- Πόντοι
- 798
ας μην ξεχνάμε πως τα φωσφορούχα νύχια ήταν της μόδας φέτος το καλοκαίρι : http://wwwi-beauty.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html
Αυτο ειναι άλλο ζήτημα . Η τιμολογιακή πολιτική της γκιμπσον ειναι περίεργη . Πουλάει ακριβά . Αν κάτσεις και σκεφτείς όμως ότι όλος ο κόσμος παίζει με γκιμπσον απο όλους τους μουσικούς χώρους τότε πόσο λάθος ειναι ; Κι εγω τις θεωρώ πανάκριβες , εώς εκνευριστικα ακριβές όμως αφού όλοι έχουν μια γκιμπι σπίτι τους τότε καλά και κάνουν . Ας παίζαμε με τζακσον , να πληρώναμε λιγότερα και να είχαμε εφαμιλης αξίας όργανα .mpikoz είπε:Νομίζω αν κόστιζαν 600-700 ευρό δεν θα γινόταν τέτοια φασαρία εδώ μέσα
Δεν ειναι σε ολο τα μοντελα το ιδιο ομως (οπως καλη ωρα στην απαραδεκτα ακριβη studio του θεματος).aris 17561 είπε:Αυτο ειναι άλλο ζήτημα . Η τιμολογιακή πολιτική της γκιμπσον ειναι περίεργη . Πουλάει ακριβά . Αν κάτσεις και σκεφτείς όμως ότι όλος ο κόσμος παίζει με γκιμπσον απο όλους τους μουσικούς χώρους τότε πόσο λάθος ειναι ; Κι εγω τις θεωρώ πανάκριβες , εώς εκνευριστικα ακριβές όμως αφού όλοι έχουν μια γκιμπι σπίτι τους τότε καλά και κάνουν . Ας παίζαμε με τζακσον , να πληρώναμε λιγότερα και να είχαμε εφαμιλης αξίας όργανα .
Εμενα ολα τα χρωματα που παρεθεσες μου αρεσουν παρα πολυ... πολυ καλυτερα απο τα περσινα.......bouzoukleri είπε:Για να είμαστε δίκαιοι, τα περισσότερα μοντέλα studio 2012 είναι κάααπως
8) 8) 8) 8) 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()