Nick Beggs αλήθεια πόσοι τον ξέρατε;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Ότι είναι μεγάλη πσιχτάρα φαίνεται και από το Too shy. Έκτοτε έχει παίξει με πολλούς όπως και με τον ‘πολυ’ Steven Wilson. 

Πολλούς ξέχασα 

Pink Floyd, Genesis, Cream ,Sting /Police, Madonna .... όλοι τους Αμερικάνοι....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Bowie ήταν από την Νιγηρία?

Ο Clapton Πακιστανός?

Οι Purple Ινδοί?

Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια έντονη τάση να εκτροχιάζονται λοξοδρομούν τα threads (ήδη) από τη 2 σελίδα.

Έχασα την μπάλα. ?

Off-topic:

Μόνο από τη συνεργασία με τον Steven Wilson τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο.

Θα δώσω μια ακρόαση στα (αρχικά) posts.

Έχασα την μπάλα. ?

Να βοηθήσω τότενες με την μπάλα.

Άμα κερδίσουμε τον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή, και δεν κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, παίρνουμε πρωτάθλημα ασούμε.

Κατάλαβες τώρα?

Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια έντονη τάση να εκτροχιάζονται λοξοδρομούν τα threads (ήδη) από τη 2 σελίδα.

Έχασα την μπάλα. ?

Off-topic:

Μόνο από τη συνεργασία με τον Steven Wilson τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει κάτι άλλο.

Θα δώσω μια ακρόαση στα (αρχικά) posts.
Εγώ το εκτροχιασα αυτό.

Ξέχασα επίσης και τους who , γέννημα θρέμμα από την Αλαμπάμα.

Χωρις Βρετανια το ροκ θα ηταν φτωχοτερο, χωρις Αμερικη δεν θα υπηρχε.

Κορνίζα και στον τοίχο. Έβαλες τα πράγματα στην θέση τους (γιατί πάντα μπερδευόμουν, μου αρέσει το αμερικάνικο ροκ ενώ εκτιμώ περισσότερο το βρετανικό! )

Άμα κερδίσουμε τον Άρη στο Χαριλάου την Κυριακή, και δεν κερδίσει ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, παίρνουμε πρωτάθλημα ασούμε.
Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα.

Ναι, αλλά αν βάλεις πολύ λάδι στη βενζίνη για το πριόνι θα καπνίζει μετά, και θα λαδώσει το μπουζί. Βέβαια, αν έχεις βαριά τέλε αυτό δεν πειράζει, γιατί για να φέρεις μεταχειρισμένη λες πωλ από αγγλία πάλι θα μπλέξεις με τεlaneyo. Γι' αυτό όταν εμείς κάναμε διαφορικό λογισμό γεωμετρικά οι άλλοι κάνανε κεφαλοκλειδώματα στα αγριογούρουνα μήπως τους κάτσουν να τα περάσουν στη σούβλα. Αλλά με ένα καλό πετάλι μπροστά κάνεις δουλειά ανεξαρτήτως θράκας. Ελπίζω να ήμουν στο θέμα.

Ρε Αλή-τη ... :classic_biggrin:

Ξέχασα επίσης και τους who , γέννημα θρέμμα από την Αλαμπάμα.
Ξέχασες όμως τον Μπουσάρα - Μέρκιουρυ?

...άσε πια που οι Αγγλέζοι έχουν Ινδό πρωθυπουργό και οι Σκωτσέζοι Πακιστανό!!!!!!!

Εγώ πάντως νομίζω ότι η Αμερική κατέστρεψε την Ευρωπαϊκή μουσική.

Γιατί ...

1ον αν δεν υπήρχε, οι Ευρωπαίοι θα έπαιζαν και θα άκουγαν ακόμα Μπαχ, Μότσαρντ και Αλμπινόνι, και όχι αυτά τα ποπ αποβράσματα, και ...

2ον έφτιαξε την τελεκάστερ που κατέστρεψε και τις όμορφες κλασσικές κιθάρες.

2ον έφτιαξε την τελεκάστερ που κατέστρεψε και τις όμορφες κλασσικές κιθάρες.
και όχι μόνον!!!!

image.gif

Εγώ πάντως από τους τότενες έχω σε τεραστειώδη εκτήμισης εκείνον τον ατάλαντο χορδοκρούστη των Δουράν (δις).

Να έχεις φύγει από τους μοδέρνους και να βγάζεις τέτοιο πόνημα .....

8 ώρες πριν, bouzoukleri είπε

Εγώ πάντως από τους τότενες έχω σε τεραστειώδη εκτήμισης εκείνον τον ατάλαντο χορδοκρούστη των Δουράν (δις).

Να έχεις φύγει από τους μοδέρνους και να βγάζεις τέτοιο πόνημα .....

Ακου και τον προσωπικό δίσκο του Αndrew Ridgeley από τους wham , το son of albert.

Σαμη Παραγκα είπε:
Δίπλα είναι και η Πτολεμαίδα, η πόλη με τη μεγαλύτερη αναλογία κ@λάδικώνε ανά κατοίκους στην Ελλάδα, κάποτες.
Δεν πάω σε κωλάδικα.

Δεν μου παίρνουν λεφτά και αισθάνομαι άσχημα.....

Προσοχή προσοχή μην στραφεί η κουβέντα περί Πτολεμαΐδος γιατί ο LK παίζει μπάλα εκεί με γκολ από τα αποδυτήρια.

καλώς τα 3 - 0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back