο του λόγω νεύρων μετά από μια κακή παράσταση. Στην παράσταση ήταν -λέει ο μύθος- και οι Animals, που ενθουσιάστηκαν και έβαλαν το συγκεκριμένο νούμερο στα δικά τους σόου.

sfaku είπε:
Φημολογείται ότι από τους πρώτους διδάξαντες ήταν, άκουσον άκουσον, ο Μίνγκους, που έσπασε λέει ένα μπάσο του λόγω νεύρων μετά από μια κακή παράσταση. Στην παράσταση ήταν -λέει ο μύθος- και οι Animals, που ενθουσιάστηκαν και έβαλαν το συγκεκριμένο νούμερο στα δικά τους σόου.
Nice One.

Αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
Indeed. You still can't  take a joke.

sfaku είπε:
και η Τζέσικα Άλμπα να ήταν θα τη βαριόσουν
Άρχισαν οι ακατάσχετες υπερβολές.

Εντάξει αν εξαιρέσουμε το "εγώ είμαι από στην πιάτσα από το 88" δεν είδα και τπτ περίεργο... Σιγά τα ωά... Αν και γενικά είμαι αντίθετος στο να σπάνε όργανα (πέτα τα σε κάνα πιτσιρίκι στο κοινό αν δεν τα θες ρε μεγάλε, να γίνεις και ήρωας)... Από την άλλη το δικό σου έσπασε? Wanna be punkies με ένα show εκατομμυρίων... Κλάιν μάιν...

μ'αρεσουν οι green day αλλα λιγο στημενο μου εκανε ολο το πραγμα,λες και δν ηξεραν που θα βγουν να τραγουδησουν και με ποιους,και με το σπασιμο της κιθαρας (δικα τους οργανα)τι καταλαβε αυτος και ο μπασσιστας,εγω θα σπαγα το stage ή καποια αλλη ζημια ας πουμε αν ειχα τοσα νευρα που και παλι αν στραβωνω ετσι καλυτερα να μην βγω,απο κει και περα διαβασα οτι θα μπει σε κλινικη για αποτοξινωση.

american idiot  8)

marathon είπε:
Τι να πεί και ο Μάρκος...

;D ;D ;D

Φίλος, με τρόμαξες προς στιγμή... Ο Μάρκος είναι ένας- Βαμβακάρης.

Νόμισα ότι θα τον δω σε bootleg να σπάει το τρίχορδο και μου σηκώθηκε η τρίχα  ;D  

trolley είπε:
unless you are suggesting that Townshend was also driven by bad drugs.....
Afto den paizei giati tahe prolavei na ta parei ola o Moon.

H tsantila tou Townsend itan giati den eihe mini tipota gia afton.

Κατά τα άλλα μάλλον πρόκειται για γκρίζα διαφήμιση της Gibson :P ή αρχίσαν να τις φτιάχνουν από κέβλαρ.
Ο Pratt νομίζω διηγείται μια τέτοια ιστορία που έχει πάρει επι τούτου (για φινάλε σπάσιμο) μπάσο ή κιθάρα (δεν θυμάμαι) neckthrough που η ρημάδα δεν έσπαγε με τίποτα και αποκαμωμένος την έστειλε στο κοινό. H κόπωση της προσπάθειας όμως δεν τον βοήθησε να τη στείλει μακρια και το μόνο που εισέπραξε ήταν μια απορημένη/θυμωμένη ματιά απο τον σεκιουριτά που μόλις είχε γλυτώσει την μόνιμη αναπηρία. Έκτοτε (λέει) δεν το ξανάκανε.

Ή επ' ευκαιρία να θυμηθώ την αγωνία του (Έλληνα) μπασίστα που είχε δανείσει το μπάσο του για να παίξουν οι Skynyrd στην Αθήνα όταν είδε τον παπαρομπασίστα να τραβάει (από το 70s original Jazz Bass) μια μια τις χορδές με δύναμη για να σπάσουν στο φινάλε για να τις πετάξει στο κοινό.

Ο προκείμενος βλαξ (Billy Joe) την χτυπάει κάθετα στη σκηνή. Μία να της είχε δώσει οριζοντίως θα σνίφαρε 1 λεπτό πιο γρήγορα στο backstage.

Nikoubis είπε:
Το καλυτερο σχολιο που πετυχα καπου στο web παντως ηταν: "I must be getting old...in the 70's that wasn't a rant..it was a normal concert". ;D
καλά λέει ο άνθρωπας.

Η υποκρισία δεν έχει όριο. Μόνο απο τον τίτλο του βίδεο ("...yells the F word") σκέφτεσαι μήπως έπρεπε να φορέσεις κάτι πιο επίσημο για να το δεις.

Κατά τα άλλα θα μπορούσα να πω οτι κάποτε το star system είχε και ανθρώπους με μουσικό ταλέντο (σαν αυτόν) και μάλλον έχει δίκιο να στραβώνει αν του συμπεριφέρονται λες και είναι o Πρόδρομος του big brother.

Σκατά στη μουσική βιομηχανία (που όμως μας ανέθρεψε :) )

audiokostas είπε:
Ή επ' ευκαιρία να θυμηθώ την αγωνία του (Έλληνα) μπασίστα που είχε δανείσει το μπάσο του για να παίξουν οι Skynyrd στην Αθήνα όταν είδε τον παπαρομπασίστα να τραβάει (από το 70s original Jazz Bass) μια μια τις χορδές με δύναμη για να σπάσουν στο φινάλε για να τις πετάξει στο κοινό.
Τον πνίγεις, δεν τον πνίγεις; (κατά προτίμηση με τις χορδές).

Μία να της είχε δώσει οριζοντίως θα σνίφαρε 1 λεπτό πιο γρήγορα στο backstage.
;D

Η υποκρισία δεν έχει όριο. Μόνο απο τον τίτλο του βίδεο ("...yells the F word") σκέφτεσαι μήπως έπρεπε να φορέσεις κάτι πιο επίσημο για να το δεις.
Ράσο π.χ. Ή μήπως καλύτερα μπούργκα;  ;D

blue είπε:
Σκατά στη μουσική βιομηχανία (που όμως μας ανέθρεψε :) )
...και μας άνοιξε  τα μάτια και τα αυτιά..... για να τα κλείνουμε όποτε γουστάρουμε!

audiokostas είπε:
Ο tempora o mores
Πού τις είδες τις μελαχρινές, Αούντιο-Κώστα..  :P

καρα-off topic σχόλιο, κλεμμένο από τον "Κατσούρμπο"  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back