Έχασα την μπάλα. ?
Εγώ το εκτροχιασα αυτό.Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια έντονη τάση ναεκτροχιάζονταιλοξοδρομούν τα threads (ήδη) από τη 2 σελίδα.
Έχασα την μπάλα. ?
Off-topic:
Μόνο από τη συνεργασία με τον Steven Wilson τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο.
Θα δώσω μια ακρόαση στα (αρχικά) posts.
Χωρις Βρετανια το ροκ θα ηταν φτωχοτερο, χωρις Αμερικη δεν θα υπηρχε.
Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα.Άμα κερδίσουμε τον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή, και δεν κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, παίρνουμε πρωτάθλημα ασούμε.
Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα.
Ξέχασες όμως τον Μπουσάρα - Μέρκιουρυ?Ξέχασα επίσης και τους who , γέννημα θρέμμα από την Αλαμπάμα.
8 ώρες πριν, bouzoukleri είπε
Εγώ πάντως από τους τότενες έχω σε τεραστειώδη εκτήμισης εκείνον τον ατάλαντο χορδοκρούστη των Δουράν (δις).
Να έχεις φύγει από τους μοδέρνους και να βγάζεις τέτοιο πόνημα .....
Δεν πάω σε κωλάδικα.Σαμη Παραγκα είπε:Δίπλα είναι και η Πτολεμαίδα, η πόλη με τη μεγαλύτερη αναλογία κ@λάδικώνε ανά κατοίκους στην Ελλάδα, κάποτες.