- Μηνύματα
- 21,910
- Πόντοι
- 4,208
υπάρχει τέτοιο πραμα;;
Αμέ.
Με ένα διακοπτάκι έχεις σταθερή γέφυρα αν θέλεις.
υπάρχει τέτοιο πραμα;;
Αμέ.
Με ένα διακοπτάκι έχεις σταθερή γέφυρα αν θέλεις.
Έ πες και ένα όνομα/εταιρεία ντε
https://www.stewmac.com/parts-and-hardware/bridges-and-tailpieces/bridges-and-tailpieces-for-electric-guitar/floyd-rose-tremolos/floyd-rose-tremolo-stop-lock.htmlHellFire είπε:https://www.thomann.de/gr/goeldo_backbox.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjwzbv7BRDIARIsAM-A6-0tgB3Ve3JzERoAkuLwZUgWFd-LJKPCMdy2wlqvb_X5dhMV4wuJwygaAsrtEALw_wcB
Ωπ γράψε άκυρο ! Μισο λεπτο να βρω το κανονικο!
Ξέχασα να γράψω οτι το εν λόγω μπρατο θα είναι one piece με double action truss rod.
Tην συνταγή την έδωσε ο @xtrm_basses λίγα posts πιο πίσω.Σε τι θερμοκρασίες και ώρες μηλάμε για roasted?
Άρχισα να κάνω και εγώ θερμική επεξεργασία στα ξύλα που θα γίνουν μπράτσο,αλλά δεν νομίζω να φτάνω στο roasted.Μάλλον thermal processed θα το έλεγα (60-65°C για 24-25 ωρες)
O Leo το εφηύρε κι αυτό, το 1958 με την Jazzmaster. Εν μέρει.υπάρχει τέτοιο πραμα;;
Πολύ ενδιαφέρων άρθρο.O Leo το εφηύρε κι αυτό, το 1958 με την Jazzmaster. Εν μέρει.
Και ο Steinberger με το KB tremolo (απίστευτα δύσχρηστος και πολύπλοκος μηχανισμός, πάλι οι σχεδιαστές δημιουργούσαν λύσεις σε προβλήματα που δεν υπήρχαν, προσθέτοντας περισσότερα προβλήματα.)
Υπήρχε και μια βεντούζα κάποτε, που κούμπωνε το tremolo arm κι έτσι ακινητοποιούνταν όλος ο μηχανισμός.
Για το thermal processing τηρώ επιφυλάξεις, καθώς θεωρώ πως είναι λίγο πιο πολύπλοκο από τον απλό οικιακό φούρνο και τα αποτελέσματα αυτού. Οι Φινλανδοί και ο Juha Ruokangas έχουν πολλά χρόνια στην έρευνα για θερμική επεξεργασία και μόλις προσφατα δημοσιοποιησαν και στοιχεία αλλά και...οδηγίες κατασκευής ενός τέτοιου φούρνου. Ως μηχανικός, νομίζω θα το λατρέψεις Νίκο!
Προβολή συνημμένου 25643
Άρα..Ωραίος , μήν το παρά ψήνεις θα το κάψεις
Μέχρι να καει !?Χαχα και μυρίζει και πολύ ωραία!?