• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νίκος Ντουνούσης και Backbone στο VINILION CAFE CLUB, 22-23 Οκτωβρίου

Πάντως  η πραγματικότητα είναι  ότι ο Μ.Βουράκης  πέραν από το ότι είναι τεχνικά εξαίσιος κιθαρίστας  είναι πιο βαθιά στα blues ( γενικότερα αν θέλετε σε αυτό που λέγετε αφροαμερικάνικη μουσική) ,παρά οι γερόλυκοι της κιθάρας  Δρόλαπας, Σπάθας, Δουκάκιδες κτλ

ο Πιλαλί, μιας και αναφέρθηκε, ειναι άλλη ιστορία  8)

Θα μπει κανένας απο αυτούς με κάνα ψευδώνυμο.....και θα γίνουμε ρόμπα.

Ηρεμείστε με συγκριτικά τεστ μουσικών. Ημαρτον. (συγγνώμη για το ''εκτός θέματος'').

Korgious είπε:
Θα μπει κανένας απο αυτούς με κάνα ψευδώνυμο.....και θα γίνουμε ρόμπα.

Ηρεμείστε με συγκριτικά τεστ μουσικών. Ημαρτον. (συγγνώμη για το ''εκτός θέματος'').
δεν είναι test είναι ΓΝΩΜΗ  ;)

lgbesios είπε:
δεν είναι test είναι ΓΝΩΜΗ  ;)
Βρε σε μένα κλείνε μου το μάτι όσες φορές θέλεις.

Γνώμη εξέφρασα κι εγώ.Γενικώς. όχι προσωπικώς.

Γενικώς,  νομίζω οτι μπορούμε να λέμε και καμιά γνώμη (οff topic πάντα)  και να τσακώνουμε τις αφορμές για να θέτουμε  τις απόψεις μας,  έτσι και αλλιώς  μιλάμε για μουσικούς με γνώμονα την μουσική ή για μουσική με  γνώμονα τους  μουσικούς

μήπως λέω μπούρδες . ??? ;D

επι της ουσιας  BLUES BOOZE  23-23/10 στο vinilion 8)

G.K. the Greek είπε:
Μπορεις να εξηγησεις το λογο που αν παιζεις υπο βροχη κινδυνευει η ζωη σου? Η ερωτηση μου δεν εχει ιχνος ειρωνιας απλα θα ηθελα να ξερω αν οντως ειναι επικινδυνο...

Εχω δει ενα video απο μια μπαντα (γνωστη, δε θυμαμαι ονομα γιατι εχει περασει καιρος) που επαιζε υπο καταρρακτώδη βροχη και μου ειχε κανει εντυπωση και απο τοτε το εχω απορια. ;)
Κυρίως κινδυνεύεις από ηλεκτροπηξία. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα επωνύμων που είχαν τέτοια εμπειρία, κάποιοι εκ των οποίων χαιρέτησαν δια παντώς τα εγκόσμια (ακόμη και επί σκηνής). Τρεις από αυτούς ήταν οι:

http://en.wikipedia.org/wiki/Leslie_Harvey

http://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Relf

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Rostill

Στο Vinilion  ποιές και πόσες κιθάρες από τις παρακάτω θα εμφανιστούν?

1. Strat

2. Tele

3. Les Paul

4. Es-335 και αντίστοιχες κουφωτές

5. SG

6. Flying V

7. Άλλη κιθάρα (ποιά?........)

Προτείνω να γίνει πρόβλεψη  και επαλήθευση στο Vinilion κάθε μέρα από επιτροπή του noiz και όποιος το βρεί  να παίξει ως guest με το Ντουνούση  :)

Λοιπον θα ειμαστε φυσικα εκει για να απολαυσουμε εναν μεγαλο μουσικο κ κιθαριστα! Η μικρη γευση που πηραμε στο Blues Festival του Aιγαλεω μας ανοιξε την ορεξη κ νομιζω ο Νικολας θα μας χορτασει με τις μαγικες νοτες της κιθαρας του!! Ελπιζω να δω παλι την γνωστη παλιοπαρεα του νοιζ εξαλου εχουμε πολλα να παρουμε απο αυτο το live!

Marillion είπε:
εξαλου εχουμε πολλα να παρουμε απο αυτο το live!
...τι θα του πάρουμε τις κιθάρες φεύγοντας?... ;D

Και 'κείνο το Maxon OD Pro που είχε δε με χάλαγε. ;D

Ένας από τους πολύ καλούς φίλους του Νίκου, είναι ο Δρ. Θανάσης Κωνσταντόπουλος, καθηγητής στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης, ειδικός σε θέματα ενέργειας και βραβευμένος από την Ε.Ε με το βραβείο Descartes. Ο Θανάσης είναι μανιώδης συλλέκτης σπάνιων μουσικών οργάνων και έχει πάρα πολλές κιθάρες στο οπλοστάσιό του. Πολλές δε από αυτές, χρησιμοποιεί και ο Νίκος. Ο Θανάσης, πέρα από την τεράστια επιστημονική του κατάρτιση, έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα μπλουζ. Συνεπώς φίλε Blues Express, αν κατέβει μαζί με το Νίκο και ο Θανάσης, τότε όποια κιθάρα και να διαλέξει κάποιος μάλλον θα κερδίσει αφού κάθε φορά κουβαλάει καμιά 10αριά μαζί του.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με πρόλαβες!!!

η συναντοευρεση του NOIZ ποτε ειναι?  πρωί?

εγω προτιμω ΝΟΙΖ πάντως.....εκει ειναι οι παιχταραδες ;D ;D ;D

epikouris είπε:
Νομίζω οτι μπορεί κανείς να τα προλάβει και τα δύο άνετα.
Οι ελεύθεροι και οι διαζευγμένοι...

marathon είπε:
...τι θα του πάρουμε τις κιθάρες φεύγοντας?... ;D
Χε χε, κ να τις παρουμε αχρηστες θα μας ειναι , δεν παιζουν μονες τους!!! ;D

marathon είπε:
Οι ελεύθεροι και οι διαζευγμένοι...
Δηλαδή στο Open Noiz Day αν κάποιος στήσει τραπεζάκι για έκδοση express διαζυγίων θα έχει μεγάλη πελατεία? Έχω κάτι φίλους δικηγόρους θα τους πώ νά έρθουν...

Τέτοιες εποχές έχουν μεγάλες αναδουλειές

Τελικα ποιοι θα ειναι οι μουσικοι που θα τζαμαρουν με τον Ντουνουση? Εχουμε καμμια ενημερωση? Κ τις δυο βραδιες θα γινει αυτο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back