- Πόντοι
- 1,788
Λονδρεζοι είναι οι Ανθρωπες....Αυτοί δεν είναι Αμερικάνοι, είναι μία κοινή παρεξήγησις.![]()
Λονδρεζοι είναι οι Ανθρωπες....Αυτοί δεν είναι Αμερικάνοι, είναι μία κοινή παρεξήγησις.![]()
Ε όχι... τόσα χρόνια ζούσα σε πλάνη. Τα ύστερα του κόσμου.Αυτοί δεν είναι Αμερικάνοι, είναι μία κοινή παρεξήγησις.![]()
Και οι Toto είναι από τη Νέα Ιωνία, αλλά σχετικά νωρίς μετοίκησαν στις ΗΠΑ, όπου θέλοντας να κάνουν φίλους, έλεγαν συνέχεια ανέκδοτα με τον Τοτό, ενώ έπαιζαν λατέρνα στα σοκάκια πίσω από τα ελληνικά εστιατόρια.Ε όχι... τόσα χρόνια ζούσα σε πλάνη
Όχι βρε, το διευκρίνισε ο Παναγιώτης.είπαμε η Motown είναι έξω?
τότε....έγειρε η μπαλάτζα!!!? με ένα μόνο όνομαΌχι βρε, το διευκρίνισε ο Παναγιώτης.
ΥΓ: Βάλε μέσα και Earth Wind and Fire
Ας την Motown...είπαμε σε soul (jazz/ funk/ Blues) γενικά "μαύρη μουσική" δεν παίζει ανταγωνισμός από πουθενά. .Noμίζω ότι οι περισσότεροι είστε νέοι, και οι παλιοί έχουν κοντή μνήμη...
Ξεχνάμε τον Κάρλος γιατί θεωρείται μεξικάνος ή έχουμε στο νου μας τη καλικατούρα που είναι τώρα?
Εagles, Aerosmith, Doors, Chicago, Grateful Dead, καλά τον Τζίμμυ....είπαμε η Motown είναι έξω?
Όταν είπα Micheal Jackson στην ουσία Quincy Jones εννοούσα.....?τότε....έγειρε η μπαλάτζα!!!? με ένα μόνο όνομα
Quincy Jones
αλήθεια...ήταν στη Morown?
Τώρα που το λες, μου θυμίζει μια ιστορία με έναν Στέφανο Λουκαθερίδη που έμενε εκεί παλιά, αλλά χάθηκαν τα ίχνη του. Αφτά ίνε... Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα ?Και οι Toto είναι από τη Νέα Ιωνία, αλλά σχετικά νωρίς μετοίκησαν στις ΗΠΑ
μα ακριβώς...εαν δεν υπήρχαν οι "δικοί" μου, δεν θα υπήρχαν και οι "δικοί σου"?Βαλτα με χρονολογίες τα άλλα που είπες και συνεκρινε τα με το αναλογα Βρετανικά.
Αν το πας έτσι, αν δεν υπήρχαν τα Βρετανάκια, δεν θα υπήρχε Αμερική.?μα ακριβώς...εαν δεν υπήρχαν οι "δικοί" μου, δεν θα υπήρχαν και οι δικοί σου?
Ε, βέβαια...Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα
Το οποίον με τη σειρά του μας θύμισε τους Village People, κεφάλαιο από μόνοι τους.
ή ο Μπέργκμαν...Μην πιάσουμε το σινεμά και αν δεν υπήρχε ο Χιτσκοκ.....?
Μεταγενέστερος μεν....αλλά ναι.ή ο Μπέργκμαν...
Τα λύσαμε αυτά με τους ινδιάνους, πιο πάνω.@LK αν δεν υπήρχε ο Τσακμπερης, ο Έλβις (κ το μπλουζ το σκούρο) θα υπήρχαν τα μπρητης ινβεησον?