Μπορεί και να χω.ΥΓ: Αν κανείς πουλάει κάνα ενδιαφέρον παλαιόκσυλο Fender Jazz Bass, ας το βάλει στην άκρη μέχρι να έρθω. ;D
Άσε φίλοους πήγα να οργανώσω ένα ιβέντι εις την Β. Ελλάδα επ ευκαρία του ερχομού ενός εξέχοντος συνπορδουμίτη για συναυλία το Σάββατον στη συμπρωτεύουσα και ο ένας είχε πάει στα πεθερικά του να μαζέψουν μούρα, ο άλλος συνέγραφε εις την πατρίδα του βιβλίο με συνταγές για μούρα, ο τρίτος έφαγε παντόφλα απ τη γυναίκα του γιατί έφαγε όλα τα μούρα, ο τέταρτος δεν θέλησε να έρθει γιατί ο γιατρός του έχει απαγορεύσει τα μούρα κι εγώ έκατσα και κλάδεψα τη μουριά ζμπίτιμ.RemaliFrank είπε:Μπορουμε να πουλησουμε και φασολια/φακες/ η μονο ξυλα για τζακι ? ;D
το ζυγούριν ήτο πεντανόστιμον.. 8)samy paraga είπε:..ο ένας είχε πάει στα πεθερικά του να μαζέψουν μούρα..
Κάνα τσιπουράκι, δεν θα ήταν κακή ιδέα ;Daudiokostas είπε:Άμα ερχόσουνα νωρίς, θα λεγα του Γιάννη να φέρει κάτι να σβήσεις τον καημό σου... ;D
Τι στο καλό, στο Bobby's παίζατε? ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:είχε νεαρές, είχε metalάδες, έκαναν stage dive... Μεγάλες στιγμές 8)
Ακούω (αν και περήφανος απ' το ένα τουλάχιστον). Τέλε θα υπάρχει σίγουρα, για στρατ δεν ξέρω καθότι, κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω καπάκι για πρόβα οπότε θα κουβαλάω και πεταλιέρα. Αν δεν έχω πρόβα τελικά, θα φέρω και τις δύο αλλά με χωρίς πεταλιέρα. ;Dyameth είπε:Απ΄όσο γνωρίζω θα υπάρχει μια Strat και μια Tele αρματωμένες κι οι διό, κάποιου γνωστού και μη εξαιρετέου μέλους μας, που γουστάρει πολύ. Ακούς Σπύρο;
Άστα τα Παράγκας στούνδιος περνούνδύσκολες στιγμές. Ήρθε ο κομπιούτορας και η μητρική του έπαθε μητρικά εις του ταξίδι. Είναι εντός βεβαίως της πενταετούς εγγύησής της, αλλά θα καθυστερήσει η λειτουργία των στούνδιος......................άσε που δεν με έφεραν ούτε τον ενισχυτή, δια να του βάλω το φρέσκο ηχείο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Κάνα τσιπουράκι, δεν θα ήταν κακή ιδέα ;D
@ Paraga: Του κακού χαμού που σε λέω... Είχε κιουρίες, είχε νεαρές, είχε metalάδες, έκαναν stage dive... Μεγάλες στιγμές 8)
Αλλά μου θέλατε μούρα ;D
ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩsamy paraga είπε:δια να του βάλω το φρέσκο ηχείο.
Φίλοους 30 κατοίκους έχει το χουριόμ, αν είναι να τους γκάνεις γκαρδιακούς με τσι αγριοφουνάρες σου να με το πεις να κλείνου το ηχείο λαίμαι ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟΧΩΡΩ
Φίλοους, δεν πιστεύω να προπαγανδίζεις στο χουριό τους RS- συμπάθια για τον διάβουλα και τέτοια πράγματα... ;Dsamy paraga είπε:Φίλοους 30 κατοίκους έχει το χουριόμ, αν είναι να τους γκάνεις γκαρδιακούς με τσι αγριοφουνάρες σου να με το πεις να κλείνου το ηχείο λαίμαι ;D ;D ;D