NEW Gibson Les Paul Studio Nitrous

S9F είπε:
Αυτό που έκανες δεν είναι σωστό.Ανέβασες και ουσιαστικά δυσφημείς μιά ενεργή αγγελία στο forum κάποιου συνφορουμίτη σου,που προσπαθεί να πουλήσει και πιθανότατα τα έχει ανάγκη τα χρήματα αυτά.Το αν σου αρέσει ή όχι δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σημασία.Κάτι μου λέει πως δεν θα σου άρεζε αυτό αν ήταν η δική σου αγγελία.  ;)
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν είχα εκφέρει άποψη για την αγγελία..

Δεν έγραψα ούτε ότι δεν θα την πουλήσει,ούτε ότι την "χάλασε",ούτε τίποτα.

Ούτε θετικό,ούτε αρνητικό,παρά μόνο ότι είχε την ίδια ιδέα σε χρώμα για Les Paul πριν την Gibson.

Μάλιστα,με αφορμή τα μοντέλα της Gibson,έγραψα παραπάνω ότι αυτό που σε κάποιους φαντάζει φανταχτερό,μπορεί να αρέσει πολύ σε κάποιον άλλον.

Όπως και να έχει σίγουρα δεν postαρα την αγγελία για να την διαπομπεύσω.

Εγώ πάντως επιμένω οτι αυτές οι κιθάρες δεν έπρεπε με τίποτα να βγούν στην αγορά με το όνομα Gibson.Δυσφυμίζουν την εταιρία και ρίχνουν το image της..

Αν το θέλαν τόσο πολύ ας τις βγάζανε ως epiphone limited κτλ με κάνα 600άρι ευρώ.

Εβγαλε και κατι διαφορετικο επιτελους . Ε και τι εγινε που σε μερικους δεν αρεσει? τοσες αλλες εκδοσεις εχουν που τις αναμασουν τοσα χρονια . καιρος και για κατι φρεσκο .

Ksekourdistos είπε:
Εβγαλε και κατι διαφορετικο επιτελους . Ε και τι εγινε που σε μερικους δεν αρεσει? τοσες αλλες εκδοσεις εχουν που τις αναμασουν τοσα χρονια . καιρος και για κατι φρεσκο .
Οχι ρε συ . Αμα η λες πολ δεν ειναι κίτρινη sunburst δεν αξίζει . Εχουμε καταληξει το gold top να το λέμε εξαντρίκ σε λίγο .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι όπως λέμε "βαρέθηκα τις κλασικές μακαρονάδες" - ας φάμε ταλιατέλες με ατλακόλ.

harilatron είπε:
Είναι όπως λέμε "βαρέθηκα τις κλασικές μακαρονάδες" - ας φάμε ταλιατέλες με ατλακόλ.
Ακριβώς όπως το έθεσε o αποπάνω

harilatron είπε:
αν ήσουν υπέυθυνος για τον σχεδιασμό της επόμενης studio , πως θα την σχεδίαζες δηλαδη ? δωσε μας ενα παράδειγμα

Αν θέλουν να κάνουν κάτι καινούριο ας προσλάβουν(αν δεν έχουν) σοβαρούς σχεδιαστές να βγάλουν νέα σχέδια.

Όχι να βάφουν κλόουν τη les paul για δήθες πρωτοπορία.Αυτό το πράσινο δεν τρώγεται με τίποτα.

Ksekourdistos είπε:
αν ήσουν υπέυθυνος για τον σχεδιασμό της επόμενης studio , πως θα την σχεδίαζες δηλαδη ? δωσε μας ενα παράδειγμα
Εγώ αν δεν είχα να προσφέρω κάτι νέο δε θα την έβγαζα καθόλου.Το ερώτημα εδώ είναι, πέρα από αυτά τα χρώματα που σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι προσφέρουν κάτι πραγματικά νέο ή τα ίδια παντελάκι μου;

Ksekourdistos είπε:
Aν παντως ημουν εγω υπευθηνος θα την σχεδιαζα ετσι την νεα studio

http://www.thomann.de/gr/gibson_lpcstbk.htm

Αυτη ειναι πρωτοπορεια

aris 17561 είπε:
Aν παντως ημουν εγω υπευθηνος θα την σχεδιαζα ετσι την νεα studio

http://www.thomann.de/gr/gibson_lpcstbk.htm

Αυτη ειναι πρωτοπορεια
Πω,απογοητεύτηκα τώρα.. :-\

Richlite fretboard.Έβενο δεν είχε;

Δεν ξέρω τι γίνεται με την διαθεσιμότητα του εβένου,εγώ πάντως είχα παραγγείλει 3 ταστιέρες έβενο πέρυσι από το dick το γερμανικό σε πολύ προσιτή τιμή..

Black Richlite fingerboard

This extremely dense material gives you the look of ebony - along with snappy attack and prodigious sustain typical of that revered tonewood. Richlite is made primarily of (recycled) paper (certified by the Forest Stewardship Council) from managed forests. The paper is treated with resin, then pressed and baked to create solid sheets. The same material has been used for decades in aerospace, the marine industry, and in sports (e.g., skate ramp surfaces), so you know it's durable. Environmental sustainability and great sustain - Black Richlite gives you both.

Κανιμώθριος είπε:
Πω,απογοητεύτηκα τώρα.. :-\

Richlite fretboard.Έβενο δεν είχε;
δηλαδη η δικη μου custom που εχει Εβενο να την θεωρω ηδη συλλεκτικη? ;D ;D ;D

εκει στην gibson μετα την ιστορια της κατασχεσης εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους με τα fingerboard.... :P :P

κ οι καινουργιες studio εαν εξαιρεσει κανεις το χρωμα κ την διαφοροποιηση στο μανικι (το κανανε 60 αρι) δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουργιο...

Ksekourdistos είπε:
Πρώτον, πρέπει να υπάρξει "επόμενη studio"?

Αν η απάντηση είναι "ναι" αυτό προκύπτει μόνο για λόγους marketing.

Αν ήμουν υποχρεωμένος να προτείνω κάποια νέα υλοποίηση της studio (π.χ. αν δούλευα για τη gibson κι ερχόταν η σχετική "παραγγελιά" από το τμήμα μάρκετιγκ (ασφαλώς με την πληροφορία ότι θα είναι ακριβότερη) ενδεχομένως θα σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από το να την βάψω πράσινη.

Ίσως κάποιο signature μοντέλο. Ίσως κάποιο ενσωματωμένο εφέ. Ίσως αληθινό binding.

Ένα απλό παρδαλό χρώμα μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά το ότι είναι "κάτι διαφορετικό" δεν σημαίνει ότι είναι και ευφάνταστο ή σοβαρό ως πρόταση για το "επόμενο βήμα".

harilatron είπε:
Πρώτον, πρέπει να υπάρξει "επόμενη studio"?

Αν η απάντηση είναι "ναι" αυτό προκύπτει μόνο για λόγους marketing.

Αν ήμουν υποχρεωμένος να προτείνω κάποια νέα υλοποίηση της studio (π.χ. αν δούλευα για τη gibson κι ερχόταν η σχετική "παραγγελιά" από το τμήμα μάρκετιγκ (ασφαλώς με την πληροφορία ότι θα είναι ακριβότερη) ενδεχομένως θα σκεφτόμουν κάτι καλύτερο από το να την βάψω πράσινη.

Ίσως κάποιο signature μοντέλο. Ίσως κάποιο ενσωματωμένο εφέ. Ίσως αληθινό binding.

Ένα απλό παρδαλό χρώμα μπορεί σε κάποιους να αρέσει αλλά το ότι είναι "κάτι διαφορετικό" δεν σημαίνει ότι είναι και ευφάνταστο ή σοβαρό ως πρόταση για το "επόμενο βήμα".
Συγνώμη που θα το πω αλλα αυτή ειναι δική σας προσέγγιση . Διότι για άλλο κόσμο μπορεί να ειναι μια πολυ καλή ιδέα . Θεωρώ ότι τα σχόλια που γίνανε παραπάνω ότι δεν θα έπρεπε να βγουν τα συγκεκριμένα μοντέλα κτλ αποτελούν προσωπικές απόψεις . Προφανώς και μια εταιρία όταν έχει μια ιδέα πρέπει να την υλοποιεί . Διότι υπάρχει και κόσμος που αρέσκεται σε αυτούς τους νεωτερισμους . Πρωσοπικα ας πούμε θεωρώ ότι δεν έπρεπε να βγει ποτέ λες πολ faded . Η πιο άσχημη κιθάρα . Αυτό όμως δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω εγω και να λέω ότι η γκιμπσον σεβόμενη το όνομα της θα έπρεπε να μην την βγάλει , γιατι υπάρχει κόσμος που λέει πόσο φοβερή κιθάρα ειναι αυτή .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό με τα ξύλα γιατί έχει γίνει;

Δεν μπορούν να φυτέψουν μερικά στρέμματα απο τα ξύλα που θέλουν και να τα κόβουν όποτε γουστάρουν; Δεν το επιτρέπει ο νόμος;

oselifer είπε:
Αυτό με τα ξύλα γιατί έχει γίνει;

Δεν μπορούν να φυτέψουν μερικά στρέμματα απο τα ξύλα που θέλουν και να τα κόβουν όποτε γουστάρουν; Δεν το επιτρέπει ο νόμος;
Ναι ενδεχομένως να μπορούσαν. Και μετά από καμιά... 70αρα χρόνια (ίσως και παραπάνω) θα είχαν τα πρώτα μαόνια ή Brazilian rosewood  ;D ;D ;D ;D

Ε, τι είναι μερικές δεκαετίες μπροστά στην αιωνιότητα;  ;D

Τόσο καλά;  :o Τόσα πολλά χρόνια θέλουν να μεγαλώσουν τα δέντρα;

Άρα πρέπει σιγά σιγά να τα ξεχνάμε οριστικά τα καλά ξύλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back