Με χαρα θα σου πω......μόλις γυρίσω απο studio που πάω να γράψω και αλλα απο αυτα τα αγγλοφωνα ;DΠαράθεση από: wyndorf στις 17:51 - 05/06/12Μα γιατι τα λες αυτα φίλε μου....αποδέχομαι την πραγματικότητα και δεν ζω στην φούσκα μου...ίσα ίσα .....αντίδρασα λίγο όσο αναφορα την ποιότητα των γκρουπ ...απλα πιστεύω πως δεν είναι όλα για τα σκουπίδια .....
Επίσης βλέπεις ....μιλάμε για την ωριμοτηττα του κοινού, όταν ηδη έχει καταδικαστεί οποίος Έλληνας κάνει αγγλοφωνο, σε καλαμπορτζη....δεν λέω υπάρχουν και τραγικά πράγματα εκει έξω , αλλα όχι μόνο.....
Ειμαι ευτηχισμενος , don't worry ....με την κουβέντα που κάνουμε τώρα και με τον τροπο που γινεται......εδω βρέθηκα να λέω για τα goodys σε σχέση με το αγγλοφωνο......ελπίζω να καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω.......
Μόλις μπήκα ....θα συνεχίσω εντός ολίγου........
OK.
Μια κουβεντα θα εχει και τις προεκτασεις της και τους υπερασπιστες τους,δε γινεται να παραμενει σε αυστηρα πλαισια.Οπως και σε μια κουβεντα σε ενα καφενειον-ποτοπωλειον..
Αρκετοι εδω παντως δεν βγαλαμε τα αγγλοφωνα ελληνικα γκρουπ καλαμπορτζηδες.
Ισα-ισα.
Παντως εγω θα ηθελα τη δικη σου γνωμη σχετικα με το γιατι στην Ελλαδα ΔΕΝ γινεται να κανεις ΚΑΡΙΕΡΑ με αγγλικο στιχο.Και μην το γυροφερνουμε,αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Κι οταν λεμε καριερα,εννοουμε..καριερα.
Με τα πολυπληθη λαιβ,τα ραδιοφωνα να παιζουν..κτλ..
Τρώω παντοφλα αυτη την στιγμη , του τύπου ¨ πάμε να φύγουμε θα αργησουμε!!!¨ τραγουδιστριες τι να κανείς????