Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nord lead 4foxxx είπε:Ας επιστρεψουμε στο θεμα μας....!
Korg Kross Music Workstation - Music That Moves You.
Στο PC μου, εχω πανω απο 5500 τετοιαΣτάθης είπε:Waterfall που τα βρισκεις αυτα τα smileys κατα καιρους...
Πιστεύεις ότι αξίζει η αγορά του 4 για κάποιον που δεν είχε ποτέ Nord Lead ή βολεύεται και με το 3 μεταχειρισμένο?Waterfall-K είπε:Στο PC μου, εχω πανω απο 5500 τετοιακαι επειδη τα smileys του ΝΟΙΖ ειναι τραγικα λιγα και απο την εποχη του Νωε, ανεβαζω μερικα κατα καιρους και τα ποσταρω εδω. 8)
![]()
![]()
![]()
Στο θεμα μας τωρα, το Nord Lead 4 δεν με ψηνει. Τιποτα το πρωτοτυπο στον ηχο, αυτα τα εχουμε χιλιοακουσει εδω και 20 χρονια, και απο την ιδια την Clavia επισης.
(το καλυτερο σημειο του βιντεο ειναι οταν παιζει με τους arpeggiators απο το 5:26 ως το τελος)
Πρεπει να ξεκολλησει απ'αυτη τη συνταγη του συνδυασμου του συγκεκριμενου design και ηχου. Το πρωτο μας κουρασε, το δευτερο ειναι πλεον κοινο σε απειρα synths που κοστιζουν μαλιστα πιο λιγο ακομα κι απο την μιση τιμη ενος NORD Lead 4.
Άνθρωπε το να έχεις Low Budget synths δεν είναι καθόλου κακό ή ντροπιαστικό, ίσως να είναι και κατά κάποιο τρόπο έξυπνο.Αυτός που θα σε "κοροιδέψει" ή θα μιλήσει για αυτό σου το οικονομικό κριτήριο στην αγορά είναι σίγουρα κομπλεξικός.Waterfall-K είπε:Μη σου πω οτι με αρκετα λιγοτερα χρηματα, και για την ακριβεια με 1260€, αγοραζεις δυο VA/wavetable synths, το Waldorf Blofeld Keyboard και το Novation UltraNova, που χωρις πλακα και τα δυο ειναι τουλαχιστον της ιδιας κλασης synths.
Aνθρωπε,nektarios είπε:Άνθρωπε το να έχεις Low Budget synths δεν είναι καθόλου κακό ή ντροπιαστικό, ίσως να είναι και κατά κάποιο τρόπο έξυπνο.Αυτός που θα σε "κοροιδέψει" ή θα μιλήσει για αυτό σου το οικονομικό κριτήριο στην αγορά είναι σίγουρα κομπλεξικός.
Το να βγάζεις όμως περιττά και αδικαιολόγητα υπερκοστολογημένα κάποια ακριβά synths της αγοράς, αυτό ναι εμπεριέχει μέσα μικρά σημάδια κόμπλεξ από μεριάς σου.
Απο τα παραπανω που εγραψα, καταλαβες οτι Εγω εκτιθεμαι? Αυτο πραγματικα καταλαβες?nektarios είπε:Mην συνεχίζεις άλλο εκτίθεσαι όλο και χειρότερα.
Όσα περισσότερα γράφεις τόσο περισσότερο εκτίθεσαι.
Πσσσσσσσσσσ.....Τα ηχεία από τα οποία ακούω, όλα τα synths που έχεις να πουλήσεις δεν φτάνουν να τα αγοράσεις.
Έλα μωρέ και εσύ... υπάρχει καμία πηγή πληροφοριών στο noiz που δεν είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλο το ίντερνετ;... τι περιμένεις δηλαδή να γραφτεί που δεν μπορείς να το βρεις μόνος σου;.. τι άλλο να πουν οι άνθρωποι (ή εγώ) εκτός από τη γνώμη τους για κάτι που το έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες ή βίντεο;..Costas Siachamis είπε:Μπήκα να διαβάσω για το Lead ...
Μάιστα...Οχι aftertouch, και 20-note πολυφωνια. Σε ενα VA synth των 1800 ευρω.Στάθης είπε:Δεν εχει aftertouch?Μην πω πως στις μερες μας σε ενα high budget synth θα περιμενα και πολυφωνικο μαλιστα...