Έχει τρομερή πλάκα πως αρκετοί χρήστες Axe-Fx συμπεριφέρονται σαν να απειλείται ο ανδρισμός τους (π.χ. αυτό το τυπάκι από τη Γαλλία, το οποίο νομίζω έφαγε και ποινή με όσα έγραφε στο gearpage... λατρεύω την πολιτική "αστυνόμευσης" αυτού του forum... ;D).Marillion είπε:Bασιλη ειμαι στην φαση που διαβαζω κριτικες κ ακουω τις πρωτες γνωμες χρηστων.Υπαρχουν κ αλλοι axefx χρηστες εαν ψαξεις στο φορουμ της fractal ( που θα το εχεις κανει φανταζομαι) που αναρωτιουνται.
εμενα ο συνδιασμος δεν με ενδιαφερει......το θεμα ειναι τι κανει μονο του το pod......αλλα εαν δεν το δοκιμασει καποιος στο return ενος λαμπατου να δουμε τι λεει.....δεν προκειται να βγει συμπερασμα.Επισης καποια δειγματα ειναι αρκετα καλα.....και καποια αλλα ειναι τρισαθλια.....οποτε συμπερασμα δεν βγαινει ετσι.Marillion είπε:Ειναι αυτο που φοβαμαι Βασιλη , οχι τοσο την αναγκη για Variax οσο για τον DT. Tι λει ομως ο τυπος? Αλλαζεις patches απο το HD κ αλλαζει η αναδραση κ το bias του DT?![]()
Σωστοοοος!!! Αλλα διαβαζοντας κ καποιες γνωμες απο τους πρωτους αγοραστες παιρνεις μια μυρωδια!!!!! Ακομα κ το pod 2 που εχω εχει κατι κλιπακια που νομιζεις πως ειναι το axefx!!! H ουσια ειναι να δεις πως συμπεριφερεται σε μεγαλες εντασεις κ πως κανει το cut στην μιξη με την υπολοιπη μπαντα!!!ignantios είπε:εμενα ο συνδιασμος δεν με ενδιαφερει......το θεμα ειναι τι κανει μονο του το pod......αλλα εαν δεν το δοκιμασει καποιος στο return ενος λαμπατου να δουμε τι λεει.....δεν προκειται να βγει συμπερασμα.Επισης καποια δειγματα ειναι αρκετα καλα.....και καποια αλλα ειναι τρισαθλια.....οποτε συμπερασμα δεν βγαινει ετσι.
+10000000000000Marillion είπε:Σωστοοοος!!! Αλλα διαβαζοντας κ καποιες γνωμες απο τους πρωτους αγοραστες παιρνεις μια μυρωδια!!!!! Ακομα κ το pod 2 που εχω εχει κατι κλιπακια που νομιζεις πως ειναι το axefx!!! H ουσια ειναι να δεις πως συμπεριφερεται σε μεγαλες εντασεις κ πως κανει το cut στην μιξη με την υπολοιπη μπαντα!!!
Εντάξει, το ξέραμε ότι ο Reinhold Bogner είναι ψυχασθενής... μάλλον έχει βρει τη χαρά του μ'αυτά...Marillion είπε:Tι λει ομως ο τυπος? Αλλαζεις patches απο το HD κ αλλαζει η αναδραση κ το bias του DT?![]()
Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις.ignantios είπε:Ρε παιδια ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα αλλαζεις bankes στο hd 300? στα αλλα 2 φαινεται καθαρα εχει ξεχωριστους ποδοδιακοπτες....στο 300 ομως δεν φαινεται τιποτα.....
Χρειάζεται και εξάσκηση τσίρκου για να κάνεις τέτοια κόλπα? ;DMarillion είπε:Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις.![]()
Και ποιος ειμαι η KOMANENSKI? ;D ;DMarillion είπε:Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις.![]()
φαντάζομαι ότι θέλεις λίγο εξάσκηση για να το κάνεις με ένα πόδι...γιατί αν το κάνεις συγχρόνως και με τα 2...πέφτεις ;DMarillion είπε:Πατας τον Α με τον Β ποδοδιακοπτη μαζι για να ανεβεις bankes και τον Β με τον C για να κατεβεις.![]()
ή κανεις salto mortale με την κοιλια...κατευθειαν και τα πατας ολα μαζι και γινεται της κολασεως.......μ'αρεσει θα την παρω ;DMarillion είπε:Φορας ενα νουμερο παραπανω παπουτσι κ εισαι μαγκας!!!![]()
Dude, αυτός εδώ δεν έχει κανένα πρόβλημα:Marillion είπε:Φορας ενα νουμερο παραπανω παπουτσι κ εισαι μαγκας!!!![]()
Μ'αρέσει ο τρόπος που χώνεις κόσμο. Είσαι γεννημένος manager. Ταίλως. ;Dmarathon είπε:Μπορεί ο Μarillion και ο ΤGL να μας οργανώσουν ένα μικρό demo...