• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νίκος Ντουνούσης και Backbone στο VINILION CAFE CLUB, 22-23 Οκτωβρίου

Marillion είπε:
Τελικα ποιοι θα ειναι οι μουσικοι που θα τζαμαρουν με τον Ντουνουση? Εχουμε καμμια ενημερωση? Κ τις δυο βραδιες θα γινει αυτο?
Γιωργάρα μου, καταλαβαίνεις (και πιστεύω και οι άλλοι που ρωτάνε), ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η μη αναφορά ονομάτων δεν συνιστά απόκρυψη, ούτε αποτελεί μαρκετίστικο τρυκ, αλλά απλούστατα μηχανισμό ασφάλειας για την περίπτωση που κάτι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί όπως σχεδιάζεται.

Δεν πρέπει δηλαδή να εκτεθούν άνθρωποι και καταστάσεις, ούτε επίσης από την άλλη να δοθεί λανθασμένη εντύπωση για το όλο event, το οποίο δεν θα είναι τίποτε άλλο από μια ωραία γιορτή για τους φίλους του Νίκου και των μπλουζ.

Τα όποια ονόματα θα αποκαλυφθούν έγκαιρα και... έγκυρα. Λίγη υπομονή... και κανονίστε το χρόνο σας λόγω Noiz Event.  ;)

Αναμένω επιβεβαίωση από τους καθ'ύλιν αρμόδιους αύριο και θα γράψω αύριο λεπτομέρειες για το ποιοί έχουν προσφερθεί να παίξουν, ποιες μέρες κλπ. Ελπίζω να γίνεται κατανοητό αυτό που έγραψα στο προηγούμενο post μου στο θέμα.

Αν πάντως γίνουν τα μισά απ'αυτά που ετοιμάζονται, θα πρόκειται για 2 μοναδικά live. Ακόμα και αν δεν είχα καμμία σχέση με την υπόθεση, δεν θα τα έχανα με τίποτα.

Λοιπόν φίλοι,

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών στις 22 και 23 του Οκτώβρη (σε 3-4 μέρες) που θα παίξουν με το Νίκο Ντουνούση.

1. Χριστόφορος Κροκίδης (κιθάρα)

2. Σίμος Κοκαβέσης (κιθάρα-slide guitar)

3. Γιάννης Παχίδης (φυσαρμόνικα)

4. Λουκάς Σιδεράς (ντραμς- από τους θρυλικούς Aphrodite's Child)

5. Νίκος Τουλιάτος (ντραμς)

6. Χάρης Καπελιάρης (κιθάρα)

7. Yvette Jarvis (φωνή)

Σύμφωνα με τον Βασίλη ιδιοκτήτη του VINILION, Οι παραπάνω θεωρούνται δεδομένοι ως συμμετέχοντες.

Οι παρακάτω, αν και είναι σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή τους, κρατώνται κάποιες επιφυλάξεις ως την τελευταία στιγμή.

1. Γιάννης και Νίκος (ο υιός) Σπάθας (κιθάρα)

2. Τάκης Μπαρμπέρης (κιθάρα)

3.Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο)

4. David Lynch (σαξόφωνο)

5. Γιώργος Τρανταλλίδης (προσωπικός φίλος του Βασίλη-Vinilion) (ντραμς)

6. Μάκης Γιούλης (ντραμς)

Δυστυχώς, το VINILION δεν αποκαλύπτει ποια μέρα θα είναι ο καθένας για λόγους δεοντολογίας-όπως δηλώνει. Πάντως, η συμμετοχή του Χριστόφορου Κροκίδη θα είναι μάλλον το Σάββατο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο Βασίλη Genius Loci που τρέχει για όλες τις λεπτομέρειες.

Όποιος επιθυμεί, ας επικοινωνήσει και απευθείας με το VINILION στο 210-2692640.

Υποσχεθήκαμε να ενημερώσουμε για τους guests και το κάναμε. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά γιατί έχουν σχεδιαστεί με μεγάλο μεράκι και πολύ προσοχή.

Να είστε όλοι καλά

The Genius Loci είπε:
Να συμπληρώσω τον Δημήτρη τον Ιωάννου για το Σάββατο.  ;)

Καλό το team, έτσι?  ;D ;D
Αδιαμφισβήτητα. Ένας κι ένας.

Αν όχι συλλεκτικό, το εισητήριο είναι πραγματικό value for money.

Πιστεύω ότι η ηχογράφηση είναι must.

Να επισημάνω απλώς ο Ντουνούσης δεν παίζει ούτε μόνος του ούτε με μόνο τους guests.  ;) Καλό είναι να αναφέρονται και οι εξαιρετικοί Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα) και Λάζαρος Λαζαρίδης (μπάσο)

Λοιπον θα γινει χαμος!!! Με βλεπω κ τις 2 μερες!!!!!! :)

Τι ειδους τζαμαρισμα θα παιχτει? Εχουμε καμμια ιδεα για το προγραμμα?

Θα αρχίσει την Παρασκευή και θα συνεχιστεί όλο το Σάββατο μέχρι το πρωί της Κυριακής με τέτοιους και τόσους guests!  Εκτός από κρατήσεις τραπεζιών θα πρέπει μάλλον να κλείσουμε θέσεις και για sleeping bag στο Vinilion...Πρωινό με Little Wing το καλύτερο μου

Σχετικά με τους guest, οι τελευταίες πληροφορίες εδώ:

http://www.facebook.com/event.php?eid=114434908617553&index=1

Αντιγράφω από τη σελίδα του facebook:

SPECIAL GUESTS :

YVETTE JARVIS ΦΩΝΗ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΩΝΗ

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΧΙΔΗΣ ΦΥΣ/ΚΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΙΔΕΡΑΣ ΝΤΡΑΜΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΠΑΣΣΟ

ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΤΣΟΣ ΜΠΑΣΣΟ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΠΕΛΙΑΡΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΝΤΡΑΜΣ ΚΡΟΥΣΤΑ

TAKHΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΠΑΣΣΟ ΦΩΝΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΣΠΑΘΑΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ ΜΠΑΣΣΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΞΟΦΩΝΟ

DAVID LYNCH ΣΑΞΟΦΩΝΟ

ΜΑΚΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΝΤΡΑΜΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ ΝΤΡΑΜΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΟΛΑΠΑΣ ΗΛ.ΚΙΘΑΡΑ

Όσοι πιστοί, τα λέμε το βράδυ!!  :)

Παρευρέθηκα στην χτεσινή εμφάνιση του κου Ντουνούση και των φίλων του.

Πρώτο τραπέζι πίστα.

Φανταστικά!

Συγχαρητήρια!

Και στους φίλους TGL και Επικούρη.

Λαμπρά!  :D

Πάντα τέτοια...ήχος...ποιότητα..στυλ...μουσική...ικανότητες/δεξιοτεχνία....αυτοσχεδιασμός...επαγγελματισμός...σεβασμός στο κοινό και αμφίδρομα...

Τι να γράφω και τι να πω...

Φανταστικά!

Εγώ ήμουν την Παρασκευή και πραγματικά ήταν εκπληκτική βραδιά,,, Πολύ ενέργεια, πολύ κέφι και κορυφαίο παίξιμο... Από τις βραδιές που αξίζουν... ;) Χθες ποιοί ήταν τελικά οι guest?

Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Πολύ πλούσιο πρόγραμμα και πολύς κόσμος. Την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω. Χτες ήμουν όμως εκεί. Οι καλεσμένοι ήταν: Ο Σίμος Κοκαβέσης (κιθάρα), η Μαρκέλα Παναγιώτου (φωνή-έχει συνεργαστεί με τους Socrates), Ο Γιάννης Παχίδης (φυσαρμόνικα), Ο Λουκάς Σιδεράς (ο drummer των θρυλικών Aphrodite's Child), ο Τάκης Αναγνωστόπουλος (κιθάρα).

Ο Βασίλης Ο Genius Loci (όχι TLG) βοήθησε στο στήσιμο αυτού του διημέρου. ΝΑ διευκρινήσω πως ούτε ο Βασίλης ούτε και εγώ είμαστε συνέταιροι στο VINILION ούτε και παίρνουμε χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε. Απλά, ο ιδιοκτήτης είναι καλός φίλος και ακούει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και ενίοτε και τις ενστάσεις μας. Στο συγκεκριμένο χώρο νιώθουμε σαν το σπίτι μας γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός με τους ανθρώπους του χώρου. Να πληροφορήσω επίσης τους φίλους πως στις 18-19 Δεκέμβρη ετοιμάζεται κάτι ανάλογο με WIRE, CARGO και TRAP. Αν τελικά το VINILION προχωρήσει στην υλοποίηση και αυτής της ιδέας, θα ενημερώσουμε τους φίλους μας εδώ.

Προσωπικά, χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον Korgious και τον Νέστορα για τους οποίους είχα ακούσει τα καλύτερα από τον Genius.

Καλά να περνάτε όλοι.

Στους καλεσμένους του κου Ντουνούση να προσθέσω και τον SRV fun Θάνο Πλούμπη.

Εμείς σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας, και το αποτέλεσμά σας!

Παιδιά τα λόγια περιττευουν πραγματικά:-)ήμουν και εγώ εκεί χθες και ότι και να πω είναι λίγο.ένας τεράστιος πραγματικά καλλιτέχνης έδωσε όλη του την ψυχή σε ένα μικρό αλλά ζεστό κοινό.φανταστικοι ήταν και οι φίλοι που ανέβηκαν να συνδράμουν στην ήδη υπεροχή βραδιά.όπως είπε και ο συμφορουμιτης korgious αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Δημητρη  τον Επικουρη και στον Βασιλη(τον tgl)οι οποίοι πραγματικά και πλήρως ανιδιοτελώς βοήθησαν ώστε να γίνει αυτό το απίστευτο διήμερο.ελπιζω και σε αλλες τέτοιες νύχτες και εννοείται πως και το Δεκεμβρη θα δώσω το παρόν:-)

epikouris είπε:
ΝΑ διευκρινήσω πως ούτε ο Βασίλης ούτε και εγώ είμαστε συνέταιροι στο VINILION ούτε και παίρνουμε χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε. Απλά, ο ιδιοκτήτης είναι καλός φίλος και ακούει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και ενίοτε και τις ενστάσεις μας.
Εγώ πάντως θα σας είχα αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις της επιχείρισης.

Ήμουν εκεί την παρασκευή.

Υπέροχη βραδιά. Είχαμε κλείσει από νωρίς τραπέζι και ήμασταν δίπλα στη σκηνή.

Υπέροχη μουσική και πολύ ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή των blues cargo που την είχα ψιλιαστεί από την ώρα που είδα την κόκκινη μπασσοθήκη να μπαίνει μέσα στο χώρο της τελετής...

Θα πήγαινα ευχαρίστως και το σάββατο αν δεν είχα μια πρόβα που τελικά ακυρώθηκε... >:( >:( >:(

yameth είπε:
Εγώ πάντως θα σας είχα αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις της επιχείρισης.
Μακάρι αγαπητέ Γιάμεθ νάταν έτσι τα πράγματα. Άνθρωποι σαν τον Επικούρη που κινούνται με τόση ζέση και με γνώμονα μόνο την ανιδιοτελή αγάπη τους για τη μουσική, μόνο καλό θα κάναν στην ταλαιπωρημένη αγαπημένη μας τέχνη εν Ελλάδι...

Προσωπικά, τέτοιους τύπους τους σέβομαι, εκτιμώ και τιμώ.

epikouris είπε:
Ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Πολύ πλούσιο πρόγραμμα και πολύς κόσμος. Την Παρασκευή δεν κατάφερα να πάω. Χτες ήμουν όμως εκεί. Οι καλεσμένοι ήταν: Ο Σίμος Κοκαβέσης (κιθάρα), η Μαρκέλα Παναγιώτου (φωνή-έχει συνεργαστεί με τους Socrates), Ο Γιάννης Παχίδης (φυσαρμόνικα), Ο Λουκάς Σιδεράς (ο drummer των θρυλικών Aphrodite's Child), ο Τάκης Αναγνωστόπουλος (κιθάρα).

Ο Βασίλης Ο Genius Loci (όχι TLG) βοήθησε στο στήσιμο αυτού του διημέρου. ΝΑ διευκρινήσω πως ούτε ο Βασίλης ούτε και εγώ είμαστε συνέταιροι στο VINILION ούτε και παίρνουμε χρήματα για τη βοήθεια που προσφέρουμε. Απλά, ο ιδιοκτήτης είναι καλός φίλος και ακούει τις προτάσεις μας, τις ιδέες μας και ενίοτε και τις ενστάσεις μας. Στο συγκεκριμένο χώρο νιώθουμε σαν το σπίτι μας γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός με τους ανθρώπους του χώρου. Να πληροφορήσω επίσης τους φίλους πως στις 18-19 Δεκέμβρη ετοιμάζεται κάτι ανάλογο με WIRE, CARGO και TRAP. Αν τελικά το VINILION προχωρήσει στην υλοποίηση και αυτής της ιδέας, θα ενημερώσουμε τους φίλους μας εδώ.

Προσωπικά, χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον Korgious και τον Νέστορα για τους οποίους είχα ακούσει τα καλύτερα από τον Genius.

Καλά να περνάτε όλοι.

Ευχαριστώ όλους πού μας προσέφεραν τις 2 φοβερές βραδιές στο Vinilion και ιδιαίτερα τους οργανωτές Epikouris και Genius Loci.  Αυτό που έμεινε στα αυτιά όλων είναι το Me and the Devil Blues με το οποίο μας καληνύχτισε ο Νίκος

You may bury my body, ooh

down by the highway side

So my old evil spirit

can catch a Greyhound bus and ride

Την επόμενη φορά κύριοι Epikouris και Genius Loci που θα έρθει ο Νίκος παρακαλώ να στήσετε ολόκληρη βδομάδα και όχι διήμερο και για να μην έχουν παράπονο όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν λόγω υποχρεώσεων, φόβου διαζυγίων, κούρασης από το Open Day κλπ, να μπουν οι μπάντες σε λεωφορείο (Greyhound!) και να παίξουν σε όλη την Αθήνα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back