- Πόντοι
- 78
Ωραία δουλειά. Περιμένω τους PRS haters να σε αναλάβουν...οι fans των βαρετών χιλιοφορεμένων dots.
εξαιρετικό αλλα τα dots τι τα θες;
Βασίλη μετά από αυτό το σχόλιο νομίζω ότι τα λεφτά που σου βάζω κάθε μήνα στην τράπεζα είναι λίγα!?Σφυρί και καλέμι να βάλεις εσύ... πάλι φανταστική δουλειά θα κάνεις.....
Ευχαριστώ Moderator!Nik τώρα ειδα τα έργα σου στη ταστιέρα, ειναι ωραία και πρωτότυπα ?
Και εσύ μια από τα ίδια με τον Βασίλη από πάνω!?Νίκο η ταστιέρα είναι αλλο πράμα,όπως και η υπόλοιπη δουλειά σου.
Δεν θυμάμαι αν το ξανά είπα,αλλά είμαι πιστός fan σου από τότε που είχα δει την χειροποίητη γέφυρα της tele??
Θα της πήγαινε ειδικά αν φανταστείς ότι ο πατέρας μου και ο γιος μου είναι ΑΕΚ και Πειραιωτες! Θα είμαι οι πρώτοι που θα επικρατήσουν μια τέτοια κατασκευή! ?
Ευχαριστώ Βασίλη, το εκτιμώ!Φοβερή δουλειά! Αγαπάμε Tele ούτως ή άλλως, πόσω μάλλον τόσο μερακλήδηκες.
Ευχαριστώ!εξαιρετικό αλλα τα dots τι τα θες;
ειναι πολυ πρωτότυπο ετσι όπως το έκανες.
Αργύρη είχε ανεβάσει την κατασκευή στο thread για την Les Paul.Τι ρούτερ είναι αυτό παιδιά; Δώστε πληροφορίες!!
Φανταστική δουλειά όπως πάντα!!
Να είσαι καλά Βασίλη και ας βρασιδιζεις!Τι εφτιαξες ρε μαστορα!! (κ εγω Βασιλης ειμαι κ ας Βρασιδιζω?)
Με έφαγε η ξενιτιά και τα διαβάσματα φίλε.?Που 'σαι ρε μάστορα?
Με έφαγε η ξενιτιά φίλε
και τα διαβάσματα φίλε.?