Λοιπόν παρόλο που το πετάλι είναι αρκετά γνωστό, δεν παίζει στην Ελλάδα. Θεωρείται tube screamer on steroids, κατάλληλο για μεταλ (δεν έχω ιδέα από΄ts) και υπάρχει πληθώρα βίντεο στο ίντερνετ. Μου άρεσε αρκετά, αν και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το boost του ενισχυτή. Δλδ κάνει τον ήχο πιο σφιχτό αλλά προσωπικά το ήθελα πιο beefy. Ανεβάζω μερικά δείγματα από το κινητό, πολυυυυυυ πρόχειρα να πάρετε μια ιδέα.
νομίζω ότι με το boost του ενισχυτή είναι ήδη σκοτεινό! Σε κάθε περίπτωση μου αρέσει αρκετά ο σκοτεινός ήχος στον ενισχυτή και όχι τόσο το μοντέρνο scooped. Αλλά συγκριτικά θεωρώ ότι το boost είναι καλύτερο.
Είναι πολύ σκοτεινός ενισχυτής. Θέλει πολύ bright πετάλι για να του δώσει λίγο... φως. Πχ EHX crayon. Είναι πολυ bright δεν δεν πολυχρωματίζει, και αγριεύει πολύ τον ήχο. Με την πρώτη ευκαιρία, αν θες, το δοκιμάζω στον δικό μου Irt (δεν το έχω κάνει ποτέ).
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.