Αυτή τη μπακατέλα που είχες στο τελευταίο live?yameth είπε:Εγώ έτσι θα 'ρθω με κιθάρα.)

Αυτή τη μπακατέλα που είχες στο τελευταίο live?yameth είπε:Εγώ έτσι θα 'ρθω με κιθάρα.)
Θα προτιμήσει τη Yamaha από το Honda.marathon είπε:Αυτή τη μπακατέλα που είχες στο τελευταίο live?![]()
άμα θες και εσύ πρόσκληση...χάλασε ο κόσμος... ;Daudiokostas είπε:Θα λεγα ότι εγώ θέλω θέση στο πριβέ (πίσω δεξιά και γρήγορα πριν πήξει ο τόπος) του Κυναίγειρου και του Πληχτροκρούστη
Εγώ πάλι προβληματίζομαι (επειδή δεν έχω καμμιά υπόσταση) ;D. Να φέρω τη πλαστικιά ή καμμιά "κανονική"?yameth είπε:Μπα... θα φέρω επώνυμη εκεί γιατί έχουμε και μια υπόσταση... ;D
Όχι ρε συ. Απλώς δεν καπαρώνω αν δεν ξέρω ότι θα ρθω.άμα θες και εσύ πρόσκληση...χάλασε ο κόσμος... ;D
Εγώ από την άλλη, λέω να μην κουβαλήσω. Για πολλούς λόγους.Εγώ πάλι προβληματίζομαι (επειδή δεν έχω καμμιά υπόσταση) ;D
Ελάτε όπως είστε!
αυτο μου θυμίσα τα παλια, καλεσμα χριστοδουλου για να ερθει ο λαος στις εκκλησίες. χαχαχαχαχαyameth είπε:Ελάτε όπως είστε!
Αν (που δεν) θα φερνα, θα ταν το Steinberger. Ή μία από τις άλλες δύο απομιμήσεις του (το Aria σκοτώνει και έχει μια βαθιά λευκή πέρλα, όνειρο). Γιατί μπαίνει στην κωλότσεπη και αρέσει και στον Κυναίγειρο.Vasmar είπε:Τέλεια θα ναι ! Αν δεν έχω πρόβες I'll do my best να έρθω .
Δεν υπόσχομαι κουβάλημα. Κτελ Πάτρα-Αθήνα με μια τελε και 2 πετάλια το πολύ πολύ![]()
τι ειναι αυτό ρε φιλε, τηλεφωνικό κέντρο?Costas Siachamis είπε:....θέλω και τον Dkall !! Και τον Κώστα στις χαμηλές συχνότητες !!!
Ωραιότατα !
πι ες: πληχτροκρούστης με άρεσε !
Θα είμαι εκεί από τις 15:00, για να στήσω
![]()
Ααααααααααααχ (αναστεναγμός βαθύς και ηχηρός). Ποιο Fender 70ς Κωστάκη μου...audiokostas είπε:70s Fender![]()
μη ζητήσεις παρΤέρη μου γιατί δεν πρόκειται..... ;D ;D
Θα τηλεφωνήσω σε εφημερίδα ότι υπάρχει βόμβα στην Καλλιθέα, για να βγεις με το "εξωτερικών μεταδόσεων". ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Όταν εσείς θα διασκεδάζετε, εγώ θα δίνω τη μάχη της ενημέρωσης.
Στις οποίες θα συμμετέχουμε αφού θα μαστε έξω από το στούντιο μιας και θα ψάχνουν τις βόμβες μέσα.fusiongtr είπε:Θα τηλεφωνήσω σε εφημερίδα ότι υπάρχει βόμβα στην Καλλιθέα, για να βγεις με το "εξωτερικών μεταδόσεων". ;D ;D
Εγώ είμαι στο... εσωτερικών μεταδόσεων ;Dfusiongtr είπε:Θα τηλεφωνήσω σε εφημερίδα ότι υπάρχει βόμβα στην Καλλιθέα, για να βγεις με το "εξωτερικών μεταδόσεων". ;D ;D
Συνθάκι για τα λάιβ..ευκολομεταφερόμενο !!! Το έχω για παραβάν..μην με βλέπει το κοινό όταν παίζω.cos_dr είπε:τι ειναι αυτό ρε φιλε, τηλεφωνικό κέντρο?
χαχαχαχα
Εσύ μην χαθείς μες το πλήθος....να σε βλέπω..Δεν πειράζει, ξέρω κάτι μεζεδοάκρες στις Τζιτζιφιές.....;D
Επειδη εισαι εκφραστικος οταν παιζεις και στο προσωπο και μου αρεσε, θα ηθελα να παιζεις ορθιος, βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο.Costas Siachamis είπε:Συνθάκι για τα λάιβ..ευκολομεταφερόμενο !!! Το έχω για παραβάν..μην με βλέπει το κοινό όταν παίζω.